Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kiyamam cnm gecmis olsunsenağlama
CADIARZU bi cozumu vardir insallah Allah yardimcin olsun ..
hoscakala.s.

saol canım yara gecti ama izi kaldı malesef bebanten kullanıyorum ama kalacak gibi. bana büyük bi ders oldu ki sorma .ilgin için tşk canımmm:asigim:

kullanıyorum bi kaç gündür gece yatmadan önce...

yumuşacık oluyor yüzüm gün boyu.

sivilce konusunda zaten sıkıntım yoktu ama bir kaç iz var yüzümde onlar gitse fena olmaz. kaydirigubbakcemile2

bir süre böyle her gece kullanırım daha sonra ara ara kullanırım diye düşünüyorum...

sivilceleri oluşturan ana nedeni ortadan kaldırıp cilt için uygun ürünü bulmak lazım.
kadınlardaki sivilcelerin oluşma nedeni genellikle cinsiyet hormonlarıdır..
bir jinekolog yada dermatologa görünüp bu testleri yaptırdıktan sonra(östrojen-progestereon vs..)gerekli ürün kullanılmalı
eğer hormonsal bir bozukluksa dr androjenleri baskılamak için muhtemeln doğum kotrol haplarıyla tedaviye başlıyacak..
cildin düzenli temizlenmesi çok önemli ama PH bozmayacak bir ürünle
beslenmede cilt sağlıgı açısından çok önemlidir...
HER BESİN GRUBUNDAN SAĞLIKLI BESLENEN KİŞİLERDE CİLT DAHA SAĞLIKLIDIR
kapatıcı-pudra gibi cildin nefes almasını engelleyen ürünleri daha az kullanmakta cilt sağlıgına katkıda bulunur...

selam kızlar baştan sona hepsini okudum...bepantheni küçük kardeşimin pişikleri için kullanmıştık pişik olduğu zamn.o gün içinde geçirirdi tabi merhem olanı...

yalnız sivilce için iyi geldiğini yeni duydum.annem derdi o zmanlar sende sür kızım die ben cesaret edememiştim.

şimdi kullanan arkadaşa bi sorum olacak: yüz tipin ne arkadaşım ? mesela benimki çok yağlı alnım ve yanaklarım ... tabi göz çevrem ve çene yanlarım ise kuru...ben yüzümü babamın traş köpüğü ile yıkıyorum günde 2 kez sabah akşam.cildim kurumuyo nemli oluyo..ama yıkadıktan 1 saat sonra resmen yağ akıyo parıl parıl...

şimdi bepantheni kullananlar cildiniz ne türden yağlı mı kuru mu karma mı? yağlı cilde sanki zarar verir ? ama sivilce kzıarıklıklarımdan kurtulmak istiyom artk offff

Peki bu Bepanthen'in merhem olanı yanıklara iyib geliyomu arkadaşlar???

arkadaşlar bende bepantheneyi 3 gündür kullanıyorum sıktığım bazı sivilceleri sanki tekrardan besledi ve yine sıkmak zorunda kaldım :1no2: sivilce olan yerlerin bazılarında uç çıkarttı besliyor sanki oraları anlamadım ki :sm_confused: nemlendirsin diye dudağıma sürdüm harika yaptı hatta çok az dolgunlaştı gibi başka bir işe yaramadı yani :bbo:

Cildi yağlı olanlar bence direk kremi yüzünüze sürmeyin. Bepantenin yapısı zaten yağlı, cildinizi iyice yağlandırır ve sivilceler artar.:1no2:
Ben 2 günde bir şu şekilde sürüyorum: Çok az miktarda bepanten kremi elime alıp yediriyorum, sonra yüzüme masaj yaparak sürüyorum. Cildim canlanıyor.kaydirigubbakcemile2

cildi çok yağlı dediğin gibi kullanabilirler cnm benim cildim karma ama kuruya yakın yani ondan günde iki kere kullanmam ii oluo kaydirigubbakcemile5

cildi çok yağlı dediğin gibi kullanabilirler cnm benim cildim karma ama kuruya yakın yani ondan günde iki kere kullanmam ii oluo kaydirigubbakcemile5

