Beraber Anne Olma Yolunda

anam kız bana niye demiyonuz ay cok mutlu oldum ay maşallah size ya ....gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin

bugun ogrendım canım amın canım cok sagol Rabbım sızlerede tum ısteyen herkese nasıp etsın sıra sızde

hım anladım canım oluyor öyle bazen
Canim sol tarafimda kist olusmus hormon testi istedi. Ilgilendi dinledi. Asilamaya sicak bakiyorum ama kist varken muhtemelen tedavi uygulayamicaz dedi. Cuma aksam gidicem tekrar. Dr un zamaninda vurmus igneyi dedi gecen ayki ultrasonumu gosterdim catlamis bu yumurta dedi. Dr un gunahini aldiysam Allah affetsin beni..

Esim ayni dr da devam etmek istiyo ben bugunkune gidebilirim diyorum. Su an tek istegim hickira hickira aglamak. Uzun bi sure bisey dusunmek istemiyorum. Belki buralarada pek ugramam. Ne yapicami bilemiyorum. Son olarak senin icin cok sevindim kendine dikkat et.

Maşaallah allahım bu ne tatlı bir bebek tam ısırmalık
Caniiim sende hamileymissin simdi gördüm. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin, cinsiyet belli mi Allahın izniyle ?

elisa__ tatlim guzel haberi vermişsin sukur Rabbime, hamilelik takvimini gordum ,nasıl ogrendin guzel haberi annesiii.. sağlıkla büyüsün yavrum , kucağına almak nasip olsun, ınan bu habere cok sevindim:)))))

Sağol cnm 14 haftalık olduk sen daha bizi görme şaka bir yana cinsiyetimize bakılmadı cnm.ayın 23 üne doktor randevumuz var inşaallah cinsiyetini öğreniriz.

esmam cok tesekkur ederım amin inşallah sağlıcakla kucagıma alabılrım arkadasların ısrarıyla dun sabah ıse gelırken test aldm yaptım pozıtıf cıktı hemen kana gıttım oyle ogrendım canım

elisa__ canım nerelerdesin naptın sürprizi

canım yaptım vıdeoyada aldım esım sımdı durup duurp vıdeoyu ızlyor dun yogundu gıremedı paketten cıkarttı baktı hamılemısın yoksa dıyor nasıl sasırdı mutlu oldu gozlerı doldu bugun hala dıyor ben dırak edemıyorum daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…