• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Mogami Mogami izledim cabim eşime diyorum iyi bak sen yaparsın o işi diye ☺
Kv ye verdiğin cevap. Süper güldürdü beni yaparken yanımızda miydin ☺
Sana niye uzun heldi canım bana çok çabuk geçti sanki daha dur son haftalar var her an acaba sancı mi acaba hareket ediyo mi diye daha yavaş geçiyo :/ bugün hareketsiz benim can efendi 2 e kadar gözlemleyip doktora gdcem olmadı bi bal.kaymak yapayım da dedim bakalım kıprasiyo mu normalde kururuk hiç durmaz ama dün akşamdan beri çok az hareket ediyo

Allah'ım çok az kaldı bebısını canın canını kucagına almaya maşallah betım size maşallah :nazar::nazar::KK200::KK200::KK46::KK46::KK46:
ohhh sefan olsun fıstık uyu dınlen bol bol enerjı topla :-) inşallah güzel haber vermek kısmet olur hepımıze canım :KK36:
Senin ateş ne alemde iyi durdun test yapmadan benhiç duramazdim☺amin canım bizler doğurup sizi takibe geçicez inşallah

Senin ateş ne alemde iyi durdun test yapmadan benhiç duramazdim☺amin canım bizler doğurup sizi takibe geçicez inşallah

Benım ates bugunde 36.9 du canım :) canım olma ihtimaline inanamıyorum ve test yapmaya cesaret edemıyorum böyle mutlu hıssedıyorum kendımı :) Allah izin verirse hafta yaparım artık :) inşallah canım inşallah önerilerinize ihtiyacımız olacak tecrubelı anneler :)

Canm erken haftalarda kordon dolanması allahın izniyle problem değil hiccc takılma o daha çok döner :KK66: için rahat olsun Allah onu da ayrıntılı zarar vermeyecek şekilde yaratmis:) uykusuz geceler aylardır demir doğmadan önce daha az uyuyordum ilk aylar karnımın üstüne yaticam diye korkuyordum son aylar agridan nefes vs den hicc yatamiyordum yoruldum hamilelikte çok be yalan diyim:KK43:
Ayy annesi hiç uyutmuyo demek :110: kaç aydır ccanım benim yaaa :KK15:olsun kavustun ya minik erkeğine darısı bize:KK19:

Bende ikinciye sabırsızlanıyorum şimdiden. İnşa Allah öteki yavrularımda kızım gibi akıllı uslu olurda beni uykusuz bırakmazlar
ben daha doğurmadan 2. nin düşüncelerine daldım:-):-) ama şöyle en az 2 yıl ara vericem... inşallah bizimkilerde uslu olurlar teyzesi

38.haftadan hepinize Günaydın güzel bayanlar :)
Bugün on a kadar uyumanın verdiği mutluluk.ile uyandım ☺
Kızlar gözüm üstünüzde güzel haber bekliyorum elisa__ elisa__ friendlyfriendly friendlyfriendly Siyah00 Siyah00 sebastianderki sebastianderki @pesettim342 ve diğerleri :)
Tünaydınnnn canımmmm ohhhhh bayılırım 10a kadar uyumaya :21:dinlen güzelce can paşa da içerde son günlerin tadını çıkarsın :)) kısmet bakalım bende kızlardan ümitliyim canım kendimle ilgili hamiş hissiyatı yok:KK56:

Canim aslinda dikkat ettigim bisey yok bolbol peynir ve lor yiyiyorum bi de bal kaymak sanirim faydasj oluyo bunlarin :)
aman kuum minyn olsun ama saglikli olsun her seyden onemli son kontrol demesi bndan snra nstye girecek olmam sanirim bi kac arkadasa daha sordum ondandir dediller kafasi alttaydi dr her sey normal dedi bakalim 20 gun snra ne diycek merakla bekliycem :)
dönmüş o zaman sıpa sevindim kuzum... nst ye girsende kontrol devam etmesi lazım ben pazartesi günkü randevumda ilk defa girdim nst ye ama öncesinde kontrolümde yapıldı... anlamadım ben nasıl son kontrol olduğunu... sen bi sonraki gidişinde sor niye böyle demiş topikteki kızlar merak ediyorlar hocam de:-):-)

