• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Merhaba arkadaşlar ben rabia biaralar buradaydım da nasılsınız ne var ne yok :)
Sizlere bir şey danışmak istiyorum ya bu konuda kayınvalideme gıcık olmuş durumdayım da.
Usg'ye göre şuan 19+5 hamileliğim yani 2 gün sonra 20. haftam bitmiş oluyor değil mi?
doğum süreci de 40 hafta yani yarısını bitirmiş oluyorum değil mi? Ben mi yanlış biliyorum.
Kayınvalidem takmış siz yanlış hesaplıyorsunuz da benim tahminime göre temmuzun sonunda hamile kaldın da o kadar büyük değil bebek falan da, kadına bak hamile kaldığım zamanı bile düşünmüş bıdı bıdı her konuşmaya lafını yapıyor ya sinir oldum iyice.
Ben de bazen dayanamıyorum eski zamana göre değil doktor nasıl hesaplıyorsa ona göre hesaplıyoruz uydurmuyoruz diye.
Neyse geçen eşime sormuş eşim de demiş işte bi kaç gün sonra 20 hafta biticek falan ayyy bi öğrenemediniz hesaplamayı da daha 4.aya yeni girdi o falan.
ayyyyy anlatabildim mi bilmiyorum kızlar çok gıcık oldum,kafama taktım çok fena. İçimden sanane diyorum zor tutuyorum kendimi, kırmak da istemiyorum.
içimi döküp rahatlamak istedim kimseyle konuşamıyorum çünkü ...
hormonlardan dolayı mı bu kadar sinir yaptım bilmiyorum ama gerçekten çok gıcık oldum ya anlatamam.
Kuzum hoşgeldin...Sıkma canını kv ye boşver nasılsa bu çocuk olması gereken zamanda doğacak o zaman dili kaçar bi tarafına tövbe tövbeama yine de altta kalma... birde ultrason kağıdında tahmini doğum yapacağın tarihin yazar onu da sok bir ara kv nin gözüne...ayrıca hesaplaman doğru canım yolu yarılmışsın... kv ye de söyle yaparken yanımızdamıydın diye...sen kırılıp üzüleceğine onlar kırılsın

Kizlar bgun dr kontrolumuz vardi kizim cok sukur iyi 1920 gr olmus 30+1 deyiz dr tombis bi bebek dedi fotodan da belli yanaklari tombik :KK49: tabii benm icin onemli olan saglikli olmasi..25 aralikta yine cagirdi dr son kontrol dedi dogumu konusacakmisiz tirstim azcik :eek:
Tosbik Defne ye bak sen hele maaşallah bitanemize:KK200::nazar: ben 30 dayken 1300 düm minyon sıpam benim:KK200: son kontrol niye demiş ki... benim kontroller 2 haftada bire düştü ve hala doğum şeklini konuşmadık... bi de dönmüş mü sıpa

Canim bugun 13 gunum yarin veya cumartesi diye düşünüyorum ama en gec pazar diyorum bu ay ilj defa klomen kullandigim icin kestiremiyorum bati degisiklik olurmi diye
elisam sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yap kuzum en azından hamile değilsen bile adetle bunu görmek daha az üzüyor ama o testte negatif çıkması daha sinir bozucu... umarım hamilesindir canım ateşinde güzel gidiyor...bu arada düşmesi olayı da şöyle adetten birgün önce veya adet olacağın gün düşer genelde... hadi inş hep yüksek gitsin ve bebişimiz gelsin

elisam sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yap kuzum en azından hamile değilsen bile adetle bunu görmek daha az üzüyor ama o testte negatif çıkması daha sinir bozucu... umarım hamilesindir canım ateşinde güzel gidiyor...bu arada düşmesi olayı da şöyle adetten birgün önce veya adet olacağın gün düşer genelde... hadi inş hep yüksek gitsin ve bebişimiz gelsin

Evet canim bende oyle dusundum.testte negatifi gormektense ates olcumune devam ederim ona gorw hareket ederim dedim en azindan dustumu adeti beklerim atesimin yukselmesi mutlu etti canim beni de insallah boyle devam eder sabahi merak ediyorum nasil olacak heyecanla olcuyorum artik:) insallah yuksek giderde bebisimizin haberini veririm mogamim hamilelik takvimine baktim az kalmis minigini kollarina almana cok sukur canim zaman nasilda geciyor daha dun gibi Rabbim yardimciniz olsun hepinize kolay dogumlar nasip etsin

