anam kız bana niye demiyonuz ay cok mutlu oldum ay maşallah size ya ....gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
elisa__ bekliyorum canim sarktı randevu
elisa__ takvimini yesinleeerr Canım çok sevindim sonunda geldi bebiş Allah tamamına erdirsin inşallah
Canım benim mağazada mi nette mi bi de ne zamana kadarKıZlarr English home yine %50 indirim var bi göz atın Bebişler için
Canımmm benim tebrik ederim çok mutlu oldum. Rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin inşallah.zaten içimden bir ses elisa hamiş diyordu :) güzelce tadını çıkar bu mutluluğunBurda daha net kizlar
Canim sol tarafimda kist olusmus hormon testi istedi. Ilgilendi dinledi. Asilamaya sicak bakiyorum ama kist varken muhtemelen tedavi uygulayamicaz dedi. Cuma aksam gidicem tekrar. Dr un zamaninda vurmus igneyi dedi gecen ayki ultrasonumu gosterdim catlamis bu yumurta dedi. Dr un gunahini aldiysam Allah affetsin beni..hım anladım canım oluyor öyle bazen
Nette var magazadada var sanrm banada Msj geldi öyle haberim olduCanım benim mağazada mi nette mi bi de ne zamana kadar
Caniiim sende hamileymissin simdi gördüm. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin, cinsiyet belli mi Allahın izniyle ?Maşaallah allahım bu ne tatlı bir bebek tam ısırmalık
Sağol cnm 14 haftalık olduk sen daha bizi görme şaka bir yana cinsiyetimize bakılmadı cnm.ayın 23 üne doktor randevumuz var inşaallah cinsiyetini öğreniriz.Caniiim sende hamileymissin simdi gördüm. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin, cinsiyet belli mi Allahın izniyle ?
elisa__ tatlim guzel haberi vermişsin sukur Rabbime, hamilelik takvimini gordum ,nasıl ogrendin guzel haberi annesiii.. sağlıkla büyüsün yavrum , kucağına almak nasip olsun, ınan bu habere cok sevindim:)))))
Bende çok merak ettim süpriz nasıl karşılandı acabaelisa__ canım nerelerdesin naptın sürprizi
Caniiim sende hamileymissin simdi gördüm. Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin, cinsiyet belli mi Allahın izniyle ?
elisa__ tatlim guzel haberi vermişsin sukur Rabbime, hamilelik takvimini gordum ,nasıl ogrendin guzel haberi annesiii.. sağlıkla büyüsün yavrum , kucağına almak nasip olsun, ınan bu habere cok sevindim:)))))
elisa__ canım nerelerdesin naptın sürprizi
elisa__ canım tebrik ederim şimdi gördüm rabbim tamamına erdirsin inşallah ve isteyen diğer arkadaşlarada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?