Beraber Anne Olma Yolunda

Ayrıca benim hiiicc aklıma gelmemişti bu yaa, götürmek lazim dimi? Bak simdi is çıktı
evet canım devlet de olsa özel de kendi nevresimimi isterim :) işin kötüsü evde olan pembe ve pembe olmazmış mavi olacakmış oda süslemesine uymazmış :)) baştan beri aklımda ama unutmuşum alalım napalım :KK53:

evet canım devlet de olsa özel de kendi nevresimimi isterim :) işin kötüsü evde olan pembe ve pembe olmazmış mavi olacakmış oda süslemesine uymazmış :)) baştan beri aklımda ama unutmuşum alalım napalım :KK53:
oda süsletiyolarmı sizde ?

eed aynen yaa bitmio eksikler geldikçe geliyo bacım geldikçe geliyo ama ben artık pes ettim inanki yoks koca 2 bavulla hastahaneye gitcem :KK70: 1 gün için :KK70: bu akşamda çık bi dışarı bide onu all kociş iyi bişi demiyo benimki çoktann mızmızlanırdıı amannn :KK70: neyse bu akşam hallet kuzum
bişe diyemöez canım benim sözüm geçer bizde hele de hamilelik bebek falan kaç kere yaşıycaz bunları ben ne dersem o :KK53::cool: bu akşam 8 e kadar dışardayuım da artık çarşamda dan sonra hgallederim onu da napiyim :KK49:

bişe diyemöez canım benim sözüm geçer bizde hele de hamilelik bebek falan kaç kere yaşıycaz bunları ben ne dersem o :KK53::cool: bu akşam 8 e kadar dışardayuım da artık çarşamda dan sonra hgallederim onu da napiyim :KK49:
aferin sana tuttummm senii aferinn senden bişiler öğrenmeliyimmmm :D

Mavi sıfır tek kişiliğim var valla aynen cantaya atayim onuda ben o zaman, kocis yuhhh diyecek kesin :)
Gecen aksam anlatayım dedim, cantaya neler koydum falan onu bi takmadi. sonra ev işlerine yardim etmesi gerektiğini söyledim, en azından çöplerini masaya atma, eve gelince posetleri ortaya atma diye adam onu da takmadi. Gece kalkıp tek başına bakamazmis bi de bu bombayı patlattı en son evde bağırıyordum Ölsem naapcan, kim bakacaaak çocuğuma cici annemi alcan sen benim yavruma diye. Adam onu da takmadi bastı kahkayi. Benimle kafa buluyor galiba :KK53: intikam almak için naapsam bi deyin bakimm :KK51:

Mavi sıfır tek kişiliğim var valla aynen cantaya atayim onuda ben o zaman, kocis yuhhh diyecek kesin :)
Gecen aksam anlatayım dedim, cantaya neler koydum falan onu bi takmadi. sonra ev işlerine yardim etmesi gerektiğini söyledim, en azından çöplerini masaya atma, eve gelince posetleri ortaya atma diye adam onu da takmadi. Gece kalkıp tek başına bakamazmis bi de bu bombayı patlattı en son evde bağırıyordum Ölsem naapcan, kim bakacaaak çocuğuma cici annemi alcan sen benim yavruma diye. Adam onu da takmadi bastı kahkayi. Benimle kafa buluyor galiba :KK53: intikam almak için naapsam bi deyin bakimm :KK51:
aynı intikamdan bende istiyorummm çünkü benimkide aynı bekarken evde tek başına kalan adam kaç yıl ne temizlikler yapan adam şu halimle arkasınıda bana toplaıyo aynen bende istiommm :KK51::KK51::KK51:

friendlyfriendly friendlyfriendly Cnm bu ay olmadıysa bi daha ki ay olur inş yeterki kalpten isteyelim cnm bide bana bi ebe kadın bi ay boyunca kuru kara üzüm ye yumurtaların kaliteli içi dolu olsun dedi istersen sende yiyebilirsin günlük bi kase kadar yiyorum ben inş bu vesileyle olur bebişimiz

