Geçen yıl bu zamanlar adet olmayı bekliyordum tüp bebek tedavisine başlamak için şükürler olsun meleğim şimdi yanımda uyuyor. Evlendigimizden beri yapılan her test negatif sonuclaninca doktor doktor gezmeler eşimin değerleri kötü çıkınca inyernette uzun uzun arastirma doktor arama yorumlar telefonlar derken bizim de Ankara maceramiz başlamıştı 10 aralıkta regl olup iğnelere başlamıştım 20 aralıkta 13 yumurtam toplanmisti o gun sabah esim tese olmustu esimi oyle hastanede ilk defa gormustum onun acisi benim heyecanim butun duygular karmakarisikti o odada iken beni yumurta toplamaya cagirmislardi aileler bilmedigi icin sadece ikimiz destektik birbirimize esimin agrisi olsa da 2 saatlik yolda esim kullanmisti arabayi eve gelince sabırsızlıkla hastaneden aramalarını beklemistim gözüm telefonda 7 tanesini dollenmisti 5. Güne gitmelerini beklemistik 25 aralıkta saat 11.30 da 2 embriyo transfer edilmişti hep dua ettim hep inandım olacağına 4 ocak pazar günü acil de yaptirmistik ilk testitest sonucum 157 çıkmistik test günüm olmamasına rağmen hiçbir belirtim de olmamıştı sukurler olsun ki rabbim bize hayatımızın mucizesini nasip etti. Kızlar uzun yazdım hakkınızı helal edin aralik gelince duygusallastim paylaşmak istedim rabbim burda bebek isteyen herkese nasip etsin