Senin ateş ne alemde iyi durdun test yapmadan benhiç duramazdim☺amin canım bizler doğurup sizi takibe geçicez inşallahAllah'ım çok az kaldı bebısını canın canını kucagına almaya maşallah betım size maşallah
ohhh sefan olsun fıstık uyu dınlen bol bol enerjı toplainşallah güzel haber vermek kısmet olur hepımıze canım
Senin ateş ne alemde iyi durdun test yapmadan benhiç duramazdim☺amin canım bizler doğurup sizi takibe geçicez inşallah
canım benim hayırlı haberlerle gel inşallah sende :) günaydın fıstıkkkk38.haftadan hepinize Günaydın güzel bayanlar :)
Bugün on a kadar uyumanın verdiği mutluluk.ile uyandım ☺
Kızlar gözüm üstünüzde güzel haber bekliyorumelisa__ friendlyfriendly Siyah00 sebastianderki @pesettim342 ve diğerleri :)
Ayy annesi hiç uyutmuyo demekCanm erken haftalarda kordon dolanması allahın izniyle problem değil hiccc takılma o daha çok döneriçin rahat olsun Allah onu da ayrıntılı zarar vermeyecek şekilde yaratmis:) uykusuz geceler aylardır demir doğmadan önce daha az uyuyordum ilk aylar karnımın üstüne yaticam diye korkuyordum son aylar agridan nefes vs den hicc yatamiyordum yoruldum hamilelikte çok be yalan diyim
ben daha doğurmadan 2. nin düşüncelerine daldımBende ikinciye sabırsızlanıyorum şimdiden. İnşa Allah öteki yavrularımda kızım gibi akıllı uslu olurda beni uykusuz bırakmazlar
Tünaydınnnn canımmmm ohhhhh bayılırım 10a kadar uyumaya38.haftadan hepinize Günaydın güzel bayanlar :)
Kızlar gözüm üstünüzde güzel haber bekliyorumelisa__ friendlyfriendly Siyah00 sebastianderki @pesettim342 ve diğerleri :)
dönmüş o zaman sıpa sevindim kuzum... nst ye girsende kontrol devam etmesi lazım ben pazartesi günkü randevumda ilk defa girdim nst ye ama öncesinde kontrolümde yapıldı... anlamadım ben nasıl son kontrol olduğunu... sen bi sonraki gidişinde sor niye böyle demiş topikteki kızlar merak ediyorlar hocam deCanim aslinda dikkat ettigim bisey yok bolbol peynir ve lor yiyiyorum bi de bal kaymak sanirim faydasj oluyo bunlarin :)
aman kuum minyn olsun ama saglikli olsun her seyden onemli son kontrol demesi bndan snra nstye girecek olmam sanirim bi kac arkadasa daha sordum ondandir dediller kafasi alttaydi dr her sey normal dedi bakalim 20 gun snra ne diycek merakla bekliycem :)
bende izlettim eşime betim pür dikkat izledi muhtemelen anne karnındaki pozisyonuyla ilgili diye yorumunu da yaptıMogami izledim cabim eşime diyorum iyi bak sen yaparsın o işi diye ☺
Kv ye verdiğin cevap. Süper güldürdü beni yaparken yanımızda miydin ☺
Sana niye uzun heldi canım bana çok çabuk geçti sanki daha dur son haftalar var her an acaba sancı mi acaba hareket ediyo mi diye daha yavaş geçiyo :/ bugün hareketsiz benim can efendi 2 e kadar gözlemleyip doktora gdcem olmadı bi bal.kaymak yapayım da dedim bakalım kıprasiyo mu normalde kururuk hiç durmaz ama dün akşamdan beri çok az hareket ediyo
@betiboop diger aya umudum insallah38.haftadan hepinize Günaydın güzel bayanlar :)
Saat 15.00de cikacakmis sperm testi sonucu iyi olacagini dusunuyorum insallah. Sperm ve kruger istemiş
Yok daha canim bugun ignenin 17.gunu. test negatif hamilelik yok yani. Kist olup gecikti sanirim. Gerci klomen pregnyl progestan bisuru ilac kulladim belkide ilaclarin etkisiyle gecikti pazara kadar yolu varİyi cıkacak Allah'ın izniyle canım adı guzel haberlerını beklıyorum adet oldunmu
Yok daha canim bugun ignenin 17.gunu. test negatif hamilelik yok yani. Kist olup gecikti sanirim. Gerci klomen pregnyl progestan bisuru ilac kulladim belkide ilaclarin etkisiyle gecikti pazara kadar yolu var
Benim kvdemde çocuğun kilosuna sürekli az diyordu, her muayeneden sonra ayni şey. Bi ara karnında küçük senin diye dertlendi ama kadın bildiğin endişeli kizamiyorumda. Bi aksam yemekteydik yine bir muayene sonrası, yine zayifmis kilosu az dediğinde anne sürekli ayni şeyi söylüyorsun doktor iyi diyo iste beni bos yere üzme dedim. KV şok! Bir daha açmadı konuyu :)
Benim kvdemde çocuğun kilosuna sürekli az diyordu, her muayeneden sonra ayni şey. Bi ara karnında küçük senin diye dertlendi ama kadın bildiğin endişeli kizamiyorumda. Bi aksam yemekteydik yine bir muayene sonrası, yine zayifmis kilosu az dediğinde anne sürekli ayni şeyi söylüyorsun doktor iyi diyo iste beni bos yere üzme dedim. KV şok! Bir daha açmadı konuyu :)
Ahhh ahh derdimiz bunlarla kalsa bak daha doğumdan sonrası var," sütun mu az? Sen niye kilo veremedin? Bu çocuk sari mi? Sen onu bi ver bana bakiim sen uyutamiyorsun."
Ben bu ay ilk defa kullandim ve geciktikızlar progestron kullandıktan sonraki adetiniz tuhaf oluyor mu sizinde
gecikme yapıyor canım o normal. jelini mi kullanıyosun adetin olunca dikkat etsene nasıl gelecek. bazen birikme yapabiliyor bende yaptıBen bu ay ilk defa kullandim ve gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?