Kızlar benım karnım adet olacakmısım gibi kasılıyor sancılanıyor

Anaammm siz mi yapiyosunuz o işleri nooo yapsın anacim işi ne valla arrik bizde ben yemek yaparken arkamdan o topluyor elinde supurgeyle kaldı kaç aydır :) zaten titizdir benimki sağolsun şimdi daha hassas görüyo neler çektiğimi, sen de cadı sin kiz geçer sözün seninki şaka ya vurmuş bence hele bi olsun kucak kavgası yaparız bana ver bana ver doye merak etme sen ;)

aynı intikamdan bende istiyorummm çünkü benimkide aynı bekarken evde tek başına kalan adam kaç yıl ne temizlikler yapan adam şu halimle arkasınıda bana toplaıyo aynen bende istiommm :KK51::KK51::KK51:
Canim anlatacaksin yoj öylebedavaya , valla bazen su istiyo bak diyorum hadis var hamile nin elimden su içmek bile Günah mis diyehemen ayaklaniyo :)) benve sen çok yaptığın için rahata ermis o biz ilk evlendik benden anne evinin konforunu bekleme dedim anlasmami baştan yaptım yani :))

Canim devlette özel ya oda da özel bişe Demez ler heralde zaten abartı bişe olmaz da işte maksat fotolarda güzel görünsün orda da çekim olcak çünku,yine de sorayım bi ben 8aralikta
sor ben yapamam herhalde 3 yatak var tek odada yaa :( belkide kalmam zaten yaaa istemem kalmayı sabah gideyim doğurup geleyim :D

Canim anlatacaksin yoj öylebedavaya , valla bazen su istiyo bak diyorum hadis var hamile nin elimden su içmek bile Günah mis diyehemen ayaklaniyo :)) benve sen çok yaptığın için rahata ermis o biz ilk evlendik benden anne evinin konforunu bekleme dedim anlasmami baştan yaptım yani :))
bende anasından daha iyi baktım düşün memlekete gidince yine beni ister çünkü ben ilgilenirim ama laf söz dinlemeye gelince ailesiii :( değerimi bilse cidden yaparım kız gocunmam derim eşimdir tabi oda beni yeterince önemsiyo yok anam ters işliyo artık yapmıycam görcekkkkkk :( biz çok alıştırdık lulus_k lulus_k

Biz geldik güzel teyzeler

Mete paşamın keyfi gayet yerindeymiş benim miniminnacık oğlum ama hakkat minik kilosu daha 2 kg cuk boy 44 cm... nst ye de girdik güp güp dinledik doktorum nst gayet iyi dedi bana vermedi çıktıyı... yenidoğan hemşiresiyle de konuştum ne lazım diye ne getireyim diye tatlı bi kadındı sen herşeyini getir canım lazım bişey olursa burdakilerle de takviye ederiz dedi bebişin kıyafetlerini de hurca koyup vereyim size dedim tamam dedi... doğum ücretlerini de sordum normal 540 epidural normal 800, sezeryan 1350 imiş o da güzel dedim... bir sonraki randevu 2 hafta sonra

@betiboop lulus_k lulus_k kızlar benim oğlan 28 den beri baş aşağı zaten ama kanala girdi mi girmedi mi bilmiyorum sormadım sadece aşağıya baskı oluyor dedim doktoruma o da normal yerleşiyor yavaş yavaş dedi... kafa çevremiz 8.21... ben bu çocuğu normal doğurucam sanki öyle hissediyorum

Gullbike Gullbike canım o gerinme olayı bende hala oluyor napıyım önüne geçemiyorum yine de elimden geldikçe abartmadan gerinmeye çalışıyorum... bak magnezyum kullan sende gerçi doktorun bir kaç haftaya yazar reçetene...

Pamukprncess Pamukprncess senin o tostikinin maviş kıyafetlerini yesinler güzel günlerde giyinsin paşan...benim sıpanın doğru düzgün maviş kıyafeti yok ben baya unisex takıldım:-)

friendlyfriendly friendlyfriendly canım benim adet olmadan yelkenleri suya indirmek yok... hem bu ay olmadıysa bu demek değil önümüzdeki ay olmayacak sen içini ferah tut Allahım hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin de varsın biraz bekletsin

Şimdi anneannemiz gelecek artık kıyafetleri yıkama faslına geçeyim.... ÖPERİM CANLAR
Ayy mogiş başladı hazırlıklarıniz inşallah sağlıklı gelecek mete paşa :KK19: evet inşallah cinsiyetimiz değişmez suslerimizi bile aldık çünkü:-)

friendlyfriendly friendlyfriendly Cnm bu ay olmadıysa bi daha ki ay olur inş yeterki kalpten isteyelim cnm bide bana bi ebe kadın bi ay boyunca kuru kara üzüm ye yumurtaların kaliteli içi dolu olsun dedi istersen sende yiyebilirsin günlük bi kase kadar yiyorum ben inş bu vesileyle olur bebişimiz
Tamam canim sagol yarin bende alayim hemen cekirdekli cekirdeksiz farkediyo mu?

Back