Beraber Anne Olma Yolunda

Mogami Mogami insallah aralikta olurda yeniyil suprizi yapar

Metemize maasallah saglikla kucagina alacagin gunu gostersin insallah Allah
Amin bitanem ama ama ama aralıkta olmasın gebe kalmadan öncede derdim aralık olmasın diye mis gibi 2016 model bi çocuk isterüüüüüük :-) Bakalım senin sıpa hangi ayın sıpası olacak :KK37:
severiz o minnak gülenyüz mete yi :KK36::KK36: hastane fiyatları süper canım bence hangisi uygun olurdssa aartık gidişata göere :)
normal olur senin en azından ölçüler onu gösteriyo biraz spor hareket ıkınma derken çıkıverir mete minnoşu hoop annesinin kucağına :KK46:maşallah canımm:nazar::nazar:
bende ölçülere güveniyorum valla betim :-):-):-) fiyatlar iyi evet gerçi ocakta zamlanacakmış ama ben takipli hasta olduğumdan beni etkilemiyor... senin doğum nerde olacak kuzum
Maşallah canım benim mete paşamıza annesini yormak istemiyor seni yormadan normal gelecek doğum üceretleride çok iyi benim drun 1750 tl mıs dogum ucretı
Canım evet fiyatlar iyi senin hastane azcık tuzlu sanırım ama olsun yeterki gelsin minik tosbaağaaaa...bu arada ateşin gayet iyi çıkmış inşallah güzel haberler alırız senden:KK36:
Mogami Mogami Mete kuzusuna bak sen, annesini uzmezmiste maşallah :) boyu çok iyi kuzum maşallah ince uzun filinta olacak belli ki :)
Üzmüyor teyzesi benim ufak tefek oğlum... filintam benim:KK36: biberon al hatun bak bende de 3 küçük 2 büyük boy var

Amin bitanem ama ama ama aralıkta olmasın gebe kalmadan öncede derdim aralık olmasın diye mis gibi 2016 model bi çocuk isterüüüüüük :-) Bakalım senin sıpa hangi ayın sıpası olacak :KK37:

bende ölçülere güveniyorum valla betim :-):-):-) fiyatlar iyi evet gerçi ocakta zamlanacakmış ama ben takipli hasta olduğumdan beni etkilemiyor... senin doğum nerde olacak kuzum

Canım evet fiyatlar iyi senin hastane azcık tuzlu sanırım ama olsun yeterki gelsin minik tosbaağaaaa...bu arada ateşin gayet iyi çıkmış inşallah güzel haberler alırız senden:KK36:

Üzmüyor teyzesi benim ufak tefek oğlum... filintam benim:KK36: biberon al hatun bak bende de 3 küçük 2 büyük boy var

Mogamım evet hastahane tuzlu muayene ücretne 90 tl verıyorum her ay yeterkı mınıgım gelsın feda olsun canım gercekten ıyımı atesım ilk defa ölçtüm canım benim hiç aklımda yoktu sağolsun @mgul sen ölç ben takip yaparım seni bilgilendiririm dedi ben pek anlamıyorumda böyle devam ederse sonu güzel olacak galiba inşallah bitanem inşallah :KK68::KK68:

@mgul canım benim çok çok geçmiş olsun kasılmalar için kesinlikle magnezyum kullan...ayrıca kordonla ilgili geçen burda yazmıştım...doktoruma sordum bu kordon olayını önceki randevumda...bana aynen dediği şu: kordon dolanması hemen her bebekte olur çok stres yapmamak lazım boynunda kordon olan birçok bebek normal yolla doğar ben hergün bu şekilde kaç tane bebek doğurtuyorum sen ne bakarsın bizim evhamlı doktorlarımıza dedi... bide şu var daha ufak olduğu için çıkar bence o kordon sen stres yapma bitanem...kaygılı nın bebişinde de vardı kordon ama onun 32. haftada söyledi doktoru bu olayı ve bebeişi normal yolla doğdu... benim arkadaşında 32 de dolanmış kız 38 de normal yolla doğum yaptı...sen düşünme bunları Allaha emanet evlatlarımız...bol bol dinlen kuzum gerekirse rapor al ve magnezyumu kullan

Mogamım evet hastahane tuzlu muayene ücretne 90 tl verıyorum her ay yeterkı mınıgım gelsın feda olsun canım gercekten ıyımı atesım ilk defa ölçtüm canım benim hiç aklımda yoktu sağolsun @mgul sen ölç ben takip yaparım seni bilgilendiririm dedi ben pek anlamıyorumda böyle devam ederse sonu güzel olacak galiba inşallah bitanem inşallah :KK68::KK68:
ateşin güzel evet ama şu da var benimde 36,8 36,9 ları görüp adet olduğum çok oldu... en son yeter artık deyip ölçmeyi bırakmıştımHoppa benim muayeneler yeni zamlandı ve 50 oldu...dünya para gidiyor gerçekten ama en sonunda bi bakışı yetecek bebişlerimizin:KK36::KK36::KK36:

ateşin güzel evet ama şu da var benimde 36,8 36,9 ları görüp adet olduğum çok oldu... en son yeter artık deyip ölçmeyi bırakmıştımHoppa benim muayeneler yeni zamlandı ve 50 oldu...dünya para gidiyor gerçekten ama en sonunda bi bakışı yetecek bebişlerimizin:KK36::KK36::KK36:

evet canım öyle oluyormu en iyisi cuma ve cumartesideki ateşi dikkate almak aynen canım ben tedavı ugruna her ay bı dunya para gidiyor yeterki hayırlı sağlıklı gelsin onu hissetmek bana geldiğini bilmek bile bana herşeyı unutturacak :KK36::KK36:

