Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
sizi takip ediyorum arkadaşlar bir çoğunuz faydasını görmüşünüz bu kremin ne güzel
benimde çok sorunlu bir cildim var benim sorun güneş lekeleri birde üstüne kılcal damar tedavisinden sonra kalan iğne izleri eklendi:a015:nedersiniz bunları geçirirmi geçirirse hemen başlayayım bilgisi olan arkadaşlar cevap verirseniz çok sevinirima.s.

Bephanteneyi şiddetle öneririm.benim burnumun üstünde burun ameliyatından dolayı 4 aydır geçmeyen sivilcelerim vardı.burnumun üstü kırmızı kırmızı olmuştu artık.hülyalı arkadaşımızın tavsiyesiyle aldım ve sadece 3 gün kullandım ve sivilcelerim geçti.hülyalı arkadaşımıza teşekkür ederim.

Bephanteneyi şiddetle öneririm.benim burnumun üstünde burun ameliyatından dolayı 4 aydır geçmeyen sivilcelerim vardı.burnumun üstü kırmızı kırmızı olmuştu artık.hülyalı arkadaşımızın tavsiyesiyle aldım ve sadece 3 gün kullandım ve sivilcelerim geçti.hülyalı arkadaşımıza teşekkür ederim.

sonucu bizimle paylaştığın için ben tşk ederim tatlım :1hug:

sivilcelerinin geçmesine çok sevindim kaydirigubbakcemile5

ayrıca kızlar göz çevrenize sürmeyin özellikle göz kapağına falan hassas bölge oldukları için zararı olabilir ama ben göz çevrem hariç yüzüme uzun süredir hergün sürüyorum ve artık sivilce falan çıkmıyor :lepi:

bende regl dönemlerinde sivilce çıkmasını engellemiyor ama, sivilce çıkınca çabuk geçmesini sağlıyor...=) bir de iz kalmamış oluyor =)

:enbuyukkk:hülyalı önerin için tşk ederim bu krem süpermiş önce cildimi bir güzel temizliyorum sonra bu bepanten sürüyorum dün başladım ama cildim yumuşacık pürüzsüz anlatamam umarım etkisi kalıcı olur srekli kullanıcam tabi:lepi::teytey::sm_cool:

ya arkadaşlar lütfen bana da yardımedinnnn!!!! artık dayanamıyotrum gıtmediğim doktor kalmadı.senağlama fotolarımda bunalr bıktım artık yardım edin ..suratım da hep kırmızı kırmızı izler var..küçük morlukları hiç saymıyorum

Eklentiler

• $kadın forum.JPG
    $kadın forum.JPG
    81,6 KB · Görüntüleme: 57
  • $DSC01276.jpg
    $DSC01276.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 92
yaa sesımı duyan yokmu..yardım edin lütfen..psikolojim bozuldu bu sivilceler yüzünden..

işte denemek istiyorum ama faydası olur mu..yüzümde küçük çukurcuk şeklınde izler de var onlarada faydası olurmu?bi problem daha var :eek: çenemde sivilceden dolayı mor lekeler kaldı iyice yerleşti derılerımın altına:1no2: .....onlarada fayda edermi..işte suratımın hali..berbat yaaa daha 19 yaşındayım dayanamıyorumsenağlamasenağlama

Eklentiler

• $DSC01763.jpg
    $DSC01763.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $ayselllt.JPG
    $ayselllt.JPG
    76,6 KB · Görüntüleme: 83
işte denemek istiyorum ama faydası olur mu..yüzümde küçük çukurcuk şeklınde izler de var onlarada faydası olurmu?bi problem daha var :eek: çenemde sivilceden dolayı mor lekeler kaldı iyice yerleşti derılerımın altına:1no2: .....onlarada fayda edermi..işte suratımın hali..berbat yaaa daha 19 yaşındayım dayanamıyorumsenağlamasenağlama

bende de o lekeler ve morluklar vardı geçti canım istersen ilk sayfaya bak sadece alnımdaki değişimin fotoğrafını gör yerimseniben

