Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
offf yaa kullanmadığım ilaç krem kalmadı gerçi eskiden çok çokk çok kötüydü benim cildim yaz tatilinden sonra gören arkadaşlar naptın yüzüne bebek gibi olmuşsun diyolardı ama arada gene çıkıyo oda çok sinirlerimi bozuyo ve hafifte olsa izleri kaldı onlar moralimi çok bozuyo
2 gün önce bephantene başladım tavsiyeleriniz üzerine inşallah iyi gelir..

tuylenme dıye bı sorunu bende hıc duymadım ama sıvılcelerı gecırdıgı gercekten dogru hulyalı gıbı bı arkadasım wardı alnı sureklı sıvılce olurdu oda sureklı kullanırdıa.s

ya ben ordan burdan duydugum her şeyi yüzümde uyguladım sırf bu sivilceler geçsin diye.. yok limondu, yok yoğurt-karbonattı, yok kolonyaydı.. baya bi ugraştım, sonunda sivilcelerim daha da arttı:| eskiden sadece alnımda vardı, burnumda da siyah noktalar oluyodu, ama yanaklarımda bişey yoktu.. şimdi yanaklarım da tahriş oldu bu kadar ugraştıgım için,, genelde kırmızı bi suratla dolaşıyorum ortalıkta ama hem kuru, hem yağlı gibi,,, üstünde sivilceler de çıkıyo çünkü ,, ne oldugunu çözemedim şimdi ben bepanthen kullansam tahrişe iyi gelir mi, sivilceleri arttırır mı.. ?fisfisfis

canım, bence öncelikle, bir cilt analizi yaptır eczanede.
sonra ona uygun bir temizleyici al ve ondan başka bişey kullanma. sivilcelere karşı biberiye sabunu kullanabilirsin (for you mağazalarında var) veya limonlu-zeytinyağlı sabun ( yesil malatya organik dukkanlarında var) kullanabilirsin. bu sabunlar ,sivilceleri kuruturken, cildin diğer kuru bölgelerini daha çok kurutmaz, parlatır. üzerine de beaphanten krem sür, sabah akşam bunları tekrarla. iyi geleceğine eminim...

artık diğer hurafelere kulak asma canım.

eğer sivilce izi varsa yüzünde, gece yatmadan acı badem sütü ile sil.

a.s.

canım denemende fayda var çünkü yan etkiside yok umarım tahrişe iyi gelir,ama sivilceleri niye artırsın benim azalttı inşallah seninkilerde azalır, kaydirigubbakcemile5
kırmızılıkları azaltıyor yani bu krem a.s.

genelde ilk sürdüğünüzde hiç bi etki yapmıoo ama gece yatıp kalkınca kırmızılıkların gectiğini anlıosunuzz :)
ama bende hep aynı yerde sivilceler cıkıoo kendi kendime acaba hepsini cıkarıo sonra gecircek mi ki diorum :)

çok teşekkür ederim 2nize de a.s. =))
her şeyi denedim zaten bunu da deniym artık bişey olmaz
aslında cilt analizi yaptırsam iyi olcak,, çünkü cildimin yağlı mı kuru mu olduğunu anlayamıyorum-tatlicadiarzu-

henüz cildinde ciddi lekeler; izler oluşmadan bir dermatolağa da görünebilirsin canım...
sonra onlardan kurtulmak gerçekten çok zor oluyor...

bence sıyah noktalarıda sıvılceye dondurup cıkartıyo sonra gecıyo gıbı

arkadaşlar meraba bu sıralar bendede var busivilce izleri bepanten bende var ama oolduğundan emin değilimmm

bende bi süredir kullanıyorum bepanteni ve cildim gerçekten eskisinden daha iyi.

yanaklarımda biraz sivilce izleri vardı, görüntüleri beni rahatsız ediyordu.şimdi ise geçti diyebileceğim kadar varla yok arasılar:))

bepanten bnde işe yaramadı ve bıraktım ilk hafta kullandıktan sonra geçer gibi oldu ama 1hafta sonra pıt pıt başka yerlerden attı..bıraktım şimdi cilt soyucu kullanıyorum

bende
3 gundur kullanıyorum etkisini görmeye başladım

Kızlar bu bephantene nin fiyatı ne kadar we her ezcanede bulabiliyomuyuzz

2.5 ytl ben plusı vardı ondan aldım her eczanede satılıyo

tmm cnm şimdi kardeşimi yolladım alamaya qitti.. Ama aklıma bugün pazar olduğu yeni geldi inş bi tanesi açıktır yaa 4 tane war hepsine bak dedim

eczanelerin üzerinde nöbetçi olanların isimleri yazar zaten artık şansına bağlı

bende kullansammı acaba,yanlız bende sıvılce deilde sıyah nokta oluyo bide gözneklerim açık
işe yararmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…