• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Anladım canim hayirli saglikli uzun omru olsun o zaman :) canim bu konuda erkek dr lar daha iyi ben erkek dr lara daha cok guveniyorum arada iyi bayanlar naidren cikiyor benim esimde eskiden erkek olmaz falan diyordj ama ben randevumu aldim gittim birsey demedi
Iyi yapmissin canim ben de iyi olacagini dusunuyorum yine gonlu kalmasin diye arastirdim ama gercekten bulamadim bayan hoca. Arkadaslarimiz bu hocada tedavi olup sebastianderki sebastianderki de göğşen hoca deyince esimi ikna etmek icin arkadaslarla gorusme planladim eşi erkek olarak kendisinde erkek dr la daha iyi iletisim kurdugunu soyleyip dr un mükemmelliginden bahsedince peki dedi:)

Iyi yapmissin canim ben de iyi olacagini dusunuyorum yine gonlu kalmasin diye arastirdim ama gercekten bulamadim bayan hoca. Arkadaslarimiz bu hocada tedavi olup sebastianderki sebastianderki de göğşen hoca deyince esimi ikna etmek icin arkadaslarla gorusme planladim eşi erkek olarak kendisinde erkek dr la daha iyi iletisim kurdugunu soyleyip dr un mükemmelliginden bahsedince peki dedi:)

Organizeyi iyi yapmissin canim tebriklerimi sunarim :) hadi bu dr vesile olsunda bebisin gelsin canim mutluluktan ucalim burada :)

Bu arada medicana icin yaptirdigimiz dogum sigortasi baskent unv de de gecerliymis ona sevindim bugun. Gerci asilama vb ucretli olacak ama en azindan 122tl muayene ve testlere para odemicem E ELisa_

Masallah hepimizin bebislerine canim walla bilmiyorm erken mi ya da ne konusucaz :/
evet canim saglikli olsunlar ve hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah :)
Alıcaz inşallah Allahın izniyle canım aferin sen böle beslenmeye dikkat et kızımız güselce büyüsün annişi :))

Bu arada medicana icin yaptirdigimiz dogum sigortasi baskent unv de de gecerliymis ona sevindim bugun. Gerci asilama vb ucretli olacak ama en azindan 122tl muayene ve testlere para odemicem E ELisa_
Aaa supermis canim cok sevindim bak gordunmi Allah yardom ediyor yoluna giriyor hersey sen yeterki icini rahat tur

Aaa supermis canim cok sevindim bak gordunmi Allah yardom ediyor yoluna giriyor hersey sen yeterki icini rahat tur
Evet canim o konuda icten ice tedirgin ediyodu beni medicanada ucretsiz hakkim varken baska hastaneye gitmek istemiyodum ama dr umun yaptiklari amaaaan dememe neden oldu. O yuzden sevindim baskenti karsilamasina

Ayyy ciddimisin sen ya ne güzel konusuyorsun insallah bitanrm insallah
Evet canim ama olmazsa uzulmicez. Boyle yaziyorum sana bi yandan da ya olmazsa cok uzulursen diyede endiseleniyorum. Ama bizim gonlumuzden gecen bunlar oldugu icin hissettiklerimizde ayni seyler oluyo. Burda bicok arkadasimda benim icin cok yakinda hamile kalacagimi hissettiklerini yaziyolar bu beni adet olunca uzmuyo

Evet canim o konuda icten ice tedirgin ediyodu beni medicanada ucretsiz hakkim varken baska hastaneye gitmek istemiyodum ama dr umun yaptiklari amaaaan dememe neden oldu. O yuzden sevindim baskenti karsilamasina

Cok hakliydin ve gayette iyi yaptin cok sukurde sans senden yanaymis guzel güzel ilerlemeye basliyir hersey

Evet canim ama olmazsa uzulmicez. Boyle yaziyorum sana bi yandan da ya olmazsa cok uzulursen diyede endiseleniyorum. Ama bizim gonlumuzden gecen bunlar oldugu icin hissettiklerimizde ayni seyler oluyo. Burda bicok arkadasimda benim icin cok yakinda hamile kalacagimi hissettiklerini yaziyolar bu beni adet olunca uzmuyo

Yok canim benim sen tedirgin olma belkide gercekten icine doguyor nerdn bileceksinki uzulmeyecegim alistim 18 aydir canim yolumu biliyorum belirsiik yok en azindan ona gore ilerleyecegiz rahatim o yuzden

Yok canim benim sen tedirgin olma belkide gercekten icine doguyor nerdn bileceksinki uzulmeyecegim alistim 18 aydir canim yolumu biliyorum belirsiik yok en azindan ona gore ilerleyecegiz rahatim o yuzden
Canımsın:) senin kucuk kardesin vardi buyumustur? ona cok bagliydin bide yeni evlilikti o zamanlar taze gelindik:)

Canımsın:) senin kucuk kardesin vardi buyumustur? ona cok bagliydin bide yeni evlilikti o zamanlar taze gelindik:)

Evet canim simdi buyudu ilkokul 2 sinifa gidiyor 24 kasim dogum gunuydu winksli battaniye istiyordu supriz yapip goturdu. Nasil sevindi sevincten sen cok yasa diyor bana :) kuzum benim ya hala cicegimiz burnumuzda canim daha dun gini ;)

canım bir gireyim bakayım dedim..

önüme düştün resmen.. son günlerin gelmiş, zaman ne çabuk geçiyor gerçekten :)
nasılsın ? oğluşun nasıl canım , oğluştu dimi ?

çok özledim herkesi , mogami , mgül ,friendly , kaygılı , elisam.
burda başka kaldı mı doğum yapmayan..
sağ salim kavuşun meleklerinize inşaAllah kızlar :anneadayı:

ben gündelik koşuşturmadan pc başına geçmeye hiç fırsat bulamıyorum maalesef.. :KK43:

prensesim sizleri çok öpüyor teyzeler :KK200::KK46::KK15:
Esmam hoşgeldin nerelerdesin kuzum özlettin kendini...Minik zülal hanıma bak sen boncuk boncuk bakmış maaşallah Rabbim kem gözlerden sakınsın çok güzel bi bebeğin var bahtı da güzel olsun:KK200: bizde son haftalardayız inşallah sağlıkla hayırla alırız kucağımıza

Back