Tüylenme yapmıyorsa problem yok.
Gerçekten besleyici bir krem.:lepi:

umarım tüylenme yapmıordur bende denemek istiyorum

arkadaşlar yazıları okudum da almaya niyetim vardı vazgeçtim anlaşılan kullananların sonu sivilce ,kuru ve normal ciltler sürüp güzelleşsin benim gibi karma ve yağlı ciltler hiç denemesin bile tekrar doktora gidip peeling yaptırmak istemiyorum.:1no2:

tuylenme yapıo bu kesın ve net 2 2 daha 4 bepanten nemlendırıcı krem ve tuy koklerını beslıo

bende nie yapmıo anlamıom heralde zaten vücudumda fazla tüy olmadığı için çıkmıo :roflol:
çıksada sarı sarı hiç belli olmaz

kızlar bugün cildim daha bir güzel fondoten sürmüş gibi oldu :teytey:
bu krem bende gerçekten işe yaradı
fondötensiz sokağa çıkmıyordum sivilce kesin oluyordu ve sivilce lekelerimde çok kötü duruyordu ama şimdi sivilce lekeleri nerdeyse tamamen geçti ve sivilce yok ya Allah'a şükür sonunda istediğim cilde kavuşuyorum :Saruboceq:
tüylenme ise hiç yok sivilce lekelerimin tamamen geçmesine az kaldı çok yakından bakınca belli oluyo biras tamamen geçsede kullanmayı bırakmıcam bi süre
çünkü sivilce çıkmasınıda engellediği için bi daha çıkabilir die düşünüyorum
akşam eve gidince bepanthenden önce ve sonrası resimlerimi koyacağım sonrasını akşam çekerim bugün daha güzel çünkü sırnaşık şey
akşam koyunca farkı görürsünüz inşallah sizinde cildinizde böyle bi etki yapar ve sivilceler geçer :Saruboceq: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :lepi:

arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum sanirim bu krem kozmetik malzemeler satan bir yerde gördüm bebek bölümnde ama yani bunu ezcaneden mi almali yoksa ordan alsakta olur mu? beyaz kutu ama yazilar mavi mi olacak simalin gösterdigi gibi mi..yazarsaniz sevvinirim...
doktora gittim hap verdi 3 krem verdi ama tamamen gecmedi hala bide bunu denemek istiyprum kontrole gitmeden önce..yazarsaniz sevinirim

aaa tüylenme yapiyosa almayim ya bende zaten var ((((((

aaa tüylenme yapiyosa almayim ya bende zaten var ((((((

sende de tüylenme yapcak die bişi yokki cnm hem kullanıp tüylenme olmadığını ve memnun kaldığını söyleyen arkadaşlarda çok süprizzzzz

Arkadaşlar her cilt tipine uycak diye bi şey yok zaten. Ben aylardır burda yazan bi çok şeyi denedim herkesin "aaa sivilce kalmadı.." dediği şeyler bende hiç bir etki bırakmadı. Ama bu da bana iyi geldi mesela.. Yani her cilt tipine aynı tedavi yöntemi uymaz. Arayarak buluncak şeyler bunlar :)

Bu arada çok teşekkür ederim yazan arkadaşa üç gün önce yatarken sadece izlerin üstüne sürdüm ve üç gündür devam ediyorum her geçen gün biraz daha azalıyor. Artık yok gibi bişi yani.. :)

bepantene krem yanik kremi oldugu için yara-iz ve yanik tedavisinde çok başarilidir.ama uzun süre kullanimlardan sonra yağ orani yüksek olani kullaniyorsaniz tüylenmeyi artirabilir.deniş bir alan yerine sadece sorunlu alana uygulanmalidir böylece tüylenmeninde önüne geçilebilir

cnm çok doğru söylemişsin
her cilt tipine her yöntem iyi gelmio onun için bir yöntemi uygulayan ve tavsiye eden arkadaşlarda cilt tipini sölese iyi olur :içelim:
mesela benm cildim kuruya yakın karma bi cilt ve bende çok etkisi oldu resmen mucize gibi bişey bu artık sürekli çekirdek yiyorum ve sivilce çıkmıo hihoyyyt
üç günde bile etkisini gösterio gerçekten işine yaradığına çok sevindim
faydası olduysa ne mutlu bana :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…