M
MeDuSa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi MeDuSa
yaaaa:1shok: canım bende öyle yapıyorum az sürüyorum çok sürmeyeyim falan diye iyi bundan sonra bol bol sürücem sağol canım gelişmelerden haberdar ederim
sıvılce olmayanlar nasıl kullanıcak delık var bıraz ve nemlendıırıcı ustune surulebılırmı??
yaa bende daha çok yeni kullanmaya başladım özellikle çene bölgemde sivilceler var , henüz çok yeni tam etkisini göremedim ama biraz sabırlı olmak gerekli sanırım , ilk başlarda bide çoğaltıyomu ne ???
azmedip beklicem yinede , bakalım sonuç ne olacak ?
kızlar bende dün sürdüm ilk kez yüzümü zeytinyağlı babemli sabunla yıkadım sürdüm inanamadaım birden gözeneklerim küçüldü lekeler azaldı sabah kalktığımda cildim ışıl ışıldı ama bir sivilce çıkmaya yeltendi:).ama tedirginim biraz sonuçta ilaç bu bide hergün kullansam nasıl olur diye merak ediyorum
Bu konu daha önce açılmışmıydı neyse orda gördüm aldım kullandım geçmediiiiiiii ve YEMİN EDİYORUMKİ TÜGLENME YAPTI YÜZÜMDE.demekki her ciltte farklı etki gösteriyor.içimden bi ses al 1ay daha dene diyor.
sivilce çıkmıyor bende sadece öncelerden çıkmış olan sivilce izlerim var yogun olarakdan derdim birtek bu.YARDIMCI OLUN BANA LÜTFENNNN.herşeyi denemekden bıktım yüzüm deneme tahtası oldu ufffff
canım cilt doktorum nemlendirici yerine bunu kullanmamı önerdi ayrıca tvde çıkan bir kaç güzellik uzmanı bile söyledi bunun yan etkisi yok diye. Bu hücre yenileyici bi krem sürdükçe zararı olmaz faydası olur korkma yani kaydirigubbakcemile5
ben uzun süredir kullanıyorum çok faydasını gördüm herkes cildin ne güzel olmuş diyor inanamıyorlar
Dedigim Krem bu iste.Bepanthen gibi Sivilcilere cok yarari varmis.
canım cilt tipin ne?? benneyaptımki
canım kremi az sürme bolbol sür sakıncası yok aksine daha çabuk iyileştirir sonuçları yaz bize olur mu korkma sivilce çoğaltmaz kaydirigubbakcemile5
ben de bu kremi yüzümdeki sivilce izleri için 4 gündür kullanıyorum. aynaya bakınca anlaşılmıyor ama sanki gelişme var. çünkü alnıma dokunduğumda bir sürü sivilce izi farkediyordum böyle sıradağlar gibi:roflol: şimdi biraz azaldı a.s
aaa ben de azıcık sürüyordum yüzüme -tatlicadiarzu- gece yatarken maske gibi bol bol sürsem daha iyi olur mu?? :1rolleyes: bir de kaç tane krem harcarım izler tamamen gidene kadar acaba??CADIARZU
peki hülyalı sadece izlere sürersem eğer kalınmı süreyim yine ne dersin