Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
e ben şimdi anlamadım mavisinimi sarısınımı plus nımı merheminimi kreminimi kullanıcam.e benim cildim yağlı ve sivilce izlerim var hangisini almam lazım

kızlar hamilelerde kullanabilirmi acaba yan etki falan yaparmı bilginiz var mı?

en iyisi mavi olanı kızlar yani krem olanıdır
çok kuru ciltler merhemde kullanabilir
cildin yağlıysa kremini yani maviyi tercih ederim
ayrıca hamilelere yan etkisi olmadığı yazıo

arkadaşlar cilthekimi sitesini okuyorum bir kaç gündür; gözenekler için differin , yüzeysel ve kırmızı izler için tretin (gece) ,kahverengi lekeler için tretin ve azelderm ( gece önce tretin 1 saat sonra azelderm), aktif sivilce için benzamiycn, hafif derin çukur izlere tretin ve contratubex (contratubex sabah akşam tretin gece)öneriyor doktor. :enbuyukkk:

slm arkadaşlar bende bepnthen plus kullanoıyorum benim çenemde biraz tüyler var onları iple aldığımdan iz oluyodu sürekli ama yüzümü temizleyip genelde hergün kremi sürüyorum artık okadar azaldıki yok denecek kadar belli değil bence bi etki yapmıyo kötü . . hem nemlendiriyorda ünlü bi prof.pahalı nemlendiricilerin bile ana maddesinin bepanthen olduğunu söylemişti o yüzden bende kullanıyourm . .

canım ya ben acnelyse kremden nefret ediyorum
yüzü resmen soyuyooo
makyajı falan unut
kullndıktan 2 gün sonra falan soyulmaya başlıyo ve kesinlikle heryere sürme mümkünse sacede sivilcenin üzerine pamuklu çubukla falan sür ama ben hiç tavsite etmiyorum
hiçççççççççççç

şekercim haklısın soyulmaya başladım bile.
çene bölgeme kullandım sadece ama artık sürmücem.
anlamadığım nokta dermatoloğ siyah noktalara bu kremi niye verdi.:mymeka:
birdaha ki gidişimde soracam. :kızgın:
valla bepanthen kullanmaya devam edicem.kaydirigubbakcemile5

kızlar şimdi size bir şey sorucam ama bana gülmeyin-tatlicadiarzu- gerçekten bilmiyorum şimdi bepanten krem mavi olanı daha iyiymiş ya ondan alıcam ambalajımı mavi olan yoksa krem mavi gibimi:uhm:

kızlar şimdi size bir şey sorucam ama bana gülmeyin-tatlicadiarzu- gerçekten bilmiyorum şimdi bepanten krem mavi olanı daha iyiymiş ya ondan alıcam ambalajımı mavi olan yoksa krem mavi gibimi:uhm:

cnm kremin kabı mavi kendisi beyaz zaten mavi kabının üstünde krem diye yazıyo alırken bepanthene krem alcam de verirler 2,50 YTL gamyoncuiremsu

canım hepsinin dışı mavi yani krem değil mavi olan a.s hepsinin kabı mavi ancak çizgi var üzerlerinde onların rengi farklı çizgiler pembe,turuncu ,mavi.üzerinde krem yazıyor ve krem yazanın çizgisi de mavi canım.hihoyyyt

gözle görülür derecede süper bı fark war.. ama her cılde böle yarar saglar mı orası mechul..benım cıldımde o derece yogun ızler yok ama kızarıklık war we puruzlu we yaglı:KK70:
ama kullanmak ıstıorummm bana nenaniknanik

Çok üzgünüm çoookCOLOR="Black"]yaglı ciltlerde kullanbiliyor mu arkadaşlar yoksa sadece kuru cıltlerde mı etkılı oluyor aknelerın ge mesı ıcın bilgi verirseniz ona göre baslıyım kurtulıyım şu sivilcelekelerınden ızlernden fln :KK43:[[/COLOR]

