Beraber Anne Olma Yolunda

sebastianderki geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim canım, geçmiş olsun diyimde geçsin gitsin bu üzgün günlerin inşallah. Doktor yüzde yüzde dese nasipten kismetten ötesi olmuyor canım, sabir sabir.. Dondurulmuşlarinzda varmış, denemeye devam canım.

Pamukprncess nerde okuduğumu hatırlamıyorum kordon dolanması nerdeyse her gebelikte yaşlanıp gecen bir durummus, bazısı kat kat dolandığı için risk olurmuş sadece diye okumuştum. Başka da bilgim yok maalesef, geçmiş olsun.

masamı toparladım beeenn üzüldüm içim bi kötü oldu düğün hazırlığı ile başlamıştım buraya şimdi bebiş için izzne ayrılıyorum yaşlanıyorum galiba

Anladim canim kendini nasil iyi hissedeceksen oyle devam et. Sürec gercekten yipratici. Asilamada bunun kat kat fazlasi oldugunun farkindayim. Karnım cok şiş haplarin bu kadar olumsuz etki yaratacagini dusunmemistim
Aşılama olsun başka sorunlar oldun yorulduğumu hissettim bu yorgunlukla ne kadar istesemde olmaz zaten
Cnm ilaçlar çok fena etkiliyor ben göğüs acısından yatamıodum evdeyken sütyen takamıodum karnım hala şiş of offf kadın olmak ne zormuş yaaa

sağol canım hoşbulduk. ahh ahh neler yaşadım neler dostlar. aşılama oldu biliyorsunuz taa aylar önce sonuç nagatifti çok üzüldüm. sonra tüp bebek denedik o da negatif napam ben
kuzum üzülme zamanı gelmemiştir bol bol dua et ve inanki ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah en kısa zamanda gelir meleğin inşallahhhh

masamı toparladım beeenn üzüldüm içim bi kötü oldu düğün hazırlığı ile başlamıştım buraya şimdi bebiş için izzne ayrılıyorum yaşlanıyorum galiba
kıyamammm ben sanaaa can bey herşeyi unutturur sana sen üzülme tatlım benim yaaa kıyamam kuzuma izin başlıomu bugün yarın demi ?

Ayni yanetkiler canim. Hayirlisi canim bekleyecegiz

Oyyy duygular tavan yaptı sende yöne, ne duygusal anneler olduk böylee. Ama yaslanmiyorsun ki, her doğum bir gençlik iksiri sayılır yenilensin vücut ooohh
Bebeğini büyütürken öğretmenliğine dair yepyeni kazanımların olacak, daha deneyimli daha sevgi dolu doneceksin okuluna canım benim

Ayyy çıkıyormu dersin canım umut varmı merak edıyorum bırkac gune kac cıkacak :) senın nasıldı atesın artık dersin hey gidi günler heyy diye
benim şaka gibi gelişti yds sınavım vardı 5 nisanda ben 4 nisanda kan tahlili yaptırdıım sınavım ii geçsin die ateşimde hep 36.5 36.6 yüksek çıkınca cesaret kan tahlili sonuç negatif 2.1 mi ne çıkmıştı ben ağla ateşte yanlış çıktı artık herşey benle oynuyo dedim neyse dedim sonra kötü bişide yaptım siğarada içtim hamiş diilim die onun pişmanlığı hala kalbimde sonra pazartesi annemin gazına geldim gögüsler taş gibi ateş 36.8 çıktı annem sen hamile gibisin gögüslerin ne böle dedi çünkü 75 lik gögüs 85 lerde neysee annemleri memelekete yolcu ettim dedim temizlik yapıyım dedim sonra annemin lafı kafamı kurcaladı gittim eşimle kan testine ve sonuç 29.2 mi ne çıkmıştı ben havalaraa uççç uççç uççç oldumm inşallah sende mutlu olursun ben direk kan testine gidiodum çünkü kan testim 80 di idrarda yine çıkmamıştı

Aaaa :) senle saklambac oynamıs kızın canım :) çok güzel ya inşallah benimde sonum güzel olur mutlu olurum ben bugun ilk defa ölçtüm canım bakalım diğer günler kaç çıkacak iyiki anneni dinleyip test yapmışsın çok sukur canım bak az kaldı melegnı kollarına alacaksın kontrol ne zamn

Teşekkürler canım inşallah geçer

çokkk şükürr inşallah canım ama sana yazarkende içim pır pır oluyo bilmiyorum inşallah hamişsindir inşallahhhh yaaa benide heycan sardı yanii

çokkk şükürr inşallah canım ama sana yazarkende içim pır pır oluyo bilmiyorum inşallah hamişsindir inşallahhhh yaaa benide heycan sardı yanii

Sağol bitanem Allah razı olsun güzel yüreğinizden geçirdikleriniz hissettikleriniz doğru çıkar inşallah canım :) gelmiştir benimde miniğim miniklerim inşallah Allah'ın izniyle

kuzum üzülme zamanı gelmemiştir bol bol dua et ve inanki ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah en kısa zamanda gelir meleğin inşallahhhh

canım çok sağol ne kadar düşüncelisin. hamilelerin dualarına çok ihtiyacımız var kendim zaten hep şükrediyorum bu halimize de çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…