Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
benim arkadaşımın ciddi bir şekilde sivilce problemi vardı. İstanbulde özel ciltciye gitti ve ona bepanthan kremini önerdi. inanırmısınız müthiş bir yüzü var şu anda. ve sivilce olmamasına rağmen halen arada kullanıyor ve kesinlikli tüylenme gibi bir sorunu hiç olmadı..
bunun üzerine bende denedim ve izlerim yok olmaya başladı kısa bir sürede. örneğin ben ayrıca yazın yüzüm güneşten çok yandığı zaman bepanthan i sürüyorum, kısa bir sürede kızarıklığı hemen geçiyor.

peki bu bahsettiğiniz bepanthen'in dışı hangi renk turuncu? mavi? mavi plus? a.s.

peki bu bahsettiğiniz bepanthen'in dışı hangi renk turuncu? mavi? mavi plus? a.s.

bepanthen mavi krem olan.. ve ben günde iki defa kullanıyorum : ilk önce dove ile yüzümü yıkıyorum sonra sabah akşam bepanthen kremi sürüyorumkaydirigubbakcemile2

hay allahım ya, bence yanlış anlıyo doktorlar.
arkadaşlar, bephanten'in bi sürü çeşidi var ve yüz için özel kremi var biz onu kullanıyoruz. yani bu bir ilaç, reçeteyle de satılıyor ve hususi yüz için yapılmış. nasıl yani ilerde ciddi soruna sebep olur ? öyle bişey olsa toplatılması lazım...

benim doktorum kullanmamı söyledi ki, başka doktor akrabalarım, ailem de kullanıyor.
hep söylüyorum, 40 yıldır bu kremi kullanıyor babanem daha ne uzun vadede sorun diyorlar anlamıyorum :roflol: kadın 70 yaşında, valla cildi fena değil =) hiç sivilce sorunu çekmemiş :) ayrıca da doktor.

nese ben kısacası güvenle kullanmaya devam edicim =)

hülyalıcım, topiği bir an aradım bulamadım forum değişti ya :roflol: tırstım dedim konu silindi mi acaba :))

neyse burdamış =) öpüyorum cnm seni
Şeniz

bephantene krem mavi olanını mı kullanıyorsunuz???her doktor farklı birşey söylüyor,napçağımı şaşırdım yakafamçokkarıştı

evt kızlar sivilceyi bırakın ben bikeresinde çok fena güneşte kalıp yanmıştım ve cildim kıpkırmızı soyulup yara olmuştu.. dışarı çıkacak durumda deildim ve tatilim zehir olmuştu hergün ağlıodum yani o derece =) bepanthen i en fazla 3gün kullanmışımdır ve yüzümde yara izide bırakmadı tatilime de devam edebildim üstüne birde bronzlaştım ohh miss gibii =) tavsiye ediyorum.. yağlı ciltlilere yağsız olanı tabii ki=)

bu krem gündüz kullanıldığında güneş lekesine sebep olur mu acaba
dışarı çıkarken koruyucu kullanıyorum ama, evde her an koruyucu kullanmaktan bıkıyorum.
bepanthen bide yüzde leke yaparsa?? bu konuda bi tecrübesi olan var mı acaba ??
ayrıca, ben plus olanı kullanıyorum. eşime onu vermiş eczacı. üzerinde "enfeksiyon riski olan her türlü deri lezyonları için antiseptik" diye bi açıklama var.
şu an için memnunun. tahriş gibi görünen kabuklu kızarıklıklar geçti..

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kizlar!!!rica etsem biriniz bana yardim edebilir mi?bu gun eczaneye gittim ve bepanten krem istedim arkadasin biri ilk sayfada kremin resmini koymus bana verilenin ismi bepanthol ama ambalas ayni ne icin diye sorunca yaniklar icin falan dedim bunu verdi acaba baska bi kremmi bu:çok üzgünüm:

bu krem gündüz kullanıldığında güneş lekesine sebep olur mu acaba
dışarı çıkarken koruyucu kullanıyorum ama, evde her an koruyucu kullanmaktan bıkıyorum.
bepanthen bide yüzde leke yaparsa?? bu konuda bi tecrübesi olan var mı acaba ??
ayrıca, ben plus olanı kullanıyorum. eşime onu vermiş eczacı. üzerinde "enfeksiyon riski olan her türlü deri lezyonları için antiseptik" diye bi açıklama var.
şu an için memnunun. tahriş gibi görünen kabuklu kızarıklıklar geçti..

canım ben tecrübe ettim a.s hatta direkt yüzümdeki güneş yanığı izlerim için.. çok ağır vakaydım ..onu sürüp biraz güneşten uzak durdum .bu bnm tercihimdi çünkü güneş yüzümü o hale sokmuştu. yanık izin içinse sende uzak dur derim..neyse kısacası izlerim 3, 5 günde geçti.. tavsiye ederim şahsen bana yaradı ..bebek gibi oldu ve bronzlaşmaya devam ettim:nazar:

kızlaar evet bende denedim ayrıca sadece yüz için değil her bölgenize sürebilirsiniiiiz..ben çok memnunum çantamdan hiç eksik etmem..küçücük kremleri 50 liraya alıcağınıza bunu kullanın daha iyi..

