cilt tipim ne ararsan var..
burun cevresi yaglı, yanaklar yaglı -kuru arası..
karısık. hepsinden var yani.. :)
ok tesekkür ederim. denicem bende..
merhem deil krem olcak dimi bepanthen?
diz kapaklarına kullan istersen arkadaşım ama göz çevresi için bişi diyemem çünkü en hassas derinin olduğu bölge yani istersen bi doktora git cilt doktoruna danış hihoyyyt
hülyalı, cnm anlaşılan bu bepanthene sna çk iyi gelmiş dün snn yazdıklarını gördüm bnde aldım sürmeye başladım bepanthene krem mavi olanı açıldı snki lekelerimin rengi hemen aktif olan sivilcelerim de kurudu hemen kabuk oldu çk saol cnm yalnız bnm cildim yağlı yanı bu bepanthene krem in bir zararı olur mu acaba? bır de ne sıklıkla ne kdr sürüyorsn :)
ben kullandım hiç bir işe yaramadı ben beyaz tenliyim kahverengi tonlarda sivilce izleri vardı ama değişen bişey olmadı pudra kullanmaya devam yine
Kızlar lütfen ExWhite ve Ex white2 yi deneyin. İnanılmaz dercede lekeler, sivilce izleri vs. ne varsa yok ediyor. Cildiniz adeta bebek cildi gibi oluyor. Mutlaka deneyin derim.
bende roaccutane kullanıyorum.5.ayımdayım.
sivilce yok da leke ve kızarıklıklar var ya..
sabaha kalktgmda cildim cok kötü oluyo.
gün içinde aynaya baktgmda sanki faklı farklı cilt görüyom karsımda
çok rahatsız oluyorum artık..
bana da iyi gelir mi bepanthen.
yazdıkarınızı okudum, alıcam bende ..
ama dr. a sorsam mı, ona göre mi kullansan karar veremedim.
merhabalar bende yıllar önce roaccutane kullanmıstım dokturum yanında bepanthen in hem kremini hem merhemini verdi, roaccutane kullandığın için bilirsin inanılmaz kuruluk yapıyor, burnumun ici ve dudaklarım icin merhemini kullanıyordum, cildim icinde kremini ama daha sonra krem tek basına yeterli gelmedi, bende ikisini karıstırıp sürmeye basladım yüzüme cildim bebek gibi oldu. sende bir dene derim.. a.s
evet arkadaşım kozmetik mi ilaç mı nedir bunun içeriği .biraz aydınlatırmısın ,fiyat ?Kızlar lütfen ExWhite ve Ex white2 yi deneyin. İnanılmaz dercede lekeler, sivilce izleri vs. ne varsa yok ediyor. Cildiniz adeta bebek cildi gibi oluyor. Mutlaka deneyin derim.