Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlar kulananlara sormak istiyorum benim cildim çok mat duruyo parlaklık verirmi acaba sürersem cevaplarsanız sevinirim......

arkadaşlar bu krem siwilce izlerini giderio deıl mı? arada benım alnımda kabarmalar oluyo ama siwilce deıl kendı kendıne sönüo sonra sıkarsam iz bırakıo. kullanırsam faydası olur mu??

arkadaşlar bu krem siwilce izlerini giderio deıl mı? arada benım alnımda kabarmalar oluyo ama siwilce deıl kendı kendıne sönüo sonra sıkarsam iz bırakıo. kullanırsam faydası olur mu??

Tabiki olur cnm ilk sayfada foto koydum izlerin nasıl geçtiğini daha rahat görmeniz için gamyoncuiremsu

hülyalı cevap için teşekkür ederim. sana bi sorum daha olacak cevaplarsan sevinirim.
gene bu siteden aldığım bi tarif var cilt beyazlaması ve sivilce için sence ikiksinide kullansam olurmu ve bephantene nasıl kullanmalıyım kaç günde bir

bende bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine kullanmaya başladım ama baklaım sonuç ne olacak.o aşırı kuruluga karsı kullanıordu bu keremi...

Arkadaşlar ya bu kremi kullanınca ilk olarak sivilceyi olgunlaştırıp daha sonramı geçiriyo
nasıl oluyo bende aldım kullanmaya başladım.Daha önce cilt doktorum bana merhemini dudaklarım için vermişti.Dudaklar için birebir bende denedim tavsiye ederim.

benim cildim yağlı ve bepanten sivilce yaptı .. demekki herkeste etkiyi yaratmıyor .

cnm acneyse , tretin benzeri kremlerin amacı zaten budur.. üstteki ölü deriyi soyarak, alttan temiz deri cıkar, buda biraz sabır işi tabii..

cnm rica ederim çekinmeden sorabilirsin :1hug:
bepanthene'i sivilce olan yerlere daha fazla sür çünkü heryere az ve eşit miktarda sürünce işe yaramıyor çoğuda sivilceyi arttırdığını sanıyor oysaki sabah akşam yüzümüzün heryerine eşit şekilde sürdükten sonra sivilce olan yerlere biraz daha beyaz kalıp şeklinde sürmeliyiz o zaman işe yarıyor.Bence sadece bunu dene iki şeyi bir arada kullanınca yan etkisi olabilir cnm ama sadece bepanthene'in yan etkisi olmuyor dediğim gibi kullandığın sürece kaydirigubbakcemile5

ben sadece sivilce izlerime kullandım gayet iyi geldi.lekeler küçüldü rengi açıldı.yağlı cildi olanlarda yüzün tamamına kullanmasın bence çünkü yağlı bir krem.kuru ciltler için çok ideal.

ohooooo yaglı cıldım war benım .yorumlara göre kafadan yaramaz bana bu yontem:a015:

bephanthen plus krem vardı bitti,şimdi bi dolapta bepanthol losyon buldum acaba onu kullansammı oda iyi gelirmi yüze :s bildiğim kadarıyla oda bepanthen ürünlerinden

ya ben bepanten krem alcam dedim mavi renkte üzerinde krem yazandan verdi bu plus nerden çıktı ya yanlış aldığımı sanmıyorum ama şimdi eminde olamadım

-tatlicadiarzu- hangi bephantanei kullanıyosun bi de nasıl uyguluyosun?teşekkürler

canım yaaaa bende bepanthene müthiş tüylerimi besliyor....onun yüzünden lazer epilasyon oldum yani öyle tüyleri kalınlaştırdı ki.........

mavi renkli cnm üstünde sadece krem yazıo plus falan yazmıyo yani kaydirigubbakcemile2

demekki doğru olanı almışım kimileri tüylenme yapıyo diyo sen aramızda en uzun süreli kullanansın sana tüylenme yaptımı bide cildin yağlı kuru nasıl onuda sölermisin

demekki doğru olanı almışım kimileri tüylenme yapıyo diyo sen aramızda en uzun süreli kullanansın sana tüylenme yaptımı bide cildin yağlı kuru nasıl onuda sölermisin

cildim karma canım t bölgesi biraz yağlı yanaklarım kupkuru kaydirigubbakcemile2
bende hiiiiç tüylenme falan yapmadı nedense sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…