Beraber Anne Olma Yolunda

canım çok sağol ne kadar düşüncelisin. hamilelerin dualarına çok ihtiyacımız var kendim zaten hep şükrediyorum bu halimize de çok şükür.
inşallah canım yaa inanın dualarımda şu 2015 bitmeden topikteki bütün arkadaşlarımın hamiş kalması inşallah aralık ayı bereketli olur inşallahhh moral çok önemli ben 41 hurma yediğim ay hamiş kalmıştım çok söledim sizde bir uygulayın bir deneyin olurmu 41 ayrı kişiye 41 meryem surasi kocişle yiyceksiniz biz öle denemiştik çok şükür geldi meleğim

maşallah canım. bakalım ben kendim yaparım dediğini. inşallah sağ salim kavuşursun yavruna. söyle arkadaşlarını da çağırsın

merhaba arkadaşlar ben bişe soracam bu ayın 23 de regl olmam gerekiyordu olmadım hala bugun testyaptım negatif çıktı çok kötüyüm ya o kadar umutlanmıstım ki erken mi dawranıyorum acaba

canım başkentte diğer yerlere göre daha uygun diye biliyorum. ama bir sor yine de hulusi bey varmış orda onla görüş canım. ben de novaarttayım ama sana çok tavsiye edmicem nagtif olduğu için:)

canım başkentte diğer yerlere göre daha uygun diye biliyorum. ama bir sor yine de hulusi bey varmış orda onla görüş canım. ben de novaarttayım ama sana çok tavsiye edmicem nagtif olduğu için:)
Baskette tedavi olan bi arkadasim vardi tup bebegi tuttu kizin rezervi cok azdi. Aksam onu aricam baskentteki dr unun adini alicam. Eger kiza ulasamassam senin dedigin dr u sorarim canim.

Bu arada zekai tahir erkegede sperm testi yapiyomus o yuzden cuma zekai tahire gidicem kist falan yoksa ordan da baskente gecerim ya da ank unv ikisi arasinda karar vericem

canım başkentte iki doktor var zaten biri göğşen bey diğeri hulusi bey. göğşen bey hulusi beyin asistanı diye biliyorum sen sor tabi ki. bana da yaz bakalım başkent bu konuda çok iyi diye biliyorum

biz başkentte sperm testi yaptırmıştır. tüm testleri orda yaptırdık rahim filmini de orda çektirdim ama eşim orayı pek sevemedi o yüzden novaarta geçtim canım. kalabalık diye vazgeçtik ordan

ya kızlar benim yumurta toplama işlemim de ayrı bir maceraydı. ilk defa anestezi aldım uyandım ki herkes gülüyo:) hemşireye en son çooook tatlısın diyodum:) onlar da bana sen de çok tatlısın hadi uyan diyodu. bi yandan da cennet gibi yaa diyorum:) gülerek çıkan bir benmişim o gün eşim de şaşırdı herkes ağlıyo sen niye gülüyon diye

Geçen yıl bu zamanlar adet olmayı bekliyordum tüp bebek tedavisine başlamak için şükürler olsun meleğim şimdi yanımda uyuyor. Evlendigimizden beri yapılan her test negatif sonuclaninca doktor doktor gezmeler eşimin değerleri kötü çıkınca inyernette uzun uzun arastirma doktor arama yorumlar telefonlar derken bizim de Ankara maceramiz başlamıştı 10 aralıkta regl olup iğnelere başlamıştım 20 aralıkta 13 yumurtam toplanmisti o gun sabah esim tese olmustu esimi oyle hastanede ilk defa gormustum onun acisi benim heyecanim butun duygular karmakarisikti o odada iken beni yumurta toplamaya cagirmislardi aileler bilmedigi icin sadece ikimiz destektik birbirimize esimin agrisi olsa da 2 saatlik yolda esim kullanmisti arabayi eve gelince sabırsızlıkla hastaneden aramalarını beklemistim gözüm telefonda 7 tanesini dollenmisti 5. Güne gitmelerini beklemistik 25 aralıkta saat 11.30 da 2 embriyo transfer edilmişti hep dua ettim hep inandım olacağına 4 ocak pazar günü acil de yaptirmistik ilk testitest sonucum 157 çıkmistik test günüm olmamasına rağmen hiçbir belirtim de olmamıştı sukurler olsun ki rabbim bize hayatımızın mucizesini nasip etti. Kızlar uzun yazdım hakkınızı helal edin aralik gelince duygusallastim paylaşmak istedim rabbim burda bebek isteyen herkese nasip etsin

Nasıl duygulandım canım okurken anlatamam Rabbim evlatlarını anne babalarına bağıslasın kimseyide evlatsız bırakmasın Allah'ım isteyen herkese nasip etsin canım çok şükür meleğin geldi Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin benim yerime koklarmısn ben kıyamıyorum öpmeye narin tenlerini :)

ne güzel yazmışsın canım. Allah seni ve meleğini korusun. inşallah bir gün bende buraya güzel şeyler yazabilirim. senin bizlere umut olduğun gibi biz de başkalarına oluruz belki. Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın zor çok zor amaa geçecek...

Koklarim tabi canim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah senin minigin de gelmiştir sürekli aklimdasiniz topikte klomen aşılama deneyen tüm arkadaslara dua ediyorum rabbim bu duyguyu yaşatsın inşallah

Koklarim tabi canim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah senin minigin de gelmiştir sürekli aklimdasiniz topikte klomen aşılama deneyen tüm arkadaslara dua ediyorum rabbim bu duyguyu yaşatsın inşallah

Sağol canım benim amin inşallah gelmiştir meleğim Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırla sağlıkla güzel kaderleriyle yollasın yavrularımızı mıcizelrimizi

İnşallah canım insallah sadece zaman gerek doktor bize %70 şans vermişti transfer sonrası o gün konuşulanlar daha dün gibi aklımda sizde bu duyguyu tadacaksiniz inşallah

biz başkentte sperm testi yaptırmıştır. tüm testleri orda yaptırdık rahim filmini de orda çektirdim ama eşim orayı pek sevemedi o yüzden novaarta geçtim canım. kalabalık diye vazgeçtik ordan
Canim zekai tahir ucretsiz oldugu icin sperm testini orda yaptirmak istiyorum. Hic gitmedim bilmiyorum nasil ilgi olacak zekai tahirde ama infertilite bolumu olmasi heveslendirdi beni. Su an ilk olarak zekai tahire gidicem kist yoksa unv hastanesine gidip orda tedavi olucam.

tamam canım zekai tahire giden çok zaten bence de tahliller için orası iyi tatlım. sonrası için de iyi bir araştırma yaparsın.

Rabbim yavruna uzun omurler versin canim bizede bu tarifsiz duyguyu yasatsin amin cok duygulandim okurken kendimi ve esimi hayal ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…