- 16 Eylül 2008
- 1.296
- 5
- Konu Sahibi MeDuSa
bepantene krem alirken yağ orani en düşük su emilisyonu fazla olani alin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bepantene krem alirken yağ orani en düşük su emilisyonu fazla olani alin.
ayşima arkadaş zaten herşeye karşı saçlarla ilgili bakımlarada karşı şimdide burda nemlendirici tüylenme yapabilir demiş...bende senelerdir kullanıyorum hiçde tüğlenme olmadı...
be-pantene çok yağlı bir kremdir bir süre sonra yüzdeki kıl folüküllerini besler ve yüzde tüylenme olabilir.düzenli yüze sürülecek bir krem değil.zaten asıl kullanımı yanıktır.
seninle niye bir sorunum olsun cnm:)ama bazı doktorlarda öneriyor yani kime inanacağımızı şaşırdık artık biri tüğlenme yapar diyor biri yapmaz diyor zaten cilt doktorlarına hiç inanmıyorum:))
bepanthene süper bir buluş,2,5 ytl ye süper bir cilt,yıllardır hep başköşemdedir.Bir defa da kibariyeden ve osman müftüoğlundan duymuştum.Kibariye ben bilmem tonik monik yıllardır bepanthene kullanırım ne kırışığım var ne buruşuğum demişti,bir de osman müft.programında yanlışlıkla ağızlarından kaçırdılar.tavsiye ederim 1-bepanthene mavi 2-bebak acı badem sütü kuru ciltler için tabi bunlar müthiş rahatlatıcı.
kızlar bu krem ciltte daha fazla yağlanma yapmasın bendede aynı sorunlar var daha fazla sivilcelenmekten korkarım ee yaşımda ileri ne yapayım kullansammı
kızlar bu krem ciltte daha fazla yağlanma yapmasın bendede aynı sorunlar var daha fazla sivilcelenmekten korkarım ee yaşımda ileri ne yapayım kullansammı
ay çok fena geçen ay aynısı bende de oldu.sirle alırken bütün deri geldi.canım ben gündüzleri hani güneş kremleri var ya 50 faktörlü ondan sürdüm(ama bu seneye ait olsun her sene devirince üstünden faktörü düşer çünkü) gidip gelip.arada sırada da yanık kremi silverdin sürdüm(bu sızıya iyi geliyo).sonra kurumaya başlayınca hani iz halini alınca artık sadece madecassol merhem sürdüm. hücre yenileyicidir.izlere de birebir.ameliyat sorası bile bununla izleri azaltıyolar.bi süre sonra kabuk şeklinde soyulup attı deriyi ve tamamen geçti merak etme.iz miz kalmadı
saol canım yara gecti ama izi kaldı malesef bebanten kullanıyorum ama kalacak gibi. bana büyük bi ders oldu ki sorma .ilgin için tşk canımmm:asigim: