Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bepanthen plus ta aynı etkiyi yapar mı:çok üzgünüm:

kızlar dün bıyıklarımı alırken derimi hep kaldırdım cok acıyo. acaba bepanten alsam mı .iz kalırsa bide bıyık gibi. bıyıktan kurtulalım derken daha fecisini yaptım. cok pişmanımm((

ayyyyy kızlar harikasınız yaaa bayıldım valla ya biz kadınlar güzellik uğruna ne bulsak maşallah yok demiyoruz demi ama :))))) ben şahsen öyleyim valla yeterki güzellikle ilgili bi konu olmaya görsün hemen deneyecek yoksa yuku girmez gözümedelikafaduldenuyku diyince kızlar ben uyuyamıyorum yaklaşık bir aydırrr:Saruboceq:benim halim ne olacak

Kızlar lütfen ExWhite ve Ex white2 yi deneyin. İnanılmaz dercede lekeler, sivilce izleri vs. ne varsa yok ediyor. Cildiniz adeta bebek cildi gibi oluyor. Mutlaka deneyin derim.
cnm bu ne kremmi nerden alacaz eczanemı yoksa kozmetikmi yazarsan sevinirim birde yaş sınırlaması ne kafamçokkarıştı

Kızlar bir haftadır kullanıyorum yüzümdekiler baya indi ama çok cabuk istiyorum gecmelerini:)evet artık sonuçları alalım yani en azından gelişmeleri kullananlar hadihihoyyyt

kızlar bu arada teyzeme de anlattım onun cildi çok kuruydu ve kullandı ,bi anda sürdügü yerler kırmızı oldu dediki benim cildim hassas böle oluyor dedi yani bilginize bna gayet iyi geldi ama ters etkide yapabiliyor

ya cildim bebk gibi kardeşimde kullanıyo silvilcelere birebir ama sabır şart

peki dudak üstündeki ağda lekelerinin de giderir mi şu exwhite denen krem acaba???

canm yaa sabır demıssın yaa nekadar meselaa?? senın sıvılce mı vardı da bebek gıbı oldu ?
a.s.

eve yanakalrımda sivilceler vardı iri iriydiler.acıyolardı.şimdi içbişey kalmadı vallaa onca şey kulandım pilinglermi jeller kremeler ilaçlar reacutanı 6 yıl oldu kullanalı yne sivilce yine sivilce.herşeyi yiyorum sadece akşamları yatmadan önce bepanthen sürüyorum cnm okadar yıkamıyorum hafta bir peeling yapıyorum okadar onuda çok fazla yüzüme bastırmadan yapıyorum.eskiden fondoten sürerdim kapatmak için kestim tamamen sonra zaten gerek bile kalmadı fondotene o derece yani. cidden bebek cildi gibi oldu rengi lekelerinde acıldı resmen 2 aydır kullanıyorum ben hihoyyyt

arkadaşlar bişey daha eklemek istiyorum! yüzünüze ellerinizi hiç sürmeyin ve hergun sabah akşammış çok yıkayıp durmayın dahada beter oluyo ben 23 yaşındayım orta okuldan beri sivilcelerimle başım dertteydi gitmek bimiyolar yapmadığım kullanmadığım şey kaşmadı.önce düşüncenizi değiştirin.normal sağlıklı bir cilde sahip olduğunuzu düşünün ve inanın.bepanthen i sadece geceleri yatmadan yarım saat önce nemlendirici gibi sürün hatta ben göz altlarıma bile çok ama çok az sürerek küçük pamak vuruşlarıyla yediriyoruma.s cildimiz çok değerli ve önemli fazla herşeyi kafanıza takmayın.sevilcelerinizle boğuşmaktan vazgeçin bi nevi pesedin.siz dert ettikçe fazlalaşıyolar inadına.ssitresli durumlarda derin derin nefes alıp verin.cildimiz güzel berrak ve genç buna inanın:teytey:

saol tatlım.. ya benım 1 hafta falan oldu acayıp guzel nemlendırıyo ama oyle asırı olumlu bı etkı yapmadı daha sıvılcelerde.. sabır bılıyorum ama nekadar daha beklemem gerekıyorr

gerçektende kesinlikle tavsiye ediyorum bende 1 aydır normal plus degil yani onu kullanıyorum süpermiş bide expigment sürüyorum onun üzerine bepanten sürüyorum cildim pürüzsüz bebek gibi oldu şiddetle tavsiye ederimdelikafadulden

bakalım ıns bende de ıse yarar yaa gun ıcersınde 2 kez bepanten gece yatarkende ultralan dıye bı ılac var onu suruyorum...gelısmelerden haberdar ederım kızlar

bakalım ıns bende de ıse yarar yaa gun ıcersınde 2 kez bepanten gece yatarkende ultralan dıye bı ılac var onu suruyorum...gelısmelerden haberdar ederım kızlar

gelişmeleri merakla bekliyoruz tatlım a.s.

slm kızlar bende bephantene kullanıyorum 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı alnımda sivilceler oluyodu geçirdi şimdi nemlendirici olarak kullanmaya devam ediyorum yumuşacık yapıyo bephantene krem (açık mavi) olanı kullanıyorum..

bende acık mavi olanınından aldım merhem benimkii ..doğru olanmı acaba?

canım merhem değilde krem olması gerek sanırım
merhem yağlıymış diye okumustum

Merhaba,
Bayanlar için harika bir forum. Ayrıca foruma katılan ve seviyeyi hiçbir zaman düşürmeyen arkadaşları ve ellerinden geldikçe yardımcı olmaya çalışanlarıda tebrik ederim :)

Şimdi ilk paylaşımımı yapıyorum bende :)

Bende yılların sivilcelisi olarak şunu söylemek istiyorumki;
Eğer uzun süredir birçok kozmetik vb. ürünleri (buna bitkisel tariflerde dahil) kullandıysanız ve buna rağmen sivilcelerinizden kurtulamadıysanız tek çözümünüz "ROACUTANE". Ergenlik dönemimden başlayarak sürekli birçoooookkkkk şey denedim. Zaman zaman harika sonuçlar aldım ama belli bir süre sonra yine aynı yere geldim. Zorlu ve sabır isteyen bir tedavi süreci ama sivilceleriniz tamamen bitiyor diyebilirim. Şu an 27 yaşındayım hala ufak tefek sivilcelerim çıkıyor ama eskiyi düşününce bunlara şükür ediyorum. Şimdi keşke daha önce bu ilacı kullansaymışım ve cildimde bu kadar iz kalmasaymış diyorum. Bepanten kremi bilmiyorum. Daha doğrusu ben sadece dudak ve burnum için kullanıyordum. Hiç yüzüme sürmedim. Çok uzun süredir (5 yıl kadar) yüzlerce lira verip bazı ürünler kullanıyorum. Ama istediğim sonuçları alamadım.

Benim gibi koca koca sivilceleri olup bunlardan Roacutane ile kurtulmuş olupta, hala hafif yağlı bir cilde sahip olup Bepanten kullanan ve memnun kalan varmı. Açıkçası eskiye dönmekten korkuyorum. Denemeye başlamadan önce biraz cesarete ihtiyacım var
Şimdiden teşekkürler...

ROACUTANE öyle sıradan bir ilaç değil çok büyük yan etkileri var zaten sivilceli ciltler bölümünde onunla ilgili bir başlık da var. biraz tehlikeli bir ilaç yani..

bephanten de kortizon var diye duymuştum bu da kıl yapıyormuş.. bu yüzden çekındım kullanmaya pekı kullanan arkadaş kremını mı pomadını mı kullanyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…