Mogami Mogami izledim cabim eşime diyorum iyi bak sen yaparsın o işi diye ☺
Kv ye verdiğin cevap. Süper güldürdü beni yaparken yanımızda miydin ☺
Sana niye uzun heldi canım bana çok çabuk geçti sanki daha dur son haftalar var her an acaba sancı mi acaba hareket ediyo mi diye daha yavaş geçiyo :/ bugün hareketsiz benim can efendi 2 e kadar gözlemleyip doktora gdcem olmadı bi bal.kaymak yapayım da dedim bakalım kıprasiyo mu normalde kururuk hiç durmaz ama dün akşamdan beri çok az hareket ediyo
bende izlettim eşime betim pür dikkat izledi muhtemelen anne karnındaki pozisyonuyla ilgili diye yorumunu da yaptı:-)
ya gerçekten çıldırttı ama rabişin kv si...uyuz oldum... hamilelik bana uzun geldi ne bileyim ilk 14 haftam rezaletti zaten sonrki dönem çok sıkıntılı değildi aslında bir de şu son dönem ağırlaşmaya bağlı yoruldum...sanırım bir an önce alasım var kucağıma :-):-)

sen ye bişeyler yat sol yanına hareketini bekle kuzum gerçi kıpırdanmıştır şimdiye dimi... yerleri daraldı iyice kıyamam geçsin gitsin şu kalan vakitler de çıksınlar yavrucaklar

İyi cıkacak Allah'ın izniyle canım adı guzel haberlerını beklıyorum adet oldunmu
Yok daha canim bugun ignenin 17.gunu. test negatif hamilelik yok yani. Kist olup gecikti sanirim. Gerci klomen pregnyl progestan bisuru ilac kulladim belkide ilaclarin etkisiyle gecikti pazara kadar yolu var

Yok daha canim bugun ignenin 17.gunu. test negatif hamilelik yok yani. Kist olup gecikti sanirim. Gerci klomen pregnyl progestan bisuru ilac kulladim belkide ilaclarin etkisiyle gecikti pazara kadar yolu var

Hım anladım canım progestron gecıktırıyormus öyle duymustum canım hayırlısı olsun bakalım

lulus_k lulus_k Mogami Mogami
artık cevap veririm herhalde öyle bir şey olursa , çok takmamaya çalışıyorum ama bazen çok canım sıkılıyor düşüncek şey arıyorum manyak gibi :KK47: teşekkürler kızlar :KK200:
mogami senin bayaa büyümüş sıpa maşallah doğuma az kalmış hadi hayırlısı inşallahh :anneadayı:

lulus_k lulus_k Mogami Mogami
artık cevap veririm herhalde öyle bir şey olursa , çok takmamaya çalışıyorum ama bazen çok canım sıkılıyor düşüncek şey arıyorum manyak gibi :KK47: teşekkürler kızlar :KK200:
mogami senin bayaa büyümüş sıpa maşallah doğuma az kalmış hadi hayırlısı inşallahh :anneadayı:
Benim kvdemde çocuğun kilosuna sürekli az diyordu, her muayeneden sonra ayni şey. Bi ara karnında küçük senin diye dertlendi ama kadın bildiğin endişeli kizamiyorumda. Bi aksam yemekteydik yine bir muayene sonrası, yine zayifmis kilosu az dediğinde anne sürekli ayni şeyi söylüyorsun doktor iyi diyo iste beni bos yere üzme dedim. KV şok! Bir daha açmadı konuyu :)

Ahhh ahh derdimiz bunlarla kalsa bak daha doğumdan sonrası var," sütun mu az? Sen niye kilo veremedin? Bu çocuk sari mi? Sen onu bi ver bana bakiim sen uyutamiyorsun." :KK47:

Benim kvdemde çocuğun kilosuna sürekli az diyordu, her muayeneden sonra ayni şey. Bi ara karnında küçük senin diye dertlendi ama kadın bildiğin endişeli kizamiyorumda. Bi aksam yemekteydik yine bir muayene sonrası, yine zayifmis kilosu az dediğinde anne sürekli ayni şeyi söylüyorsun doktor iyi diyo iste beni bos yere üzme dedim. KV şok! Bir daha açmadı konuyu :)

Ahhh ahh derdimiz bunlarla kalsa bak daha doğumdan sonrası var," sütun mu az? Sen niye kilo veremedin? Bu çocuk sari mi? Sen onu bi ver bana bakiim sen uyutamiyorsun." :KK47:

ayyyyyyy düşünmek bile istemiyorum ya tamam onlar da endişeleniyorlar da azcık bizlere de empati yapsınlar yaa anlasınlar En Büyük KK

kv Allahtan başka şehirde olduğu için çok sorun olmaz inşallah ya tabi telefondan konuşmalar yine olacak eminim:110:
senin doğuma da az kalmış tatlım kız mı erkek mi ismi ne :anneadayı: maşallah :nazar:

Back