Evet canim bende oyle dusundum.testte negatifi gormektense ates olcumune devam ederim ona gorw hareket ederim dedim en azindan dustumu adeti beklerim atesimin yukselmesi mutlu etti canim beni de insallah boyle devam eder sabahi merak ediyorum nasil olacak heyecanla olcuyorum artik:) insallah yuksek giderde bebisimizin haberini veririm mogamim hamilelik takvimine baktim az kalmis minigini kollarina almana cok sukur canim zaman nasilda geciyor daha dun gibi Rabbim yardimciniz olsun hepinize kolay dogumlar nasip etsin
inşallah gelmiştir miniğin elisam inşallah dualarımdasınız valla... ateş ölçümü keyifli oluyor evet... cumartesi 35 olucaz ama gel bana sor nasıl geçti diye bana çok uzun geldi...darısı başınıza olsun bitanem sizlere de 40 haftalık keyifli bir hamilelik nasip olsun

inşallah gelmiştir miniğin elisam inşallah dualarımdasınız valla... ateş ölçümü keyifli oluyor evet... cumartesi 35 olucaz ama gel bana sor nasıl geçti diye bana çok uzun geldi...darısı başınıza olsun bitanem sizlere de 40 haftalık keyifli bir hamilelik nasip olsun

İnsallah bitanem Allah razi olsun canim Allah kabul etsin dualarimizi zor olmustur tabiki gu gectikce agirlasiyorsundur kocaman bir aminnnnnnn :)

friendlyfriendly friendlyfriendly İyiyim cnm sen nasılsın dicem ama heyecanlısın :) sabah verince biz öğleden sonra alıyoruz. Sizin sonuçlar iyi zaten cnm rahat olmaya çalış.

Geçiyor valla canım benim şunlar bi büyüsün 2. ler içinde heyecanları paylaşırız
Bende ikinciye sabırsızlanıyorum şimdiden. İnşa Allah öteki yavrularımda kızım gibi akıllı uslu olurda beni uykusuz bırakmazlar

Evet canim simdi buyudu ilkokul 2 sinifa gidiyor 24 kasim dogum gunuydu winksli battaniye istiyordu supriz yapip goturdu. Nasil sevindi sevincten sen cok yasa diyor bana :) kuzum benim ya hala cicegimiz burnumuzda canim daha dun gini :KK66:
Allah uzun omurler versin nice dogumgunlerini kutlasin insallah. Dogumgunu hediyesi cift olur bide yegen mujdelersin belki:)

Alıcaz inşallah Allahın izniyle canım aferin sen böle beslenmeye dikkat et kızımız güselce büyüsün annişi :))
Canim aslinda dikkat ettigim bisey yok bolbol peynir ve lor yiyiyorum bi de bal kaymak sanirim faydasj oluyo bunlarin :)
Tosbik Defne ye bak sen hele maaşallah bitanemize:KK200::nazar: ben 30 dayken 1300 düm minyon sıpam benim:KK200: son kontrol niye demiş ki... benim kontroller 2 haftada bire düştü ve hala doğum şeklini konuşmadık... bi de dönmüş mü sıpa
aman kuum minyn olsun ama saglikli olsun her seyden onemli son kontrol demesi bndan snra nstye girecek olmam sanirim bi kac arkadasa daha sordum ondandir dediller kafasi alttaydi dr her sey normal dedi bakalim 20 gun snra ne diycek merakla bekliycem :)

Bir kere kaygilim yanı doktor birşey demedi ama ben öyle gördüm inşallah açılır bir uyku pozisyonun var mıydı. Paşamiz nasıl büyüyor mu :KK54: sen nasılsın almıştın mi uykusuz hecelere :KK19: günaydın güzellikler :KK15:

Canm erken haftalarda kordon dolanması allahın izniyle problem değil hiccc takılma o daha çok döner ;) için rahat olsun Allah onu da ayrıntılı zarar vermeyecek şekilde yaratmis:) uykusuz geceler aylardır demir doğmadan önce daha az uyuyordum ilk aylar karnımın üstüne yaticam diye korkuyordum son aylar agridan nefes vs den hicc yatamiyordum yoruldum hamilelikte çok be yalan diyim:(

Allah uzun omurler versin nice dogumgunlerini kutlasin insallah. Dogumgunu hediyesi cift olur bide yegen mujdelersin belki:)

Sagol canım amin Allah razı olsun inşallah canım soruyor zaten senın ne zaman bebegın olacak evlendın ya karnından ne zaman cıkacak dıyor :)

38.haftadan hepinize Günaydın güzel bayanlar :)
Bugün on a kadar uyumanın verdiği mutluluk.ile uyandım ☺
Kızlar gözüm üstünüzde güzel haber bekliyorum elisa__ elisa__ friendlyfriendly friendlyfriendly @ruya hayal sebastianderki sebastianderki pesettim342 pesettim342 ve diğerleri :)

Allah'ım çok az kaldı bebısını canın canını kucagına almaya maşallah betım size maşallah :nazar::nazar::KK200::KK200::KK46::KK46::KK46:
ohhh sefan olsun fıstık uyu dınlen bol bol enerjı topla :-) inşallah güzel haber vermek kısmet olur hepımıze canım :KK36:

Back