• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Çok şükür canım darısı tüm isteyenlerinbasina inşallah :nazar: benim minigim 3 aya yaklaştı bile iyi çok şükür. Biraz gaz sancısı çektik bi de geçen hafta hastaydi ama atlattı artık gülücükler saçıyor :KK48:

amin canım inşallah oyyy yerim ben onu maşallah kuzuma maşallah gecmıs olsun Allah'ım esırgesın havaların hıc ayarı yokkı canım dıkkat edın hastalık uzak dursun sızlerden gaz sancısı sanırım hep oluyor

Kizlar bebisimin cinsiyetini ogrendik tam hissettigim gibi oglusum olcak :KK68: Mogami Mogami cnm artik listeye ekleyebilirsin isme karar vermedik henuz kesin degil :KK39: oglusuna arkadas geliyooo :KK73::KK73::KK73: oglusum olck demistm :KK71:

Maşallah cnım maşallah bir paşa daha geliyor demekki nasılda hissettşn sen ya Allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın :)

Sende hamileliğinde dikkat et canım hasta olmamaya çalış artık bitki çayı ve ilaç icemeyeceksin çünkü. Gaz sancısı her bebekte oluyormuş. Nurse Harveys diye bir şurup verdi doktor o çok iyi geldi.sormak istediklerin olursa her zaman yazabilirsin canım bana.elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım.

Maşallah cnım maşallah bir paşa daha geliyor demekki nasılda hissettşn sen ya Allah sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın :)
Aminn cnm aminn hepimiz o gunleri goruruz inss . Bn evet kiz istesemde hep oglan hissettim herkes erkek olck diodu zaten. 7 den 70 e herkes oglan diodu :KK46::KK68::KK73: kiz erkek farketmez saglikla ve hayirla ins Rabbim bize bagislasin ben 2 yil bekledm omur gbi gelmisti bna. Binlerce kez sukurler olsn Hoppa

Gözünaydın canım demekki annelerin içine doğuyor benimde hissettiğim çıkmıştı ☺️

Gercekten de anneler hissedior ya herkes oglan olck diodu bn her ne kadar kiz istesem bile oglum olacagini hissetmistm biliodum dr hic cinsiyetle ilgili bisey soylememesine ragmen bn hep oglum olck diodum hatta hep onu severken tosunum bnm diodum cok guclu hissettm . Cok tsk ederm cnm . :KK71: seninkinin cinsiyeti ne peki ?

Gercekten de anneler hissedior ya herkes oglan olck diodu bn her ne kadar kiz istesem bile oglum olacagini hissetmistm biliodum dr hic cinsiyetle ilgili bisey soylememesine ragmen bn hep oglum olck diodum hatta hep onu severken tosunum bnm diodum cok guclu hissettm . Cok tsk ederm cnm . :KK71: seninkinin cinsiyeti ne peki ?
Benimki kız canım bende ilk öğrendiğim günden beri kız hissediyordum

Aminn cnm aminn hepimiz o gunleri goruruz inss . Bn evet kiz istesemde hep oglan hissettim herkes erkek olck diodu zaten. 7 den 70 e herkes oglan diodu :KK46::KK68::KK73: kiz erkek farketmez saglikla ve hayirla ins Rabbim bize bagislasin ben 2 yil bekledm omur gbi gelmisti bna. Binlerce kez sukurler olsn Hoppa

Amın canım ınsallah hayırlı saglıklı olsunda canım hıc fark etmez hepımız saglıcakla alalım bebeklerımızı kucaklarımıza

Sende hamileliğinde dikkat et canım hasta olmamaya çalış artık bitki çayı ve ilaç icemeyeceksin çünkü. Gaz sancısı her bebekte oluyormuş. Nurse Harveys diye bir şurup verdi doktor o çok iyi geldi.sormak istediklerin olursa her zaman yazabilirsin canım bana.elimden geldiğince yardimci olmaya çalışırım.

bende dikkat etmeye calısıyorum canım cok sukur ıyı gelmıs ılac cok sagol tatlım sorarım aklıma takılanalrı melegını benım yerıme kokla guzel anne :)

Meraba canım. Maşallah büyümüş bebeğin. Bizde 3 ayı bitirdik. Bizde de gaz sorunu vardı bizde nerde harveys kullandık gerçekten çok iyi geliyor o şurup. Hem de bitkisel. Çok şükür artık gaz sorunu kalmadı sayılır.

