D
dila1008
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi MeDuSa
yaw arkadaslar bepanthen hangisinden lutfen ozelime foto yollayin bilmek istiyorum ki bir an once yapim
bende sirke falan kullanmıyorum.kokusuna tahammülüm yok.5 gündür kullanıyorum bepanteni sir ağda yüzünden allerjik olmuştu çene bölgem islik gibi pütür pütür,buna engel olmasan sivilceye dönüşücekti ve onlar sivilceye dönüşseydi nasıl bi görüntü olurdu tahmin edin.şimdi kızarıklıklar geçti.rahatım yani.kızamık gibiydi suratım geçen hafta şimdi düzeldi.yalnız ben biraz sık kullanıyorum.yara gibi düşünüyorum emdikçe sürüyorum günde 3 defa falan.
ben de bi hafta oldu başlayalı
ilk kullandıgımda iltihaplı sivilceler fırlayıverdi dha yeni söndürdüm onları
şimdi tek tük kızarıklar var onları da hallettikmi tescillicem bepantenii
ya bu losyonu falan var ya ne kadar fiyatı bilen varmı
eczaneye arkadaşımı gönderdim şimdi..
sormuş kremi..2 çeşiti varmış birinin altında turuncu renk çizgi diğeri mavi..birine plus yazıyomuş diğeri antibiotikliymiş..
hangisini alcam ben bana yardımcı olurmusunuz..
veya resim yollarmısınız...yüüzmde sivilce var benimde((
mavi olanı alacaksın cnm Şeniz
farkı göreceksin sengözlerimebaksanab
istersen ilk sayfada koyduğum fotolara bak sositososito
canım ben hastanede çalışıyorum...
mavi olan var zaten...onu anladım da birine plus yazıyo diğeri antibiotiklimi neymiş arkadaş dedi hangisini alıyım ben..
oo üstte bi arkadaş resim eklemiş aynı ondan mı olsun
tşkler
canım sen foto varya üstteki işte ondan al aynısı olsun yani hihoyyyt
kızlar lekeler ne kadar süre sonra gidiyor bilgisi olan varsa yazabilirmi yani etkisini ne zaman anlarım sizde lekeler ne kadar süre sonra gitmeye basladı ya bide bu konuyuda sabitleseler keşke bazen arka sayfalara sarkıo