bence dene canım hem çok ucuz hemde çok etkili ve yan etkisi yokkızlar kulananlara sormak istiyorum benim cildim çok mat duruyo parlaklık verirmi acaba sürersem cevaplarsanız sevinirim......
arkadaşlar bu krem siwilce izlerini giderio deıl mı? arada benım alnımda kabarmalar oluyo ama siwilce deıl kendı kendıne sönüo sonra sıkarsam iz bırakıo. kullanırsam faydası olur mu??
canım ya ben acnelyse kremden nefret ediyorum
yüzü resmen soyuyooo
makyajı falan unut
kullndıktan 2 gün sonra falan soyulmaya başlıyo ve kesinlikle heryere sürme mümkünse sacede sivilcenin üzerine pamuklu çubukla falan sür ama ben hiç tavsite etmiyorum
hiçççççççççççç
hülyalı cevap için teşekkür ederim. sana bi sorum daha olacak cevaplarsan sevinirim.
gene bu siteden aldığım bi tarif var cilt beyazlaması ve sivilce için sence ikiksinide kullansam olurmu ve bephantene nasıl kullanmalıyım kaç günde bir
hangi bephantanei kullanıyosun bi de nasıl uyguluyosun?teşekkürlerKızlarrrrrr bu aralar bütün arkadaşlar soruo yüzüne ne yaptın böle diye,bepanthen sayesinde bütün sivilce izlerim ve sivilcelerim geçti ayrıca cildim bebek gibi oldu bazı yaralarımda geçti artık sivilce çıkmıo adet döneminde bi kaç tane çıkıo gerçekten cildim süper hepinize tavsiye ederim :lepi: :lepi: :lepi: :sm_cool:
kıslar alnımda sorun olduğu için alnımı çektim ve bugün mesajı düzenliyorum bepanthene'in etkisini görmeniz için
herkeste aynı mı olacak bilmem ama inşallah hepinizin işine yarar
bu eski hali
bu yeni hali
-tatlicadiarzu-
hangi bephantanei kullanıyosun bi de nasıl uyguluyosun?teşekkürler
mavi renkli cnm üstünde sadece krem yazıo plus falan yazmıyo yani kaydirigubbakcemile2
demekki doğru olanı almışım kimileri tüylenme yapıyo diyo sen aramızda en uzun süreli kullanansın sana tüylenme yaptımı bide cildin yağlı kuru nasıl onuda sölermisin