KASIM BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Rose5588 --------------> 6 Kasım -------> 39. Deneme --------> :KK43:
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 17. Deneme ---------> :KK43:
Friendly8584 ---------> 10 Kasım ------> 19. Deneme ---------> :KK43:
Arsinli ------------------> 22 Kasım ------> 20. Deneme --------> :KK43:
Pesettim342 -----------> 25 Kasım ------> 37. Deneme --------> :KK64:

ARALIK :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Friendly8584 ---------> 3 Aralık -------> 20. Deneme
Elisa --------------------> 6 Aralık -------> 18. Deneme

Rose5588 --------------> 10 Aralık ------> 40. Deneme
Arsinli ------------------> 24 Aralık ------> 21. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
:KK200:
Yarenim 99 --------> Kız :nazar: ---------Zeynep Yüsra :KK46:
Ysmn1096 ---------> Kız :nazar: --------- Sümeyye Nur :KK46:
Bebeem ------------> Erkek :nazar: ------ Alper:KK46:
Kaygılı -------------> Erkek
:nazar:------- Demir:KK46:
Lovely35 -----------> Kız:nazar: ---------- Ela:KK46:
Zzzzynpppp-------> Erkek :nazar: ------- Abdullah Emir:KK46:

Okosale ------------> Kız :nazar: ---------- Bahar:KK46:
Maysu--------------> Kız :nazar: ---------- Asya Nil :KK46:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Sweet42 -------------> Kız:nazar: ------ Nisa
Maleficent_bs ------> Erkek:nazar: ------ Bora
Betiboop -------------> Erkek:nazar: ------ Can
Lulus_k --------------> Erkek:nazar: ------ Kaan
Mogami --------------> Erkek:nazar: ------ Mete
Ayse4255 ------------> Erkek:nazar: ------ Ömer Berke
Blummm ------------> Kız:nazar: ------ Defne
Burculu --------------> Kız:nazar: ----- Doğa
Se_ra -----------------> Kız:nazar: ----- Zehra

Mgul ------------------> Erkek :nazar: ------ Mehmet Çınar
Lillyyy ----------------> :nazar:
Hanife55 -------------> :nazar:
Hyb77 -----------------> :nazar:
Gullbike --------------> :nazar:
Susslich --------------> :nazar:

Nerisbebek -----------> :nazar:

friendlyfriendly friendlyfriendly İyiyim cnm. Çıktı hocayada gönderdim mail. 11 inde cvp gelecek. Sekreterini aradım erken baksa diye bu ay olmaz bence ertesi aya hazırlar dedi. Sonucu değerlendirsin ona göre ayarlanır süreç dedi. Önceki aylara göre yükselmiş çok şükür sayısı.

friendlyfriendly friendlyfriendly İyiyim cnm. Çıktı hocayada gönderdim mail. 11 inde cvp gelecek. Sekreterini aradım erken baksa diye bu ay olmaz bence ertesi aya hazırlar dedi. Sonucu değerlendirsin ona göre ayarlanır süreç dedi. Önceki aylara göre yükselmiş çok şükür sayısı.
Maasallah canim cok sevindim yeni yilla birlikte guzel haberlerde gelecek senden inaniyorum canim

Oyyy duygular tavan yaptı sende yöne, ne duygusal anneler olduk böylee. Ama yaslanmiyorsun ki, her doğum bir gençlik iksiri sayılır yenilensin vücut ooohh :KK6:
Bebeğini büyütürken öğretmenliğine dair yepyeni kazanımların olacak, daha deneyimli daha sevgi dolu doneceksin okuluna canım benim
Pozitifligin süper canjm çok sekersin :) haklisin arrik anne olarak döncem okula daha olgun daha hassas daha duyarlı. Allah herkese nasip etsin

Millet buradasınız beni unutmuş olabilirsiniz :-) bayadir yokum tanıdık bir çok profil gördüm herkese hayırlı olsun bende 6 aylık bir bebisim var canavar tam

Hoşgeldin canım hatırlıyorum seni nasılsın bebiş nasıl :)
Bebis çok ağliyor memnun etmek çok zor onca okunan kitap onca denenen yontem doktor tavsiyeleri ise yaramadi boyle yasanaya alismaya cakisiyoruz beni gören ne olmuş sana diyor anneligin cilveleri işte :-) sen nasılsın canım

Bebis çok ağliyor memnun etmek çok zor onca okunan kitap onca denenen yontem doktor tavsiyeleri ise yaramadi boyle yasanaya alismaya cakisiyoruz beni gören ne olmuş sana diyor anneligin cilveleri işte :-) sen nasılsın canım

Kimi bebekler zor oluyor canım inşallah büyüynce akıllı olur ama bir gülümsemesi alır bütün yorgunlugunu :) bende iyiyim çok şükür aynı devam ediyorum bebeşin teşrif edeceği zamanı bekliyorum :)

Back