Kiyamam cnm gecmis olsunsenağlama
CADIARZU bi cozumu vardir insallahAllah yardimcin olsun ..
hoscakala.s.
bu arada bşy sorcam hulyalı ben mavi olanını kullanıorm fark yaparmı
Cildi yağlı olanlar bence direk kremi yüzünüze sürmeyin. Bepantenin yapısı zaten yağlı, cildinizi iyice yağlandırır ve sivilceler artar.:1no2:
Ben 2 günde bir şu şekilde sürüyorum: Çok az miktarda bepanten kremi elime alıp yediriyorum, sonra yüzüme masaj yaparak sürüyorum. Cildim canlanıyor.kaydirigubbakcemile2
cildi çok yağlı dediğin gibi kullanabilirler cnm benim cildim karma ama kuruya yakın yani ondan günde iki kere kullanmam ii oluo kaydirigubbakcemile5
Kızlarrrrrr bu aralar bütün arkadaşlar soruo yüzüne ne yaptın böle diye,bepanthen sayesinde bütün sivilce izlerim ve sivilcelerim geçti ayrıca cildim bebek gibi oldu bazı yaralarımda geçti artık sivilce çıkmıo adet döneminde bi kaç tane çıkıo gerçekten cildim süper hepinize tavsiye ederim :lepi: :lepi: :lepi: :sm_cool:
tuylenme yapıo bu kesın ve net2 2 daha 4 bepanten nemlendırıcı krem ve tuy koklerını beslıo
aaa tüylenme yapiyosa almayim ya bende zaten var((((((
Arkadaşlar her cilt tipine uycak diye bi şey yok zaten. Ben aylardır burda yazan bi çok şeyi denedim herkesin "aaa sivilce kalmadı.." dediği şeyler bende hiç bir etki bırakmadı. Ama bu da bana iyi geldi mesela.. Yani her cilt tipine aynı tedavi yöntemi uymaz. Arayarak buluncak şeyler bunlar :)
Bu arada çok teşekkür ederim yazan arkadaşa üç gün önce yatarken sadece izlerin üstüne sürdüm ve üç gündür devam ediyorum her geçen gün biraz daha azalıyor. Artık yok gibi bişi yani.. :)