bepanten cidden çok yumuş yumuş çok tatLıı a.s.
ben de akşamLarı yüzüme sıcak su bukarı uyguLuyorum sonra ardından Bepantenn.. ımm pek hoşş sositososito hatta güLsuyunu pamuğa yedirip ondanda sürmek gerek ama bende yok şuan güLsuyu,oyüzden sadece Buhar Ve Bepantennn... ayrıca evett,bacak karın böLgesinede uyguLayın hatunLarrr,yummuşşş Şeniz

benim soruma kimse cvp vermicek mi:çok üzgünüm:

kizlar sizden bi cvp alana kadar bu sabah eczaneye gittim ve kendim sordum bepantene ve bepantholun farki ne diye.oncelikle bepantene kreminin artik uretimde olmadigini soyledi ve sivilcelere yada sivilce izlerine hic bi faydasi olmadigini soyledi.bepantene ureimde olmadigi icin bepanttholun uretildigini soyledi.ona benzer bir kremmis ama eczaci bana kesinlikle onermedi sivilceler ve izleri icin baska kremler verdi sabah ve gece surebilecegim.valla bilmyom artik:nazar:

yağlı ciltler için faydası olurmu bir fikrin varmı cildim yağlı olduğu için kren ve benzeri şeyleri kullanamıyorum

size şunu söyleyeyim.. hiç bir faydasını göremedim.. hiç.. sıfır!:KK43:(

bencede pahalı kremlere hiç gerek yok bnm hamd olsun hiç bir zaman çok fazla sivilce problemim olmadı ama izlerden hep şikayetçi oldum burdakileri okumadan önce fark etmemiştim ama bephantene bnmde kullandığım bi ürün ve cilde gerçekten iyi gelio son zamnlrda çıkmaya başlayan sivilcelerimde yok oldu sanki izlerimde bayağı kayboldu bnde herkese tavsiye ediyorum :) :) :)

bende bepantheni cok sevdim bitmişti bugün gittim tekrar aldımm :)

Suna Dumankaya CİLT LEKELERİ için doğal tavsiyeleri
Cilt deki lekeleri nasıl yok edebilirim? Cilt deki lekeler için evde hazırlayableceğim bir maske varmıdır? İşte bunun için Suna Dumankaya tavsiyeli doğal maskeler.

Hazırlanan bitkisel ilaçlar cilde sürülmeden önce kaşınan yer ılık su ile pansuman yapılmalıdır.

* Nişadır bal ile karıştırılarak krem kıvamına getirildikten sonra hazırla*nan bu karışımdan günde iki defa ve tedavi süresince leke olan yere sürülür.

* Yumurta akı ve rendelenmiş limon kabuğu krem kıvamına gelinceye kadar karıştırılarak yoğrulur. Hazırlanan bu kremden, ban*yodan bir saat önce masaj yapılarak cilde sürülür.

* Eşit miktarda elma suyu ile limon suyu karıştırılır. Hazırlanan bu karışıma zeytinyağı ve süt ilâve edilerek kaynatılır. Elde edilen bu karışım soğuduktan sonra cilde masaj yapılarak sürülür.

* Rendelenen havuçtan elde edilen suyu, killi toprak ile karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı zeytinyağı ile karıştırarak merhem kıvamına gelinceye kadar yoğurun. Bu karışımı tedavi süresince, gün aşırı lekeli cildinize sürün.

CİLDİ BEYAZLATMAK İÇİN PAPATYA MASKESİ
14 Ocak 2009Yemek Tarifi okunma sayısı: 54 Yorum yapılmamış
CİLDİ BEYAZLATMAK İÇİN PAPATYA MASKESİ

Bembeyaz ve tertemiz bir cilt için, papatya maskesini kullanabilirsiniz. Cildiniz hem beyazlacak, hem de harika olacak.

GEREKLİ MALZEMELER :
* 3 tatlı kaşığı papatya,
* 1 fincan su,
* 1 yemek kaşığı bal,
* 1 yemek kaşığı gül suyu,

HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLİ :

Suyu kaynatarak, papatyaları içine atın. 7-8 dak. kaynatarak papatyaları süzün. Papatya suyu soğuyunca, içine bal ve gül suyunu ekleyerek, iyice karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı, yüzünüze ve boynunuza sürün. Renk bozukluklarına karşı çok etkili olan bu maske, düzenli kullanıldığı taktirde, cildinizde, gözle görülür bir beyazlama sağlayacaktır. Hazırlanan karışım buz dolabında 1 hafta saklanabilir. Fakat hava geçirmeyene bir kapta, saklamak koşulu vardır.

ÖNEMLİ NOT : Hamile ve emziren hanımların kullanması sakıncalıdır.

X