Biz geldik güzel teyzeler
Mete paşamın keyfi gayet yerindeymiş benim miniminnacık oğlum ama hakkat minik kilosu daha 2 kg cuk boy 44 cm... nst ye de girdik güp güp dinledik doktorum nst gayet iyi dedi bana vermedi çıktıyı... yenidoğan hemşiresiyle de konuştum ne lazım diye ne getireyim diye tatlı bi kadındı sen herşeyini getir canım lazım bişey olursa burdakilerle de takviye ederiz dedi bebişin kıyafetlerini de hurca koyup vereyim size dedim tamam dedi... doğum ücretlerini de sordum normal 540 epidural normal 800, sezeryan 1350 imiş o da güzel dedim... bir sonraki randevu 2 hafta sonra
@betiboop
lulus_k
kızlar benim oğlan 28 den beri baş aşağı zaten ama kanala girdi mi girmedi mi bilmiyorum sormadım sadece aşağıya baskı oluyor dedim doktoruma o da normal yerleşiyor yavaş yavaş dedi... kafa çevremiz 8.21... ben bu çocuğu normal doğurucam sanki öyle hissediyorum
Gullbike
canım o gerinme olayı bende hala oluyor napıyım önüne geçemiyorum yine de elimden geldikçe abartmadan gerinmeye çalışıyorum... bak magnezyum kullan sende gerçi doktorun bir kaç haftaya yazar reçetene...
Pamukprncess
senin o tostikinin maviş kıyafetlerini yesinler güzel günlerde giyinsin paşan...benim sıpanın doğru düzgün maviş kıyafeti yok ben baya unisex takıldım
friendlyfriendly
canım benim adet olmadan yelkenleri suya indirmek yok... hem bu ay olmadıysa bu demek değil önümüzdeki ay olmayacak sen içini ferah tut Allahım hayırlı sağlıklı salih evlat nasip etsin de varsın biraz bekletsin
Şimdi anneannemiz gelecek artık kıyafetleri yıkama faslına geçeyim.... ÖPERİM CANLAR