Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bepantene krem alirken yağ orani en düşük su emilisyonu fazla olani alin.

benim cildimde karma önce yağlı olduğu için emin değildim işe yarayacağından ama baktım battı balık yan going kullandım ve ilk defa işe yarayan bişey buldum =))) çok teşekkürler canımm.. :1hug: ilerleyen zamanlarda ne olacağını sizinle paylaşıcam.:teytey:

bepantene krem alirken yağ orani en düşük su emilisyonu fazla olani alin.

evt cnm bencede kremi alınmalı merhem çok yağlı ve heleki yağlı ciltlere hiç iyi geleceğini sanmıorum onun için kremini almalıyız nemlendirici gibi zaten kullanışıda iyi oluo :1closedeyes:

bepantheni keşfedeli çok uzun zaman oldu. yüzümde açık gözenekler ve gözaltı morluğum vardı, hemde fena halde. yüzüme kese yaparken çok tahriş etmiştim, bepanthen sürdüm 3 gün boyunca. 3 günde bile farkettim yararını. tüylenmeye gelince bence yüzümüzü hava aldırmadan sürekli sürekkli sürersek olabilir. ben haftada 1 2 kere sürüyorum hiç tüylenme görmedim. sivilcelerim yok, bunun için birşey diyemiycem. bepanthenin merhemini kullanıyorum 'epitelizan-sikatrizan' yazıyor üzerinde.
bayerde çalışan bi arkadaşım var bilgisi varsa yazarım sizlerede.

ayşima arkadaş zaten herşeye karşı saçlarla ilgili bakımlarada karşı şimdide burda nemlendirici tüylenme yapabilir demiş...bende senelerdir kullanıyorum hiçde tüğlenme olmadı...

ayşima arkadaş zaten herşeye karşı saçlarla ilgili bakımlarada karşı şimdide burda nemlendirici tüylenme yapabilir demiş...bende senelerdir kullanıyorum hiçde tüğlenme olmadı...

aylin86 arkadaşında benle bi sorunu var galiba sayfada %90 herkes tüylenme yaptığını söylemiş sadece benimkini görmüşsün hayret vallakaydirigubbakcemile yani nemlendiricinin tüylenme yaptığını doktorlarda söylüyo zaten kaşım dökülüyodu dr gittim küçücük bi merhem verdi eve gittim okudum aaa nemlendirici sadece şuanda da kaşım dökülmüyo çok şükür hatta artış oldu kısa zamandakaydirigubbakcemile3 yani buna benzer bi örnek daha mesela saçlara gliserin iyi geliyo diyolar gliserin %100 nem demek zaten aldığın el kremlerini oku bak hepsinde yazar ama cnm sana yarıyosa kullan ben kimseye kullanma demedimkia.s:1hug:

:1closedeyes:
be-pantene çok yağlı bir kremdir bir süre sonra yüzdeki kıl folüküllerini besler ve yüzde tüylenme olabilir.düzenli yüze sürülecek bir krem değil.zaten asıl kullanımı yanıktır.

bak canım doktorcumda söylemiş aylin86 cım hihoyyyt demekki sade ben değilimgamyoncuiremsu

seninle niye bir sorunum olsun cnm:)ama bazı doktorlarda öneriyor yani kime inanacağımızı şaşırdık artık biri tüğlenme yapar diyor biri yapmaz diyor zaten cilt doktorlarına hiç inanmıyorum:))

seninle niye bir sorunum olsun cnm:)ama bazı doktorlarda öneriyor yani kime inanacağımızı şaşırdık artık biri tüğlenme yapar diyor biri yapmaz diyor zaten cilt doktorlarına hiç inanmıyorum:))

ben bikaç doktora sordum
bütün nemlendiriciler tüylenme yapar bu kremde nemlendirici özelliği taşıdığı için yapabilir dediler :1closedeyes:
yani sadece bu kreme ait bişey deil bu arkadaşlar
ama ben uzun süre oldu hiçbir şekilde tüylenme görmedim :nazar:
arkadaşlarımda başladı çok memnunlar
herkeste aynı etkiyi göstermio demekki bizim kızlarda da tüylenme olmadı ama bu herkeste olmayacak yada olacak anlamına gelmez denemek lazım kaydirigubbakcemile5

yaklaşık 2 senedir nemlendiri olrak yıkandıktan sonra kuruluk hissi duyduktan sonra sürerim.bu kremde katkı maddesi yok renk yok parfüm yok bu yüzden zararsız ve faydalıdır.eğer renkli ve parfümlü kremler kullanıyorsanız hemen atın derim

ayrıca sivilceniz varsa sadece hacışakir sabunuyla cildinizi yıkayın gerginlik hissi veriyo evt ama sivilceleri kurutuyo daha sonra cok az nohut büyüklüğündeki bepanteni göz çevrenize gerginliğini alsın diye sürün ben çok memnunum

