- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
Kuzum hoşgeldin...Sıkma canını kv ye boşver nasılsa bu çocuk olması gereken zamanda doğacak o zaman dili kaçar bi tarafına tövbe tövbeama yine de altta kalma... birde ultrason kağıdında tahmini doğum yapacağın tarihin yazar onu da sok bir ara kv nin gözüne...ayrıca hesaplaman doğru canım yolu yarılmışsın... kv ye de söyle yaparken yanımızdamıydın diye...sen kırılıp üzüleceğine onlar kırılsınMerhaba arkadaşlar ben rabia biaralar buradaydım da nasılsınız ne var ne yok :)
Sizlere bir şey danışmak istiyorum ya bu konuda kayınvalideme gıcık olmuş durumdayım da.
Usg'ye göre şuan 19+5 hamileliğim yani 2 gün sonra 20. haftam bitmiş oluyor değil mi?
doğum süreci de 40 hafta yani yarısını bitirmiş oluyorum değil mi? Ben mi yanlış biliyorum.
Kayınvalidem takmış siz yanlış hesaplıyorsunuz da benim tahminime göre temmuzun sonunda hamile kaldın da o kadar büyük değil bebek falan da, kadına bak hamile kaldığım zamanı bile düşünmüş bıdı bıdı her konuşmaya lafını yapıyor ya sinir oldum iyice.
Ben de bazen dayanamıyorum eski zamana göre değil doktor nasıl hesaplıyorsa ona göre hesaplıyoruz uydurmuyoruz diye.
Neyse geçen eşime sormuş eşim de demiş işte bi kaç gün sonra 20 hafta biticek falan ayyy bi öğrenemediniz hesaplamayı da daha 4.aya yeni girdi o falan.
ayyyyy anlatabildim mi bilmiyorum kızlar çok gıcık oldum,kafama taktım çok fena. İçimden sanane diyorum zor tutuyorum kendimi, kırmak da istemiyorum.
içimi döküp rahatlamak istedim kimseyle konuşamıyorum çünkü ...
hormonlardan dolayı mı bu kadar sinir yaptım bilmiyorum ama gerçekten çok gıcık oldum ya anlatamam.