Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
walla kızlar bendeenn söylemesıı cogu kısı tuylenme falan yapmıo dıo ama bende kanıtlandı yaptıgı :)) ben artk suna ınanıom kı..öylee krem falan lekelre yaramıo yarasada cookk uzun zaman kullanım gerekıyoo bence lekelerı olanlar soyucu kremlere yonelsın doktor tavsıyesıylee..sahsen ben öyle yaptım :p

Tüy olayından korktuğum için ben yapmıycam kızlar,bide tüylerle uğraşamam yeter artık yüzümle uğraştığım zaten. :çok üzgünüm:

benim cildimde sivilce izleri var özellikle alın ve yanak bölgesinde,çok yağlı bir cilde sahibim :KK43: şu bahsettiğiniz krem bana da iyi gelir mi acaba?..sonra kaş yapalım derken göz çıkartmayayım:KK43: yardım edim pls:KK43::KK43:

benim cildimde sivilce izleri var özellikle alın ve yanak bölgesinde,çok yağlı bir cilde sahibim :KK43: şu bahsettiğiniz krem bana da iyi gelir mi acaba?..sonra kaş yapalım derken göz çıkartmayayım:KK43: yardım edim pls:KK43::KK43:

Bana sorarsan kesinlikle denemeni tavsiye ederim tatlım a.s.

Bana sorarsan kesinlikle denemeni tavsiye ederim tatlım a.s.
hulyacımm yaa sende negusel ışe yaramıss..bende denedım ama bıyıklar bas kaldırdı :)) kı bendee sukurler olsun bıyık kas sorunu falan yok dogustan kaslar alınmıs :) bıyıklarr kokunden koparılmıs dogmusum..bıkac hafta kullandım bepanten bıyıklar tuylenmeye baslamss bıraktım tabı hemen..suan yıne kayboldular gorunmuyolr..nysee bepantenden umdugunu bulamayanlar TRETINı arastrsın derım 2 haftadr kullanıyorum vee memnunum kızlar..2 ay sonraa ınsss:Saruboceq: superr cılttım olacakk..suan bıle sıvılcesızz ve pürüzszz

ya anneme bugün bephantene aldırdım.merhem olanı almış.bnm yüzümün küçük bi kısmında kırmızı sivilce izleri var.yara gibi oluyo bazen.onlara iyi gelirmi acaba.merhem olanı faydalı olur mu??ve ne kadar kullanırsam sonuç alabilirim.cildim sanırım karma.t bölgesi yağlı.yanakalrım pek deil.

bende ıse yaramadı bepanten..tretın kullanıyorum ve gozle gorulur degısım oldu 3 haftada daha da kullanacam buyuk bı zevklee

kızlar benim arkadasımda bepantene ile medessol merhemini karıstırıp yüzüne sürüyor. onunda pek sivilcesi yoktur

bende bugün aldım bepantene plus yazıyo üzerinde cildim yağlı sivilceli bakalım inş. iyi gelir...
günde ne kadar sürüyorsunuz arkadaşlar..

arkadaşlar sivilcelereiyigeldiiği bir gerçek ama tüylenmeye yapıyor oda bir gerçek sarısarı görünmeyen uzun tükler oluştu bende ama hiç sivilcemde yok artık bebattı eskiden yüzüm 3 aydır kullanıyorum bebantheni

ben dün aldım sivilceler için bıktım artık sivilcelerden ya mecbur kullanmam lazım tüylenmeyide bilmiorum artık zaman göstercek inşallah çıkmaz

bepantenin yatistirici etkisi var bi cok kiside gunluk krem niyetine kullaniyor zaten...

Yazılanları okudum annem de çarşıdaydı hemen ısmarladım bitane şuan yüzümde sivilce yok ama biraz iz var inş iyi gelirhihoyyyt

arkadaşlar ben bişey sorcam
bephantene sivilcelere karşı kaç günde etkisini göstermeye başlıyo...?

kıslar bende okudum yorumlarınızı kiminiz iyi diyo kiminiz kötü muallakta kaldım benimde dudağımda uçuk çıkmıştı izi kaldı onu geçirir mi acaba almayı düşünüyorumne dersiniz?

krem ve merhemini de kullandım merhem kremine göre daha etkili bence zaten tum yuzume sürmüyorum sadece cıkan yere. yedirmiyorum sırf cabuk gecsin dıye sivilcemin uzerinde merhemle geziyorum cok koklu bi sivilcem vardı 1 - 2 haftadır surdum koyu olan rengı acıldı gibi

kızlar merhemi yağ bazlı kremi su bazlı diye biliyorum yani cildi kuru olanlar merhemini yağlı ve yağlıya dönük olanlar kremini kullanmalı bence. yağlı ciltler merhemini kullanırsa hepten azabilir bi de sivilceler..

bilgi icin tskler buna dikkat etmemistim bi ara kremini kullandim cokta memnun kalmadim merhemi daha iyiydi cildim cok kuru sanirim ondanmis..

X