Plus'ı kullanmadım ama merhem çok yağlı sadece aşırı kuruyan yerlere ve dudaklara sürülebilicek cinsten, yüze olmaz. Ama krem formu sulu yaralar için ve su çekme özelliği var. Bu yüzden de sivilceyi kurutuyor bence. Ben şu anda sivilce ve izlerim için bir ilaç kullanıyorum. Nemlendirici olarak ilk başlarda bepanthen kullanıyordum, tüylenme yapıyor söylentilerini duyunca bıraktım başka bir nemlendirici kullanmaya başladım. Ama farkettim ki bepanthen kullandığım zamanlarda ilaç daha çabuk sonuç veriyordu yani sivliceler de izler de daha çabuk kuruyordu. Onun için yeniden bepanthene döndüm bir kaç gündür. Yalnız bence bu krem çok uzun süre kullanıma uygun değil yüzde. Arada bir kullanılabilir ama hergün kozmetik nemlendirici gibi kullanmak doğru değil. Çünkü içindeki maddelere cilt alışıyormuş ve kullanmadığımızda savunmasız kalıyormuş. İlaç olarak üretiliyor sonuçta. Bir yerde bunu okudum ayrıca bir doktor da nemlendirici gibi sürekli kullanılamayacağını söyledi. Hem ben de yüzümde ilk kez biraz tüylenme farkettim hatta tek bir tane garip şekilde uzamış tüy kopardım yanağımdan, hiç böyle bişey olmamıştı daha önce. E vitaminine gelince, çok faydalıdır cilt için ama onun da fazlası cildi çok beslediğinden tüylenme yapar. Bence 1'e 1 oranı bile fazla bir tüp kreme. Ben 200 ml nemlendiricime yumuşak kapsül şeklinde olanlardan 3 tane delip boşalttım.