Kizlar bebisimin cinsiyetini ogrendik tam hissettigim gibi oglusum olcak :KK68: Mogami Mogami cnm artik listeye ekleyebilirsin isme karar vermedik henuz kesin degil :KK39: oglusuna arkadas geliyooo :KK73::KK73::KK73: oglusum olck demistm :KK71:
Anneeeeeeeem yesinler senin paşanı maaşallah kuzum sağlıkla konsun kucağına... isme karar verince söyle bana emi... bu arada senin klomendi dimi bana şey gibi geliyor klomende sanki erkek olma ihtimali daha fazlaymış gibi düşünüyorum çünkü çatlar çatlamaz içeri sperm gönderiliyor ya haliyle en hızlıları da erkek spermcikler olduğundan böyle bi kanıya vardım... Paşaya artık alışveriş yapmaya başlayın sonlara bırakmayın canım büyük parçaları özellikle alın bak bizim büyüklerin taksiti bitti sayılır 1 taksit kaldı...her ay parça parça aldık sona pek bişey kalmadı zaten son aylarda da çok dolanamıyorsun... listeni yap netten indirimleride takip et istersen sana tavsiyede de bulunurum hatta internet sayfalarının linklerini de atarım kuzum

canım yaptım vıdeoyada aldım esım sımdı durup duurp vıdeoyu ızlyor dun yogundu gıremedı paketten cıkarttı baktı hamılemısın yoksa dıyor nasıl sasırdı mutlu oldu gozlerı doldu bugun hala dıyor ben dırak edemıyorum daha :)
Ne mutlu size Allahım hep yüzünüzü güldürsün kuzum benim stres yapma sakın emi bi de ilaç takviyesine başla...bak ben folic trio kullanmaya başlamıştım ilk öğrendiğim anda doktor söylemişti...içinde folik asit d vitamini ve kalsiyum var... bi de mikrobik testlerini kan sayımını idrar testini yaptır....kan uyuşmazlığınız varsa onu da söyle test yapılsın

Selam hatunlar...Öğretmen olanlar gününüz kutlu olsun kızlar bende 3 kere yaşamıştım öğretmen sıfatıyla bu güzel günü...Ben bu mandalina işini abartmaya başladım bu hafta 5 kg aldım pazardan evde mandalina partisi yapıcam @betiboop :-):-):-) Nst ye girmeyen bir ben kaldım sanırsam o da aralık başındaki kontrolümde olur sanırsam
@blummmm hatun foto demiştin ekliyorum balım senden de bekliyorum güzel gözlü anne:KK36:
DSCF1336.JPG mogami geç oldu canım buda benim göbiş işte...dışardan herkes hamilemisin diyor artık..ama kimilerine göre yokmuş göbişim...kilolarda coştu bu arada benim memişler popiş vs...ya bir arkadaşım var sanki hep kendini benle kıyaslıyor yani bencilce sözleri...aramızda 2 hafta var benden 2 hafta önde...kendisinin bulantıları çok fazlaydı bana soruyordu ben de yok olmadı fazla diyordum hemen cevabı işte kusanların bebeği sağlıklı olurmuş...şimdi başladı karnım çok fazla çıktı bi anda hareketleri canımı acıtıyor akşam 7 de başlıyor durmuyor. sabahları durmuyor...bana soruyor benim kız uslu diyorum acıktığımda tatlı yediğimde ya da doyduğumda hissediyorum diyorum...öyle canım acımıyor..bazen koşturmadan hissetmiyorum galiba diyorum...halbuki kızçemin hareketlerini hep sabahları uyku arasında sayıyorum gayet iyi yani...birde benim ilk diyorum seninki ikincidir ondandır dedim...sonra yine başladı bana işte netten okudum da hareketli bebekler iyi besleniyormuş daha sağlıklıymış...ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim bende sinirlendim artık...ona kalırsa bulantısı fazla olanında sağlıklı olur diyorlardı şükür az bulantım oldu bebeğim sağlıkla yerinde dedim...sonra çevir kazı yanmasın hesabı yok canım harfeketsiz olanlar sağlıksız demiyorum diyor drum öyle diyor bana...hep bir üstünlük bencillik var gibi geldi bana...işte ben zayıfım yediğim çocuğuma yarıyor... vs diyor bende ne güzel işte dedim ben tedaviyle olduğum için tedavi sürecinde 9 kilo almıştım ve şimdi bir 9 daha dedim...haliyle bebiş gözükmüyor saklıyoruz dedim...yani kısaca hep bende tüm olumsuzlukları zorla toplumak sanki...bende kendimce rabbim herkesin kanına kalbine göre versin diyorum...ben bebeğime büyük mucizeyle kavuştum...zaten anlamasını da beklemiyorum...

gözün aydın canım bebeğine kavuşmuşsun ne mutlu bu süreçte kimseleri takma tadını çıkar derim;)

Ne mutlu size Allahım hep yüzünüzü güldürsün kuzum benim stres yapma sakın emi bi de ilaç takviyesine başla...bak ben folic trio kullanmaya başlamıştım ilk öğrendiğim anda doktor söylemişti...içinde folik asit d vitamini ve kalsiyum var... bi de mikrobik testlerini kan sayımını idrar testini yaptır....kan uyuşmazlığınız varsa onu da söyle test yapılsın

Amin canım cok sagol hepımız hep gulelım bende folıc trıo kullanıyorum canım gebe kalmadan once baslamıstım devam edıyorum hala az kaldı yenısını alacagım yarın saglık ocagına gıdecegım kan verecegım orda ıstermı bılmıyorum cok sukur kan uyusmazlıgımız yok canım

gözün aydın canım bebeğine kavuşmuşsun ne mutlu bu süreçte kimseleri takma tadını çıkar derim:KK66:

çok tesekkur ederım canım cok sukur kavustuk takmayacagım canım bu en özel anların tadını cıkararak yasamak ıstıyorum

Back