Çok üzgünüm çoookCOLOR="Black"]yaglı ciltlerde kullanbiliyor mu arkadaşlar yoksa sadece kuru cıltlerde mı etkılı oluyor aknelerın ge mesı ıcın bilgi verirseniz ona göre baslıyım kurtulıyım şu sivilcelekelerınden ızlernden fln :KK43:[[/COLOR]

cnm yağlı cilttede kullanabilirsin çünkü bu krem çok yağlı deil

Bizde bepanten Plus Krem var onu kullansam olmaz mı:uhm:

Son düzenleme:

cnm kremin kabı mavi kendisi beyaz zaten mavi kabının üstünde krem diye yazıyo alırken bepanthene krem alcam de verirler 2,50 YTL gamyoncuiremsu

ben dün aldım zam gelmişmiş güya 3.50 ytl olmuş bilgilerinize

bu konu emiinim çok konuşulmuştur burada ama tekrardan sorucam :) benim yüzümdede kızarıklıklar var ve çok fazla siyah noktam var o kadar peeling yapmama rağmen.bir de ara ara svilcelerim çıkıo 22 yaşımda olmama rağmen yüzüm bi pürüzsüz olmadı gitti :KK43: şimdi ben bu bepanteni kullnırsam tüylenme yapmazmı?kimisi yapıo demiş kimisi yapmıo komşumuzda yapar dedi.zaten çene bölgemde bi miktar tüylenme var birde yanaklarım falan tüylenrse naparım sonra :s

bu konu emiinim çok konuşulmuştur burada ama tekrardan sorucam :) benim yüzümdede kızarıklıklar var ve çok fazla siyah noktam var o kadar peeling yapmama rağmen.bir de ara ara svilcelerim çıkıo 22 yaşımda olmama rağmen yüzüm bi pürüzsüz olmadı gitti :KK43: şimdi ben bu bepanteni kullnırsam tüylenme yapmazmı?kimisi yapıo demiş kimisi yapmıo komşumuzda yapar dedi.zaten çene bölgemde bi miktar tüylenme var birde yanaklarım falan tüylenrse naparım sonra :s

valla bende aynen senin gibi şikayetçiyim bende 22 yaşındayım ergenlik mergenlik dediler gitti bitti ama hala cildim pürüzssüz olamadı bi türlü.bepantenede yeni başladım bişey diyemem ama siyah noktalarıma kil iyi geldi benim önerebilirim

çok teşekkürler canım..bende doğal sabun maske şampuan satan biyerden maske aldım yosun lavanta..vb şeyler var içinde ondan yapıyorum iyi hoş cildi 10 dk için bebek gibi yapıo ama sonra yine eski haline dönüo siyah nktalar için sanırım cilt uzmanına vakumlama falan yaptırtmam gerekçek :KK43: ama bepanteni kullanmaya başlaacağım sanırım.öyle irinli sivilcem yok regl olacağım dönemde çıkıo tek tük ama dediğim gibi pürüzsüz değil kırmızı lekemsi şeyler ve pütürler var cildimde :KK43: kaç kere 20 li yaşlarımızın başında olcaz bıktım uğraşmaktan sonra kırışıklı buruşukla uğraşçaz:)

yaw arkadaslar bepanthen hangisinden lutfen ozelime foto yollayin bilmek istiyorum ki bir an once yapim

benimde sivilce problemim var ama regl döneminde artıyor doğum kontrol hapı biraz iyi geldi ama kızarıklıklar var siyah noktalarında üstesinden gelmeye çalışıyorum ben kullansamiyi gelirmi acaba

günaydın kızlar ben dün akşam kullanmaya başladım birde bu sabah sürdüm hadi hayırlısı birde elma sirkesiyle+suylada silicem arada onuda yapıcam inşallah işe yarar bende sivilce yok izleri var kırmızı kırmızı bide sivilce çıktığında ucu olmuyor kızarıyor sonra geçiyor izi kalıyor inşallah işe yarar sonuçlarını yazarım

X