Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
hehehe konumuzu sabitlemişler mutlu oldum :hihoyyyt cvbın için tskr ederim kullanmaya başladım inş gecirir izleri elma sirkesini okumustum onuda yapıyorum inş işe yara çok istiyorum pürüzsüz lekesiz cildim olsun :Saruboceq: hayırlısı bakalım dısarı cıktıgım da bir tane daha alacagım ala 3 gün mü 4 günmü ne oldu annemde kullandıgı için azaldı:KK70: baya

ben sanırım 3.haftadayım.ama ilk hafta sonrasında o aşırı kırmızılıklar gidiyo pembeleşiyo.o pembe halinden sonrada tamamen geçmeleri biraz zaman alıcak sanırım bende pembe lekeler var ufak tefek hala

ilk başta sivilce çıkardığı söylenmiş
onları hemen söndürüyormu yoksa sivilceler kalıyomu bi süre ?
+ cildi yağlı gösteriyomu ://

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk başta sivilce çıkardığı söylenmiş
onları hemen söndürüyormu yoksa sivilceler kalıyomu bi süre :KK43:(

cnm benim ilk başta sivilcede fazla bi artış olmadı herkesin cilt yapısı farklı olduğu için farklı etki gösteriyor ama eninde sonunda bir haftada herkes sivilce ve izlerinde azalmayı fark ediyor kesinlikle tavsiye ederim a.s.
dün ben kremi ile merhemini bir kapta karıştırdım birde böyle kullanıcam bakalım etkisi daha fazla artacak mı kaydirigubbakcemile5
aslında izler geçti ama yinede kullanıyorum :CüvCüv:

o zaman bende bugün alıcaaaammmm :))
teşekkür ederim aydınlattıığın içinn :))

ya bn resmi yeni gördm ama 2. resim açılmıyor sadece 1. yi göreblidim merak ettim gerçekten sonucunu

..$€L!n..;4424254 .!.:
ya bn resmi yeni gördm ama 2. resim açılmıyor sadece 1. yi göreblidim merak ettim gerçekten sonucunu

canım sayfayı bi kaç kere yenile açılacaktır bende açılıyor kaydirigubbakcemile5

yok canım denedim ama açılmıyor senin adına sevindim bnde sivilcelerim için roacutanne kullanıyorum tedavim biticek 1.5 ay sonra ama bu ilaç sivilceleri geçiriyor izleri geçirmiyor bnde denicem anneme söyledim inş seninki gibi sonuç alırım cnm

canım bunu sivilceli bölgelerine mi sürüyosun sadece yoksa yüzündeki olmayan yerlerede sürüyormusun ??

..$€L!n..;4424437 .!.:
canım bunu sivilceli bölgelerine mi sürüyosun sadece yoksa yüzündeki olmayan yerlerede sürüyormusun ??

olmayan yerlere de sürüyorum normal nemlendirici yerine bunu kullanıyorum canım zaten yan etkiside yok hücre yenileyici bi krem bu :1hug:

bende rovacutan kullanmıştım tedavi sürecimde doktor bana bepanthenin hemen hemen her kremini vermişti nemlendiricisini bahsettiğiniz mavi kremide evet cildim düzelti ayrıca yediklerime dikkat etmeminde faydası var belki işe yarayabilir sizdede

ben yuzumdekı cukurlar ıcın denıycem bakalım ne olacak eczaneye sordum cukurlar ıcın sarı olanı tavsıye ettı onarıcı ozellıgı olan oymus

ya kızlar ne kadar süre sonra etkisini göseriyor yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ilk hafta sabah akşam sürdüm şimdide sadec akşamları sürüyorum sanki sivilce çıkartıyor gibi sizlerde ne zaman etkili oldu

ya kızlar ne kadar süre sonra etkisini göseriyor yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ilk hafta sabah akşam sürdüm şimdide sadec akşamları sürüyorum sanki sivilce çıkartıyor gibi sizlerde ne zaman etkili oldu

canım bazı arkadaşlar 1 ayı geçmeden etkisini anlamıyor ve kremi az sürme hatta sivilceli yere beyaz olacak şekilde sür kendi çeksin bazı arkadaşlar çok az sürüyor ve etkisi yok diyor çünkü yanlış kullanıyorlar gamyoncuiremsu

canım bazı arkadaşlar 1 ayı geçmeden etkisini anlamıyor ve kremi az sürme hatta sivilceli yere beyaz olacak şekilde sür kendi çeksin bazı arkadaşlar çok az sürüyor ve etkisi yok diyor çünkü yanlış kullanıyorlar gamyoncuiremsu

yaaaa:1shok: canım bende öyle yapıyorum az sürüyorum çok sürmeyeyim falan diye iyi bundan sonra bol bol sürücem sağol canım gelişmelerden haberdar ederim

sıvılce olmayanlar nasıl kullanıcak delık var bıraz ve nemlendıırıcı ustune surulebılırmı??

hulyalı bu sonuca kac ayda geldın cok duzelmıs cıldın ne kadar kullandın

yaa bende daha çok yeni kullanmaya başladım özellikle çene bölgemde sivilceler var , henüz çok yeni tam etkisini göremedim ama biraz sabırlı olmak gerekli sanırım , ilk başlarda bide çoğaltıyomu ne ???
azmedip beklicem yinede , bakalım sonuç ne olacak ?

X