üzülme hepsi geçer :1hug:

canım, bence o kadar da kötü değil cildin...a.s

forumda bir topik vardı, halimize şükredelim diye, orada işte gerçek cilt sorunları vardı, bence kendine çok yükleniyorsun...sivilcelerin göründüğü kadarıyla ufak. izler var evet ama tatlım yaşın daha 19...sen ne kadar derinde olduğunu söylesen de, cildin henüz çok genç, doğru ürün kullanırsan kendini yenileyecektir...
cilt tipini yazmamışsın canım. kuru ? karma ? yağlı ?
benim sivilcelerim kuru olan bölgede çıkıyor mesela enteresan bir şekilde kaydirigubbakcemile3

bepanthen'i bir dene bence, zaten yan etkisi yok, korkma. ama doğru kremi al. beyaz mavi. üzerinde ince mavi çizgi var ve 'krem' yazıyor.

öncesinde cildini güzelce temizle. cilt tipini söylersen onda da yardımcı oluruz.

karmaysa: biberiye sabunu
kuruysa: ballı sabun
yağlıysa: biberiye, yosun veya ısırgan sabunu kullanabilirsin.

yıkadıktan sonra tonik olarak saf Gülsuyu kullan. 10 dk sonra da bepanthen'i sür canım. sabah akşam yap bunu.

haftada 1 de kil maskesi yap. aktardan açık halde veya herhangi bir markanın ürününü alabilirsin.

kolay gelsin cnm! a.s.

aysel bu fotoları sen kendini iyi hisset diye gönderiyorum. 28 yaşındayım ve 1,5- 2 yıl önce lekesiz ve pürüzsüz bir cildim vardı. sivilcelerinle sakın oynama, oynadıkça daha çok yayılıyo ve cildine uygun olmayan kozmetik ürünleri sakın kullanmış olmak için kullanma, ben o hatayı yaptım. hatta kozmetik ürün kullanma, herşey bitkisel ürünlerde var. yüzüm daha kötüydü anca bu kadar düzeltebildim, inşaallah geçer zamanla. ayrıca benden epey küçüksün ve cildin de kendini daha çabuk yeniler. hiç canını sıkma çünkü sıkıldıkça daha beter oluyo. bu yaşımda ergenlik sivilcesi değil benimkiler, hepsi sıkıntıdan oldu, o yüzden sıkıntı durumlarında rahatlatıcı bitki çayları iç. seninkiler büyük ihtimalle ergenlik sivilcesi o yüzden temiz tutarsan ve oynamazsan, sıkmazsan ne iz kalır nede sivilce. birde kükürtlü sabun kullan. nisan arkadaşımız çok güzel tavsiyeler vermiş onları kesinlikle değerlendir. hepimize geçmiş olsun.
bu arada banada tavsiyeler varmı arkadaşlar? 2 haftadır bepanthen kullanıyorum ama aynı geçme yok. belki uzun kullanmam gerekiyordur? :çok üzgünüm:

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $2.jpg
    $2.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 80
teşekkür ederım cnm..benımkılerde öyleydi ilk zamanlar..vichy nın deep clean kullandım yüzümde morl sivilce lekeleri biraktı..sonra doktora gittim azelderm krem ve azax hap verdı.. sivilcelerim geçti sen halıne şğkret benım sivilcelerim iltihaplıydı ve kocamanlardı..hap sayesınde gıttı..ama o kadar markanın ürününü kullandım ki..suratım da küçük çukurcuklar oluştu.senağlama.kırmızı kırmızı izler kaldı..şimdi bunlar için uğraşıoyrum..psikolojim bozuldu sokağa çıkmak istemıyorum..senağlamasenağlamaçıktığım zamanda herkseın yüzüne bakıoyrum..ama en kötü benimki..senağlamasenağlama:asosyal oldum ıyıce..ama tavsiyelerınıze uyucam..başak çarem kalmadı..hepinize kocaman öpücükler..:1hug::1hug:

teşekkür ederim hülyalı..alıp hepsini denıcem..bıktım artık..umarım faydalı olur..

