Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ayrıca sunu da öğrendim kızlar bepanhten kremi senelerce kullananlarda yüzünde kırışıklık ve yaslanma belirtilerini engellediğini sölüyolar ay ben bu kremsiz yapamam bir tek cildimi onca pahalı kremler kullanmama rağmen o gecirdi aşığım ben bu kreme

bepanthene krem, hücre yenileyici özelliğinden dolayı yaşlanma belirtilerini engelliyor olabilir.aslında çoğu şeyin çözümü en basit şeylerde oluyor.bende bepanthene severlerdenima.s

pahallı kremlerim bitsin bende bepanten alıyım bari çok met ediyorsunuz.ama inandırıcı minicik bebeklerin hassas popolarına yarayan yüzümüze yaramaz mı yararrrrrrrrr akıllıca:) paylasım ıcın tesekkurler.

yanlız şu sorun var mavi bepanten mi turuncu bepanten mi krem ve merhem olarak iki çeşidi var biliyorum.yanıtlarsanız sevinirim.

mavi olanı, krem olarak geçiyor..uzun süreli kullanan arkadaşların dediğine göre merhem çok yağlı oluyormuş..ben de mavi olanı kullanıyorum,nemlendirici gibi hemen emiyor

kızlar herkezin hemen memnun olması güzel
ama bepanthene kremi ciltte e vitamini depolanması sağlar
buda zamanla tüylenme yapar:1no2:
kremin endikasyonları arasında da zaten bakım için uygulanması diye birşey söz konusu değil..:1no2:
ilerde kırışıklık yaparmı yapmaz mı bilmem :sm_confused: ama tüylenme yapacağı kesin..

kızlar herkezin hemen memnun olması güzel
ama bepanthene kremi ciltte e vitamini depolanması sağlar
buda zamanla tüylenme yapar:1no2:
kremin endikasyonları arasında da zaten bakım için uygulanması diye birşey söz konusu değil..:1no2:
ilerde kırışıklık yaparmı yapmaz mı bilmem :sm_confused: ama tüylenme yapacağı kesin..

canım, benim babannem kendini bildiğinden beri bu kremi kullanıyor ve doktor. tüylenme yapmıyor, bende de 2 senedir yapmadı, annemde de. bu kesin şakkıdı

bugün yine 5 tüp daha aldım ya bu kremin büyük boy olanını falan cıkarsalar ne güzel olur hemen bitiveriyo kullanmadan olmuyo gün de 4 5 kere kullananlardanım ben fiyatı 3 milyon ama yetmiyo az geliyoo acaba cok fazla mı sürüyorum nee

bugün yine 5 tüp daha aldım ya bu kremin büyük boy olanını falan cıkarsalar ne güzel olur hemen bitiveriyo kullanmadan olmuyo gün de 4 5 kere kullananlardanım ben fiyatı 3 milyon ama yetmiyo az geliyoo acaba cok fazla mı sürüyorum nee

canım ben de günde 3-4 kere sürüyorum ama az miktarlarda. bana 1 tüp ne kadar gidiyor tam hesaplayamadım çünkü annemle beraber kullanıyoruz :)
ben de dün 3 tüp aldım. napim, keşke büyük boyu da olsa =)

su anda da cildim de bepanthen krem var ve işin ilginç tarafı su bu krem çillerimi de gecirdi lekelerimi de şimdi yine oynayıp sivilcelerimi yara yaptım ve üstüne bolca sürdüm yine küçücük yaptı bu kadar iyi sonuc veren bi krem neden bu kadar ucuz ve bu kadar hızlı sonuc verdirebiliyo ayrıca o kadar pahalı kremler de almıstım hiç biri bu krem kadar hızlı sonuc vermedi hatta hiç sonuc vermedi diyebilirim

arkadaşlar, yüzünüzde siyah nokta bulunan yerlere de sürüyor musunuz. yağlandırıyor mu oraları ?
siyah noktaları arttırır mı bu krem ??

arkadaşlar, yüzünüzde siyah nokta bulunan yerlere de sürüyor musunuz. yağlandırıyor mu oraları ?
siyah noktaları arttırır mı bu krem ??

