Canim sol tarafimda kist olusmus hormon testi istedi. Ilgilendi dinledi. Asilamaya sicak bakiyorum ama kist varken muhtemelen tedavi uygulayamicaz dedi. Cuma aksam gidicem tekrar. Dr un zamaninda vurmus igneyi dedi gecen ayki ultrasonumu gosterdim catlamis bu yumurta dedi. Dr un gunahini aldiysam Allah affetsin beni..
Esim ayni dr da devam etmek istiyo ben bugunkune gidebilirim diyorum. Su an tek istegim hickira hickira aglamak. Uzun bi sure bisey dusunmek istemiyorum. Belki buralarada pek ugramam. Ne yapicami bilemiyorum. Son olarak senin icin cok sevindim kendine dikkat et.
Canımmm benim tebrik ederim çok mutlu oldum. Rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin inşallah.zaten içimden bir ses elisa hamiş diyordu :) güzelce tadını çıkar bu mutluluğun
Canımmmmmm sen hamileymişsin çoook şükür rabbime ayyy nasıl sevindi anlatamam gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsintesekkur ederım canım amın rabbım herkese nasıp etsın
Canımmmmmm sen hamileymişsin çoook şükür rabbime ayyy nasıl sevindi anlatamam gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım görüşmen olumlu geçmiş sevindim. şimdi lütfen tüm stresi ve olumsuzlukları kafandan at ve tedavi sürecine olumlu başla. negatif bişey yok göğşen hoca aşılama dediyse durumunuz çok iyi çünkü bize direk tüp demişti. kendini şanslı hisset ve lütfen inan. herşey çok güzel olacak mutlu haberlerimizi vericez arkadaşlarımızaCanim sol tarafimda kist olusmus hormon testi istedi. Ilgilendi dinledi. Asilamaya sicak bakiyorum ama kist varken muhtemelen tedavi uygulayamicaz dedi. Cuma aksam gidicem tekrar. Dr un zamaninda vurmus igneyi dedi gecen ayki ultrasonumu gosterdim catlamis bu yumurta dedi. Dr un gunahini aldiysam Allah affetsin beni..
Esim ayni dr da devam etmek istiyo ben bugunkune gidebilirim diyorum. Su an tek istegim hickira hickira aglamak. Uzun bi sure bisey dusunmek istemiyorum. Belki buralarada pek ugramam. Ne yapicami bilemiyorum. Son olarak senin icin cok sevindim kendine dikkat et.
Kizlar günaydinnnnnnn
günaydııınn anne adayları, taze anneler veee tebrikler hamilesiniz cümlesini duymak için ömrünü verenler :)
Ayy şaşırır tabi adam sıkı çalışmayı bile düşünüyorducanım yaptım vıdeoyada aldım esım sımdı durup duurp vıdeoyu ızlyor dun yogundu gıremedı paketten cıkarttı baktı hamılemısın yoksa dıyor nasıl sasırdı mutlu oldu gozlerı doldu bugun hala dıyor ben dırak edemıyorum daha :)
Günaydınn cnm nasılsınKizlar günaydinnnnnnn
Günaydın cnmgünaydııınn anne adayları, taze anneler veee tebrikler hamilesiniz cümlesini duymak için ömrünü verenler :)
iyiyim kuzum umutla yola devam. sen nasılsın akşam eşin sevindi mi canım. bende bir hamile kalsam valla hepinizden fikir alır eşime çooook güzel bir süpriz yaparımmm:) onun o halini görmek dünyalara bedeldir heralde. sen nasıl hissediyosun alışabildin mi. nasıl bir duygu anlat biraz:)gnaydın canım nasılsın
iyiyim kuzum umutla yola devam. sen nasılsın akşam eşin sevindi mi canım. bende bir hamile kalsam valla hepinizden fikir alır eşime çooook güzel bir süpriz yaparımmm:) onun o halini görmek dünyalara bedeldir heralde. sen nasıl hissediyosun alışabildin mi. nasıl bir duygu anlat biraz:)
Canım kist olmasını bejliyordun zaten lütfen kendini üzme biliyorum çok yoruldun üzülmemek elde değil ama bak doktorun güzel konuşmuş aşılama için umut vermiş hadi kendini toparla önce şu kistten kurtul sonra yüksek bir moral le başla tedavine sonra da inşallah güzel haberlerle dön aramıza dualarimdasinCanim sol tarafimda kist olusmus hormon testi istedi. Ilgilendi dinledi. Asilamaya sicak bakiyorum ama kist varken muhtemelen tedavi uygulayamicaz dedi. Cuma aksam gidicem tekrar. Dr un zamaninda vurmus igneyi dedi gecen ayki ultrasonumu gosterdim catlamis bu yumurta dedi. Dr un gunahini aldiysam Allah affetsin beni..
günaydın canım nasılsın
Günaydınn cnm nasılsın
Günaydın kızlar :)elisa__ çiçeği burnunda hamişimiz nasıllar bugün aceba :)
Biz iyiyiz kizlar siz nasilsiniz? Dün dogum gunumdu aksam arkadaslarim ve annmler bendeydi kizimla beraberdim insallah bndan sonraki dogum gunumde kucagimda olur kuzucugum
Tesekkur ederim kuzucum insallah :) odamiz nasipse 16 aralikta gelcek aksam esyalarinin bi kismini yikadim kuruyolar :) gelince kolaylik olsn dedik utulencekte bi ara hemen yerlestiririz :) ayyyy daha cok isim varbende ıyıyım canım dogum gunun kutlu olsun canım nice mutlu yıllara inşallah canım sevdıklerınle kızınla beraber kutlarsınz dıger dogum gunlerını defne hanımın odası geldımı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?