arkadaşlar yüzdeki sivilce ve lekeler için konuşuluyor. ama ben bacaklar için bişey sorucam benim bacaklarımda lekeler oluştu .sizce ne yapabilirim :1no2:

arkadaşlar yüzdeki sivilce ve lekeler için konuşuluyor. ama ben bacaklar için bişey sorucam benim bacaklarımda lekeler oluştu .sizce ne yapabilirim :1no2:

canım cilt forumunda EXPİGMENT kremle ilgili bir topik vardı, vücut lekeleri için, bir ara istersen, memnun kalanlar vardı :1rolleyes:

aysel bu fotoları sen kendini iyi hisset diye gönderiyorum. 28 yaşındayım ve 1,5- 2 yıl önce lekesiz ve pürüzsüz bir cildim vardı. sivilcelerinle sakın oynama, oynadıkça daha çok yayılıyo ve cildine uygun olmayan kozmetik ürünleri sakın kullanmış olmak için kullanma, ben o hatayı yaptım. hatta kozmetik ürün kullanma, herşey bitkisel ürünlerde var. yüzüm daha kötüydü anca bu kadar düzeltebildim, inşaallah geçer zamanla. ayrıca benden epey küçüksün ve cildin de kendini daha çabuk yeniler. hiç canını sıkma çünkü sıkıldıkça daha beter oluyo. bu yaşımda ergenlik sivilcesi değil benimkiler, hepsi sıkıntıdan oldu, o yüzden sıkıntı durumlarında rahatlatıcı bitki çayları iç. seninkiler büyük ihtimalle ergenlik sivilcesi o yüzden temiz tutarsan ve oynamazsan, sıkmazsan ne iz kalır nede sivilce. birde kükürtlü sabun kullan. nisan arkadaşımız çok güzel tavsiyeler vermiş onları kesinlikle değerlendir. hepimize geçmiş olsun.
bu arada banada tavsiyeler varmı arkadaşlar? 2 haftadır bepanthen kullanıyorum ama aynı geçme yok. belki uzun kullanmam gerekiyordur? :çok üzgünüm:

canım, umarım geçerler...
bepahthen uzun sürse de sonuç verecektir =) bence kullanmaya devam et...
bence Roaccuten kullanmayı düşünebilirsin, bu ilacı ancak bir uzman doktor yazabiliyor, o yüzden iyi bir cildiyeciye git canım, ilaçla ilgili topik te mevcut =)

benim arkadaşımda da aynı sendeki gibi, ergenlikten çok sonra (24 yaşında) bunun gibi sivilceler vardı. Roacuten ile hepsi geçti canım.

iyi şanslar! =):1hug:

nisancım teşekkür ederim ilgine, bepantheni uzun süre kullanmayı düşünüyorum. başka bişey yapmayı düşünmüyorum, çünkü onun ilacı bunun maskesi şunun toniği derken daha kötü oldu. diyorum ya anca düzeltebildiğim hali bu, aynı anda suratımda tam 9 kocaman beyaz sivilce ucunun olduğu günleri biliyorum, çıban gibi, allaha şükür sivilceleri kontrol altına aldım. şimdi sorunum izlerinden kurtulmak, oda zamanla geçecek inşallah. roaccuten in çok yan etkisi olduğunu duydum ve herşey doğada fazlasıyla var, karaciğere bu yaşta o kadar yüklenmemeli. o yüzden sadece : yaşasın bepanthen :))

ayselcim sende takma canım kafana, bak sabırla herşey hallolur emin ol. ben herhangi bir tedavi görmeden sivilcelerimi kontrol altına aldım. bir an geldi herşeyi kenara bıraktım ve 1 hafta evden dışarı çıkmadım, elimden geldiğince aynaya bakmadım. sadece sabun ve nemlendirici kullandım. 1 hafta sonra o surat bebek gibi geldi :))))) sende dene :))) ve elalem ne düşünür diye sakın kendini sıkma, çok gençsin ve düzeleceğine emin ol. sadece temiz ve nemli tut o kadar. bu durumda da : yaşasın bepanthen:))))

X