Ve kesinlikle bepanthen dişinda cildinize hiçbirşe sürmeyin sadece özel günlerde fondoten kullanin derim.cilt insanin vitrinidir.abuk sabuk şeyler kullanip cildinizi harap etmeyin derim

bepanthene süper bir buluş,2,5 ytl ye süper bir cilt,yıllardır hep başköşemdedir.Bir defa da kibariyeden ve osman müftüoğlundan duymuştum.Kibariye ben bilmem tonik monik yıllardır bepanthene kullanırım ne kırışığım var ne buruşuğum demişti,bir de osman müft.programında yanlışlıkla ağızlarından kaçırdılar.tavsiye ederim 1-bepanthene mavi 2-bebak acı badem sütü kuru ciltler için tabi bunlar müthiş rahatlatıcı.

bepanthene süper bir buluş,2,5 ytl ye süper bir cilt,yıllardır hep başköşemdedir.Bir defa da kibariyeden ve osman müftüoğlundan duymuştum.Kibariye ben bilmem tonik monik yıllardır bepanthene kullanırım ne kırışığım var ne buruşuğum demişti,bir de osman müft.programında yanlışlıkla ağızlarından kaçırdılar.tavsiye ederim 1-bepanthene mavi 2-bebak acı badem sütü kuru ciltler için tabi bunlar müthiş rahatlatıcı.

cnm bende dediğin iki ürünü kullanıom saolsun gurbaa sayesinde bebak kullanmaya da başladım hihoyyyt
bebakla cildimi temizledikten sonra bepanthene sürüorum işlem tamamdır :nazar:
ablam da bayıldı bunlara kaydirigubbakcemile3

kızlar bu krem ciltte daha fazla yağlanma yapmasın bendede aynı sorunlar var daha fazla sivilcelenmekten korkarım ee yaşımda ileri ne yapayım kullansammı

nemlendiricisi yağlı deil zaten ama merhemini önermem heleki yağlı ciltler için iyi olmaz deneyin bence inşaalh işinize yarar :CüvCüv:

kızlar bu krem ciltte daha fazla yağlanma yapmasın bendede aynı sorunlar var daha fazla sivilcelenmekten korkarım ee yaşımda ileri ne yapayım kullansammı

sen yeşil rengini al arifeuz onu bir dene o bana çok hafif geldi gerdi yüzümü yağlı ciltlere herhalde olur.Hücre yenilemesi çok hızlı bepanthenin

ay çok fena geçen ay aynısı bende de oldu.sirle alırken bütün deri geldi.canım ben gündüzleri hani güneş kremleri var ya 50 faktörlü ondan sürdüm(ama bu seneye ait olsun her sene devirince üstünden faktörü düşer çünkü) gidip gelip.arada sırada da yanık kremi silverdin sürdüm(bu sızıya iyi geliyo).sonra kurumaya başlayınca hani iz halini alınca artık sadece madecassol merhem sürdüm. hücre yenileyicidir.izlere de birebir.ameliyat sorası bile bununla izleri azaltıyolar.bi süre sonra kabuk şeklinde soyulup attı deriyi ve tamamen geçti merak etme.iz miz kalmadı

ya Allah razı olsun bendede oldu ilk önce yarayı bepanten plus la geçirdim şimdide hemen madecassol kremini alcam çok teşekkürler

saol canım yara gecti ama izi kaldı malesef bebanten kullanıyorum ama kalacak gibi. bana büyük bi ders oldu ki sorma .ilgin için tşk canımmm:asigim:

bence sen o leke için kabartma tozu+yağurt formülünü uygula sonrada bepanten sür ben öyle yapıyorum acılıyo gibi ama tabi birden olmuyo yavaş yavaş

hülyalı sen bepantenden önce ve sonraki halinin resmini koyacağını söylemişsin ama ben göremedim, benimde eskiden kalma 15 senelik hafif çukur ve kızarık izler var iyi gelirdemişsin izlere almak istiyorum ama resmini görseydik daha iyi anlardık -tatlicadiarzu-a.s.

ponus'cum çok haklısın şimdi kullanmadan önce ve sonraki fotoğraflarımı koyuyorum
en çok sorun alnımda olduğu için alnımın fotoğrafını koyacağım

bu eski hali

eskilb2.png

bu yeni hali

yeniyq4.png

inşallah hepinizde aynı etkiyi gösterir kızlar :1hug:

bepanthene sağolsunnnnnnnn :lepi:

Son düzenleyen: Moderatör:
X