siyah noktaları artırmıyor canım rahatlıkla kullanabilirsin yani yerimseniben

kızlar 3 yıl önce cildimde çok kötü alerji olmuştu ve izmirde bilindik bir cilt dr na gitmiştik o dr söylemişti annemle bana pahalı kremlerle uğraşmayın krem olarak sadece bu kremi sürün diye annem o günden beri bu kremi evden eksik etmez ben genelde üşengeçlik yapıp sürmüyordum ama annemin zorlamasıyla kullanmaya başladım buğday yağının kapağına çok az buğday yağı damlatıp bu kremden biraz sıkıp parmağımla karıştırıp sürüyordum çok güzel oluyordu. son zamanlarda da vichy yüz yıkama jeli ve ardından kremi sürüyorum cildim çok güzel oluyor.Bence denemeyenler vakit kaybetmeden denesinleryerimseniben

ben de bi ara kullanıyordum, iyi geliyordu. Fakat tüylendirir korkusuyla bıraktım..ara ara yine sürerim..

kızlar kulananlar vardır mutlaka ama BEPANTHOL nemlendirici olarak onu tavsiye ederim,cilt tiplerine göre çeşitleride var.Ben 3-4 sene kullandım iyi.Fakat akne leke tedavisi sebebiyle sürecek zaman kalmadğından şu anda kullanamıyorum Fakat en yakın zamanda başlıycam

Son düzenleme:
eczacı bepanthen krem yerine bepanthen plus vermiş. arada fark var mı ? içimede sinmedi , kullanayım mı yoksa kremini mi alayım ne dersiniz?

a.s. merhabalar, arkadaşlar ben 2 haftadır bepanthen kullanıyorum, bir tüp bitirdim neredeyse, mavi kutu ve mavi çizgili olandan, günde 3-4 sefer vıcık vıcık olmayacak şekilde sürüyorum. ama gözle görülür hiçbir değişim olmadı. yanaklarımda kırmızı kırmızı sivilce izleri var ve ne yaptıysam geçiremiyorum 1 yıldır sivilcelerimide izlerinide. regl dönemi nedeniyle yeni 3 sivilcemde var. onlarada sürüyorum ama çıkmamalarını sağlayamıyorum. kutu tarifime ve kullanımıma göre bir yanlışlıkmı yapıyorum söylermisiniz. simdi birde buğday yağı ile birlikte kullanacağım. ama 2 haftada azda olsa bir belirti olmalıydı sanırım. ne dersiniz?
bu kremle beraber kullandığınız kozmetik olmayan doğal ürünleri yazarmısınız lütfennnn? jel ve tonik benzeri ürünler bana yaramıyor, daha kötü yapıyor yüzümü. son 6 ay hariç hayatımda fondoten kullanmadım, ama şimdi mecbur kalıyorum , ergenliğimde bile takılacak kadar sivilce problemi yaşamadım ve dışarı bile çıkmak istemiyorum şimdi bu suratla, insan içine çıkmak istemiyorum. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: stresten kaynaklandı bu sivilcelerim, tıbbi bir sorunum yok, ama geçmiyorlar işte ya. geçselerde izlerini bırakıyorlar ciğer gibi kırmızı :a015:
birde alweyna diye bir maskeye rastladım bir kaç kişinin olumlu cevabı var. sizlerden de bunu kullanan ve memnun kalan varmı? sizlerin düşünceleri önemli benim için yardımcı olun lütfen. şimdiden teşekkürler
:a015:

bepantene 3 günde etkisini gösterdi sivilcerm küçüldü renkler soldu

bepantene makyaj altı baz olarakta kullanılabiliomuş kızlar aklınızda olsun

kızlarrhihoyyyt
ben sivilcelerimi sıkmıştımm (büyükk hataa ):eek:klava::mymeka:
cokk kötü yara olduu çenemde uçuk çıkmış gibi 3 lekee..laelaelaelaelae:bbo:
sonra bepanthene sürdümm baştaa sürüodum yediriodumm geçmedi pekkötükedihüso
sonra sürüpp bıraktımm yogun bi şeklde üstünü kapattımmdelikafadulden
5 günde flnn ii hale geldiiii bordo gibydiii kırzıyıda geçmiştiiŞenizŞeniz
şimdi açık pembe
:nazar:

X