Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
sadece bephantenlemi oldu bu canım ? hiçbişey kalmamış süper olmuş..

sadece bephantenlemi oldu bu canım ? hiçbişey kalmamış süper olmuş..

evet canım sadece bepanthene sayesinde
yalnız biraz sabır gerekiyo kaydirigubbakcemile2
bende inanamadım mucize gibi sırnaşık şey
kullanmaya devam ediyorum bırakmadım
ayrıca çekirdek fındık fıstık istediğim kadar yiyeyim sivilce çıkmıo
tüylenme ise hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç olmadı :dance:

ben daha başlayamadım buna hemen başlamalıyım
inşallah bende de etkisi olur
fotoğrafta geçtiği çok anlaşılıyor
geçmiş olsun hülyalı a.s.

teşekkürler resim için gerçekten çok fark var ancak
Bendeki izler hafif çukur ve kırmızı şeklinde kafamçokkarıştı ne alacağımı sapıttım , hematan mı bepanten mi madecassol mu yoksa birini gece birini gündüzmü deli olcam :1no2:

selam arkadaşlar ben de neredeyse 8 aydır düzenli bi şekilde bepantane kullanıyorum.hücre yenileyici özelliğinden dolayı hem sizvilce izlerini çabucak yok ediyo
adetim yaklaştığı için cuma günü yüzümde kocaman bi sivilce çıktı. tabi ben dayanamayıp sıktım.hemen kremi sürdüm o günden beri buğün kurumuş ve üzeri kabuk tutumuş yok denecek kadar belirsiz yeri.
ayrıca bunu bi arkadaşımın önerisiyle kullanmaya başladım .onada cildiye dr u önermiş. dr yıllardır bu kremi, kullanıyomuş.ve kadın 40 yaşında olmasına rağmen çok pürüzsüz ve ışıltılı bi cildi varmış..
ben çok memnunum .kremini kullanıyorum ben .merhemi çok yağlı.günde 2 kere kullanıyorum.makyaj altına da nemlendirici olarakda sürüyorum.

kesinlikle bu kremi tavsiye ederim cnm a.s.

sarı değil cnm mavi renkli olanı kullanıyorum üstünde krem yazıyo

cnm resmi şöyle

hadi ya en yağlı olanı yani geçirdi he sivilceleri.ben de bugün sarı rengini aldım sivilce için bakalım deneyeyim.

hadi ya en yağlı olanı yani geçirdi he sivilceleri.ben de bugün sarı rengini aldım sivilce için bakalım deneyeyim.

hayır cnm bu en yağlı olanı değil,en yağlı olanının üstünde merhem yazıo bu ise krem :1no2:
sarıyı hiç kullanmadım ben umarım işine yarar a.s.

valla ben de aldım bugün.....eğer iyi gelirse kesin yazarım, ben de leke yok, sivilce de yok ama çok az bir bölgem de iğneyle delinmiş gibi yerler kaldı, maden suyu falan iyileşti gibi ama yine de bunun etkisini de merak ediyorum.....

aaaaa günaydin kizlar,yoksa siz halaaa kullanmiyormuydunuz??aaa cok ayip:)))
valla benim mucizem diyebilirim,yüzümde ne leke var ne bi iz...sabahlari kullaniyorum
himm bu arada bi öneride benden,bunu merheminide ayaklariniza sürdügünüzde bebek gibi oluyor,el tirnaklariniza sürdügünüzde inanilmaz besliyor...cook eskiden kesfetmistim hala kullaniyorum
konuyu acan canim arkadasim kizmazsan bisey daha önericem
aksam yatarken bebek pudrasini yüzünüze sürün,sabah uyandiginizda harika pürüzsüz cildiniz oluyor:)))
sevgiler

merhaba arkadaşlar bepanthen kremini bende yüzümde kullanıyordum nemlendirici olarak ama bütün vücuda iyi geliyor kaş bıyık aldırdıktan sonra kuaförüm bile ondan kullanıyor bacak tüm vücut zararı yok faydası var süper bişey herkese tavsiye ederim bende

Kızlar bu krem benimde içime sinerek kullandığım bir krem.
Dün dermotoloğa gittim başka bir sebepden ötürü hazır gelmişken sorayım dedim.
Yüzüme kullanıyorum varmı bi sakıncası yok dedi ama siyah nokta olan kısımlara sürme dedi.
Çene kısmıma bu yüzden başka bi krem verdi onu kullanıyom şimdi.
Geri kalan yerlere gene bepanthen kullanıyom.
Sizin de aklınızda olsun istedim.

siyah noktalara ne verdi canım,benim de burnumda var da.ama içine gömük çok ilginç çıkıntı yok.

siyah noktalara ne verdi canım,benim de burnumda var da.ama içine gömük çok ilginç çıkıntı yok.

Benimkiler içinde dedi içe gömük diye. Temizletmem gerekiyomuş bu bir dedi.
Acnelyse kremini verdi canım gece yatarken bunu kullan dedi.
İşe yarar inşallah benimde çene bölgem canımı sıkıyor.

hımm anladım canım klasik sivilce kremleri bana da aksil iyi geliyor.Temizletmek vakumla yapılıyormuş,ama tekrarlar mı bilmem tabi.

hımm anladım canım klasik sivilce kremleri bana da aksil iyi geliyor.Temizletmek vakumla yapılıyormuş,ama tekrarlar mı bilmem tabi.

Bende temizleme işleminden sonra açılan gözenekler nasıl kapanıyo onu merak ediyorum.
Kapanmıyo gibi bişeyler okumuştum pek yanaşmıyorum o yüzden.
:sm_confused:

bu kremi kullanıp sonuç alan ve sonuçları yazan her arkadaşa çok teşekkür ediyorum,sayenizde kremin faydası daha çok anlaşılıyo ve kullanıp kullanmamaya karar veremeyen arkadaşlar daha rahat karar veriyo tşkler kıslar a.s.

canım ya ben acnelyse kremden nefret ediyorum
yüzü resmen soyuyooo
makyajı falan unut
kullndıktan 2 gün sonra falan soyulmaya başlıyo ve kesinlikle heryere sürme mümkünse sacede sivilcenin üzerine pamuklu çubukla falan sür ama ben hiç tavsite etmiyorum
hiçççççççççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…