M
MeDuSa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi MeDuSa
bende bi siviLce maduRuyum neRelr kuLLandım biLmesiniz
hiÇ bi$eye yaRamadıı bide bendee küçüklükden kalma izler varr (çok yaramazmı$ımm da ) en çok onların geçmesini istiyom
neyse i$tee benim hersene olan bi cilt sorunum oluyodu doktora gittim bir ay önce felan bu kremi verdi çok iyi geldii iz miz kalmadı tabii benn bunu sivilce için kullanmak aklıma gelmedi tesadüfen bu yazıları gördümm
ve hemen bu günden itibaren ba$lıyom kullanmaya bende plus var turuncu renk krem yazıyo iyi geldii alarji izlerime bakalım sivilceye gelcek mii
ama gelcene eminim:dance:
hülyalı çok sağol görsel olarak göstermen çok etkili hihoyyyta.s.
kızlar bende açık yeşil olanı var siz ce onu kullanıyımmı hepsi aynı mı ama biz onu nerde kullanıoduk hatırlamıorum lütfennnnn c yazzınnnn:ecrin_bebek:
kızlar eğer bepanten tüy yapsaydı iğneli epilasyondan sonra sürdürürlermiydi? bence yapmaz yani inş çünkü kullanıyorum...:1shok:
arkadaşlar bende kullandın bu kremden ve yüzüme cok iyi geldi sıvilce izlerim yok olmak uzereydi ama aşırı tuylenme yaptıyı için bırakmak zorunda kaldım şimdi de tuylerele ugraşıyorum onlar ne zaman yok olacak bilen varmı ya
ya canm bende hem kremi hmde merhemı war ama krem duz plus fln deil 2 tup btrdm izlerime yok yoook gecmıo