- 16 Haziran 2011
- 15.079
- 64.275
- 798
İki konu arasındaki süre 1 ay 10 gün.Adam istemiyorsa kendi korunsun, biz neden hep ilaclarin yan etkilerine maruz kaliyoruz fikrini degistirmistir belki, cok uzun sure olmus.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki konu arasındaki süre 1 ay 10 gün.Adam istemiyorsa kendi korunsun, biz neden hep ilaclarin yan etkilerine maruz kaliyoruz fikrini degistirmistir belki, cok uzun sure olmus.
Bir kadının eşi istemediği halde eşinden gizli hamile kalmaya çalışmasını doğru mu buluyorsunuz? Yanlışa yanlış diyemeyecek miyiz? Ay hadi inşallah kandır eşini gizlice hamile kal diyince oluyor mu? Ben inançlı değilim, inançlı bir üye gelip yazarsa sevinirim. Bu şekilde bu şartlarda edilen dua kabul oluyor mu?
Pardon ya ,araligi agustos gibi algilamisim, gozum de gormuyor artikİki konu arasındaki süre 1 ay 10 gün.
Bişey sorucam bilmediğim icin soruyorum. Hani inançlı değilim demişsiniz ya sonrda inşallah demişsiniz. İnançlı olmayanlar da kullanıyorlar mi o kelimeyi. Hani onun anlamında Allah tan istiyoruz ya.Bir kadının eşi istemediği halde eşinden gizli hamile kalmaya çalışmasını doğru mu buluyorsunuz? Yanlışa yanlış diyemeyecek miyiz? Ay hadi inşallah kandır eşini gizlice hamile kal diyince oluyor mu? Ben inançlı değilim, inançlı bir üye gelip yazarsa sevinirim. Bu şekilde bu şartlarda edilen dua kabul oluyor mu?
Bişey sorucam bilmediğim icin soruyorum. Hani inançlı değilim demişsiniz ya sonrda inşallah demişsiniz. İnançlı olmayanlar da kullanıyorlar mi o kelimeyi. Hani onun anlamında Allah tan istiyoruz ya.
Kondom delebilir, hap kullanıyorum der ama kullanmaz. Siz bunu gerçekten soruyor musunuz?Hanımefendi,
bir kadın eşi istemeden “GİZLİCE” nasıl hamile kalabilir ? 10 sny üzeri bakışarak mı?
Ayy hayır hiç bişey deldiğim yok doğum kontrol hapımıda düzenli kullanıyorum o anki cahilce bi soruydu artık bende ortak zamanı bekliyorumKondom delebilir, hap kullanıyorum der ama kullanmaz. Siz bunu gerçekten soruyor musunuz?
Ha anladım. Türkiye de yaşamadığım için bilmiyordum. Anladım teşekkür ederim aydınlatma için. ♡Günlük dilde kullanılıyor çünkü, dini inançtan çok kültürel bir alışkanlık. Maşallah, inşallah toplumca kullanılıyor. Anlamları da aynı şekilde 'beğendim' ve 'umarım gerçekleşir' oluyor.
Eee öyle.kiminin 1 tane bile olmuyor ya da güç bela oluyor, kiminin 12,13,15 tane.bir de nedense herkes çocuk sahibi olmaktan tamamen tercihe bağlı bir durummuş gibi bahsediyor.yok en az 3 çocuk.yok ekonomi iyi olsa yapardim falan.yapmak isterdim deyin bari.sanki her isteyenin oluyor.Canım hanımlar 1 buçuk yıllık evliyim. Artık bebeğim olsun istiyorum Rabbimin izniyle kolaylıkla anne olurım inşallah umreye gidecek varsa aranızda rica etsem bana da dua edebilir misiniz --Nurten--
Haberlerde gördüm dün akşam 3 günlük bebeği çöpe atmışlar ona çok üzüldüm. İnsanlar istiyor olamıyor olan da çöpe atıyor herkesin imtihanı farklı demek ki.
Peki bu konuyu açarken sormuş mu bunları???Kondom delebilir, hap kullanıyorum der ama kullanmaz. Siz bunu gerçekten soruyor musunuz?
Ay ben yokken ortalık karışmış olayı şöyle anlatayım evet vajinismus tedavisi gördük çok sükür o günler geride kaldı düzenli ve kolay birlikteliğimiz var. Ben pcos hastasıyım. Eşim hala biraz daha bekleme taraftarı ben orada yazarken arkadaşımın fikrini sormuştum yani prezervatif delme vs olayını diyorum. Acaba diye sormuştum yani ama şuan bende hani eşim istemeden bencillik yapamam zaten tekrar söylüyorum pcos hastasıyım zamanı gelince Rabbim aratmadan kolay bir şekilde anne olmayı nasip etsin insallah bana diye dua istedim şimdi anlasıldım mı?
Bu yorumlarım görülmüştür umarım hanımlarAyy hayır hiç bişey deldiğim yok doğum kontrol hapımıda düzenli kullanıyorum o anki cahilce bi soruydu artık bende ortak zamanı bekliyorum
EvetPeki bu konuyu açarken sormuş mu bunları???
Hayır
Diğer konuyu açarken sormuştu. O zaman doğru değil demiştik hepimiz. Şimdi de mesela ben doğrudan eşinizin fikri değişti mi diye sordum, çünkü olabilir değişebilir. Cevap alamadım ama sonra yazılanlardan anladım ki eşin fikri değişmemiş.
İlk yorumumu geçmiş konudan bağımsız yaptım -ki geçmiş konularına bakmadım bile.Diğer konuyu açarken sormuştu. O zaman doğru değil demiştik hepimiz. Şimdi de mesela ben doğrudan eşinizin fikri değişti mi diye sordum, çünkü olabilir değişebilir. Cevap alamadım ama sonra yazılanlardan anladım ki eşin fikri değişmemiş.
Burada doğru olan şey üyenin sonradan yaptığı açıklama, cahillik ettiğini saçmaladığını söylemiş, herkeste susmuş zaten.
Tabi ki fikirler değişir, bu yüzden ben doğrudan üyeye sormuştum. Aslında çoğu konuda konu araştırması yapıldığını sanmıyorum ya bazı üyelerin konuları gerçekten çok akılda kalıcı oluyor, bu üyede bana öyle olmuştu.İlk yorumumu geçmiş konudan bağımsız yaptım -ki geçmiş konularına bakmadım bile.
“sen geçmişte şunu yazdın,bunu söyledin”diye yargılamak yanlış geldi bana çünkü bahsettiğiniz gibi fikirler değişebilir.
Bir çocuk dünyaya getirmek illaki ortak karar aksi tabi ki doğru değil ama konudan bağımsız “senin istediğin dua kabul oluyor mu?” boyutuna getirmek bambaşka bir mevzu.
Allah hayırlısını versin yahu