kızlar 1 haftadır bephantene plus kullanıyorum. tam olarak krem ve merhemin arası bişey. yüzümü yıkadıktan, maske yaptıktan sonra fln sürüyorum, ama mutlaka temiz cildime temiz ellerimle sürüyorum. izler hafifledi, bunda yaptığım maskelerin de etkisi vardır mutlaka. sivilce sayım azaldı, bunda da yuttuğum sarmısakların,içtiğim maydonoz sularının etkisi var. ama şunu söyleyebilirim, bephantene kullanmaya başladıktan sonra yüzümü kaşımıyorum, sivilcelerimi tırmalamıyorum. bephantene den önce sivilceler kaşına kaşına çıkıolardı, kaşıdıkça büyüyolar, patlıyolar, yayılıyolardı. kullandığım nemlendiriciler de beze yapıolardı. ama bephantene beze yapmıo, ciltte parlak bi görüntü bırakmıo, ya da yağlı hissi vermio. çok yumuşak, çok etkili. merhemi gözenekleri kapatabilir, yağlı olduğu için tüyleri de kalınlaştırabilir( ki kalınlaştırdı da, roaccutane kullanırken dudaklarım için vermişti doktorum, ama bıyıklarımı koyulaştırdı) yalnız krem ya da plus krem öyle değil, çok daha hafif. eğer bi sorununuz olursa bırakırsınız, ya da daha seyrek kulanırsınız olur biter, yani 2-3 ytl lik bişey, milyar vermiosunuz ya. devam etmeyince tekrar kendi haline döner cilt.