- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
inşallah elisa. valla kuzum unutmak denen bişey iyi ki var. unutup umutlanmak çok güzel. şimdi moralimi bozmadan 2. ye başlıcam.
Bu ilkmiş gibi düşün ttalım inan olacağına olacak Allah'ın izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah elisa. valla kuzum unutmak denen bişey iyi ki var. unutup umutlanmak çok güzel. şimdi moralimi bozmadan 2. ye başlıcam.
Anladim canim ama esim buna sicak bakmaz herseyin bi adımı var diyo ben de hic klomenle denemeden direk asilama olsun dedim yok dedi. 2 aydir bosuna hormon aldim vucuduma ama esim razi olmaz canim.
Dr um asilama dedi ama bu dr a guvenmiyorum napicam bilmiyorum canim. Belkide kist oldu cuma belli olur canim nasil devam edecegim.friendlyfriendly Sen ne yapacaksın cnm. Bu ay aşılama mı düşünüyorsun?
Cok zor ben kendimi toparlamam uzun süreyi almisti canim ben adanadayim baskent Üniversitesi'nde tedavi oluyorum galiba haftaya başlarım adet olunca ara dedi ben bidaha igne tedavisi olacağım bizim iki tane dondurulmuş var onu kullanmayacağız esim şimdi tedavi oluyo bidaha bunları yaşamaya lim diye bidaha tedavi olup kalanları dondururuz dedimaynen canım beni en iyi sen anlarsın benim kimyasal bile olmadı cnaım ya. o duyguyu hiç yaşayamadım o kadar merak ediyorum ki hamile olmak nasıl bişey içinde bir meleğin olması onu sevmek korumak kendinden çok sakınmak nasıl birşey acaba Allah hepimize nasip eder inşallah canım. ne zman başlıyosun tedaviye ve nerde canım
duydum o hocayı o da çok bilindik birisi gerçekten güven veriyo ama kısmet demek ki benim oına giden arkdaslarım olmujştu
Cok zor ben kendimi toparlamam uzun süreyi almisti canim ben adanadayim baskent Üniversitesi'nde tedavi oluyorum galiba haftaya başlarım adet olunca ara dedi ben bidaha igne tedavisi olacağım bizim iki tane dondurulmuş var onu kullanmayacağız esim şimdi tedavi oluyo bidaha bunları yaşamaya lim diye bidaha tedavi olup kalanları dondururuz dedim
Evet canim eylulde hsg ekimde cat ignesi kasimda klomen ve cat ignesi.bu ay asilama dedi ama bu dr la devam etmeyi hic istemiyorum. 16mm de igne vurdu. Net konusmadi once yarin vurun dedi sonra bugun vurun catlamis gibi dedi. Afallatti beni guvenim yok.Ahh kuzum o eşler yok mu. benimki de karşı çıktı şimdi bin pişman keşke o kadar üstüne gelmeseydim aşılama diye diyor. ama deneyin o zaman güzelim bizde tutmadı inşallah sizde tutar bu işler belli olmuyor çünkü. tedaviye başladın mı
Blummm güzelim sizde erken dönemde duydunuz mu kordon dolanmasini normal miTebrik edrim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah :)
kuzum gecmis olsun merak etme bebisinde sende iyi olacaksiniz bolbol dinlenmen gerekiyo demek
Tamam canim hangi hastaneydi cumaya randevu bulabilirmiyim acabacanım sen illa devlet hasatnesine gideceksen benim dr a gitsene ? bak adını yaz çok memnun herkes zaten tıp fakültesi çok iyi , aşılama tüp falan adam cidden alanında süper, yad azekai tahir e git sonra olmadı buna git inşallah gerek kalmaz da tabi prof.cem atabekoğlu
Bu ilkmiş gibi düşün ttalım inan olacağına olacak Allah'ın izniyle
hangi şehirdi canım senin başkent üniversitesine gidebilirsin ben bu novada sonuç alamazsam oraya gidicem canım. çok iyilermişDr um asilama dedi ama bu dr a guvenmiyorum napicam bilmiyorum canim. Belkide kist oldu cuma belli olur canim nasil devam edecegim.
Canim esim asla yanasmaz lafini ettirmez bile. Daha once 2 defa hamile kaldiğimdan her aydan her yapilan islemden fazlasiyla umutlaniyo. Bana kalsa ben de tup yaptiririm. Amac sansi aktirmak.sebastianderki
friendlyfriendly
Bende tüp bebek tedavisi taraftarıyım cnm. 3 kere yaptırdım ama sonuç 0. Aynı işlemler sadece opu işlemi var. Yaptırınca pişman oldum ama bi işe yaramadı. 3 aşılama parasıyla tüp olurdu zaten. Tutma oranıda düşük.
Canim ben adana baskent tayfun beyin hastasıyım esim igne tedavisi oluyo bizimki biraz karışık canimbaşkentte kim canım hulusi hoca mı göğşen hoca mı? eşin ne kullanıyor canım şimdi
Ankaradayim canim medicanada sigortam var o yuzden orda devam ediyorum ama sonucta asilama tup medicanada da parayla olacak. Zekai tahire randevu aldim ama fikriniz varsa baska hastanedende alabilirim arastirma hastanesi istiyorum. Baskentte hangi dr ucretler nasilhangi şehirdi canım senin başkent üniversitesine gidebilirsin ben bu novada sonuç alamazsam oraya gidicem canım. çok iyilermiş
Evet canim bende duydum dr u cumaya randevu deniycemfriendlyfriendly Cem bey Ankara tıp fakültesinde sanırım cnm araştırmıştım yorumlar çok güzel. Aklımda benimde fakültede yaptıralım derse Kaan hoca. Ona giderim.
evet kendileri benim gudubet doktorum olurlarEvet canim bende duydum dr u cumaya randevu deniycem
Canim muayene ucreti neydi?evet kendileri benim gudubet doktorum olurlar
122 tl kuzumCanim muayene ucreti neydi?