D
dila1008
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi MeDuSa
canım ya ben acnelyse kremden nefret ediyorum
yüzü resmen soyuyooo
makyajı falan unut
kullndıktan 2 gün sonra falan soyulmaya başlıyo ve kesinlikle heryere sürme mümkünse sacede sivilcenin üzerine pamuklu çubukla falan sür ama ben hiç tavsite etmiyorum
hiçççççççççççç
kızlar şimdi size bir şey sorucam ama bana gülmeyin-tatlicadiarzu- gerçekten bilmiyorum şimdi bepanten krem mavi olanı daha iyiymiş ya ondan alıcam ambalajımı mavi olan yoksa krem mavi gibimi:uhm:
kızlar şimdi size bir şey sorucam ama bana gülmeyin-tatlicadiarzu- gerçekten bilmiyorum şimdi bepanten krem mavi olanı daha iyiymiş ya ondan alıcam ambalajımı mavi olan yoksa krem mavi gibimi:uhm:
Çok üzgünüm çoookCOLOR="Black"]yaglı ciltlerde kullanbiliyor mu arkadaşlar yoksa sadece kuru cıltlerde mı etkılı oluyor aknelerın ge mesı ıcın bilgi verirseniz ona göre baslıyım kurtulıyım şu sivilcelekelerınden ızlernden fln[[/COLOR]
cnm kremin kabı mavi kendisi beyaz zaten mavi kabının üstünde krem diye yazıyo alırken bepanthene krem alcam de verirler 2,50 YTL gamyoncuiremsu
bu konu emiinim çok konuşulmuştur burada ama tekrardan sorucam :) benim yüzümdede kızarıklıklar var ve çok fazla siyah noktam var o kadar peeling yapmama rağmen.bir de ara ara svilcelerim çıkıo 22 yaşımda olmama rağmen yüzüm bi pürüzsüz olmadı gittişimdi ben bu bepanteni kullnırsam tüylenme yapmazmı?kimisi yapıo demiş kimisi yapmıo komşumuzda yapar dedi.zaten çene bölgemde bi miktar tüylenme var birde yanaklarım falan tüylenrse naparım sonra :s