Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
yaaaa:1shok: canım bende öyle yapıyorum az sürüyorum çok sürmeyeyim falan diye iyi bundan sonra bol bol sürücem sağol canım gelişmelerden haberdar ederim

tamam cnm demek seninde az sürmenden kaynaklanıyor
korkma bu kremin yan etkisi yok yani bi sakıncası olur diye düşünme sonuçlardan haberdar etmeyi unutma yerimseniben

sıvılce olmayanlar nasıl kullanıcak delık var bıraz ve nemlendıırıcı ustune surulebılırmı??

petekcim sivilce olmayan yerlerede nemlendirici gibi sürebilirsin yani ayrıca nemlendirici sürmene hiç gerek yok doktorumda bu kremi nemlendirici gibi ömür boyu kullanabileceğimi hiç yan etkisi olmadığını söyledi
resimler arası farkı şu anda tam hatırlamıyorum bir ay var sanırım arasında birde az sürme bolbol sür benim hemen farkı hissedildi şakkıdı

kızlar bende dün sürdüm ilk kez yüzümü zeytinyağlı babemli sabunla yıkadım sürdüm inanamadaım birden gözeneklerim küçüldü lekeler azaldı sabah kalktığımda cildim ışıl ışıldı ama bir sivilce çıkmaya yeltendi:).ama tedirginim biraz sonuçta ilaç bu bide hergün kullansam nasıl olur diye merak ediyorum

canım kremi az sürme bolbol sür sakıncası yok aksine daha çabuk iyileştirir sonuçları yaz bize olur mu korkma sivilce çoğaltmaz kaydirigubbakcemile5

canım cilt doktorum nemlendirici yerine bunu kullanmamı önerdi ayrıca tvde çıkan bir kaç güzellik uzmanı bile söyledi bunun yan etkisi yok diye. Bu hücre yenileyici bi krem sürdükçe zararı olmaz faydası olur korkma yani kaydirigubbakcemile5
ben uzun süredir kullanıyorum çok faydasını gördüm herkes cildin ne güzel olmuş diyor inanamıyorlar

Ben bi kac günden beri Penaten Pisikkremi kullanmaya basladim.Ve biz bunu saten yaralarda sürüyorduk hemen geciriyordu.Benim bildigim Penatende Bepanthen icerikli bi krem.Yaralara Kizariklara cok iyi geliyor.Sizce bu Krem yüzümdeki Sivilcelerede iyi gelirmi?

Bu konu daha önce açılmışmıydı neyse orda gördüm aldım kullandım geçmediiiiiiii ve YEMİN EDİYORUMKİ TÜGLENME YAPTI YÜZÜMDE.demekki her ciltte farklı etki gösteriyor.içimden bi ses al 1ay daha dene diyor.
sivilce çıkmıyor bende sadece öncelerden çıkmış olan sivilce izlerim var yogun olarakdan derdim birtek bu.YARDIMCI OLUN BANA LÜTFENNNN.herşeyi denemekden bıktım yüzüm deneme tahtası oldu ufffff

canım cilt tipin ne?? benneyaptımki

sağol canım girdim bu işe bakalım nolcakkaydirigubbakcemile3bildidirim sonucua.s.

Ben simdilik bu Penatenkremi kullaniyorum canim.Dedigim gibi Bebekler icin üretilmis bi Krem Pisik icin.Ama Yaralar vs. onlar icinde kullanabiliyor.Ben yeni basladim internette arastirdim faydasini görenler var.BAska Arkadaslar varsa kullananlar bilgi verirseniz sevinirim.

tamam cnm ben kendı neemlendırıcımle beraber suruyorum bısey olmaz umarım

Penaten cok sert bir krem, pisiklere iyi geliyor ama sivilcelere iyi gelirmi bilmem sonucda yogun yagli birsey, sivilceyede pek yagli seyler iyi gelmiyor sanirim,yani bende öyle.

canım kremi az sürme bolbol sür sakıncası yok aksine daha çabuk iyileştirir sonuçları yaz bize olur mu korkma sivilce çoğaltmaz kaydirigubbakcemile5

zaten öyle yapıyorum hülyalı , biran önce şunlardan kurtulmak istiyorum yaww

mutlaka gelişmeleride yazıcam merak etme cnm a.s.

maske gibi bembeyaz olacak şekilde de sürmene gerek yok tatlım sivilce olan yerlere daha fazla sürmen yeterli (oralar beyaz olsa yeter) a.s.

peki hülyalı sadece izlere sürersem eğer kalınmı süreyim yine ne dersin

benim fazla sivilcem yok ama adetim yaklaştığı zamanlarda çıkmaya başlıyo ve yanaklarımın yanlarında izler var bi geçiyo bi beliriyo gıcık olmaya başladım bephanteni kullanayım diyorum umarım tüylenme falan olmaz ayrıca benm cildim karma sabah akşam nemlendirici kullanıyorum bunu nemlendirici yerine kullansam olur :uhm: yüzümü tamamen beyaz yapmicam böyle yedire yedire sürcem :1rolleyes:

NE meraklı kızım ya bugün gidip aldım inş. istediğim etkiyi görürüm :) bir de şu benlerin çözümü olsa çok güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…