L
lipstick
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
bepanthen plus ta aynı etkiyi yapar mı:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dün bıyıklarımı alırken derimi hep kaldırdım cok acıyo. acaba bepanten alsam mı .iz kalırsa bide bıyık gibi. bıyıktan kurtulalım derken daha fecisini yaptım. cok pişmanımm((
cnm bu ne kremmi nerden alacaz eczanemı yoksa kozmetikmi yazarsan sevinirim birde yaş sınırlaması ne kafamçokkarıştıKızlar lütfen ExWhite ve Ex white2 yi deneyin. İnanılmaz dercede lekeler, sivilce izleri vs. ne varsa yok ediyor. Cildiniz adeta bebek cildi gibi oluyor. Mutlaka deneyin derim.
ya cildim bebk gibi kardeşimde kullanıyo silvilcelere birebir ama sabır şart
canm yaa sabır demıssın yaa nekadar meselaa?? senın sıvılce mı vardı da bebek gıbı oldu ?
a.s.
eve yanakalrımda sivilceler vardı iri iriydiler.acıyolardı.şimdi içbişey kalmadı vallaa onca şey kulandım pilinglermi jeller kremeler ilaçlar reacutanı 6 yıl oldu kullanalı yne sivilce yine sivilce.herşeyi yiyorum sadece akşamları yatmadan önce bepanthen sürüyorum cnm okadar yıkamıyorum hafta bir peeling yapıyorum okadar onuda çok fazla yüzüme bastırmadan yapıyorum.eskiden fondoten sürerdim kapatmak için kestim tamamen sonra zaten gerek bile kalmadı fondotene o derece yani. cidden bebek cildi gibi oldu rengi lekelerinde acıldı resmen 2 aydır kullanıyorum ben hihoyyyt
bakalım ıns bende de ıse yarar yaa gun ıcersınde 2 kez bepanten gece yatarkende ultralan dıye bı ılac var onu suruyorum...gelısmelerden haberdar ederım kızlar