B
b_u_y_c_u
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi MeDuSa
ya ben ordan burdan duydugum her şeyi yüzümde uyguladım sırf bu sivilceler geçsin diye.. yok limondu, yok yoğurt-karbonattı, yok kolonyaydı.. baya bi ugraştım, sonunda sivilcelerim daha da arttı:| eskiden sadece alnımda vardı, burnumda da siyah noktalar oluyodu, ama yanaklarımda bişey yoktu.. şimdi yanaklarım da tahriş oldu bu kadar ugraştıgım için,, genelde kırmızı bi suratla dolaşıyorum ortalıktaama hem kuru, hem yağlı gibi,,, üstünde sivilceler de çıkıyo çünkü ,, ne oldugunu çözemedim şimdi ben bepanthen kullansam tahrişe iyi gelir mi, sivilceleri arttırır mı.. ?fisfisfis
ya ben ordan burdan duydugum her şeyi yüzümde uyguladım sırf bu sivilceler geçsin diye.. yok limondu, yok yoğurt-karbonattı, yok kolonyaydı.. baya bi ugraştım, sonunda sivilcelerim daha da arttı:| eskiden sadece alnımda vardı, burnumda da siyah noktalar oluyodu, ama yanaklarımda bişey yoktu.. şimdi yanaklarım da tahriş oldu bu kadar ugraştıgım için,, genelde kırmızı bi suratla dolaşıyorum ortalıktaama hem kuru, hem yağlı gibi,,, üstünde sivilceler de çıkıyo çünkü ,, ne oldugunu çözemedim şimdi ben bepanthen kullansam tahrişe iyi gelir mi, sivilceleri arttırır mı.. ?fisfisfis
canım, bence öncelikle, bir cilt analizi yaptır eczanede.
sonra ona uygun bir temizleyici al ve ondan başka bişey kullanma. sivilcelere karşı biberiye sabunu kullanabilirsin (for you mağazalarında var) veya limonlu-zeytinyağlı sabun ( yesil malatya organik dukkanlarında var) kullanabilirsin. bu sabunlar ,sivilceleri kuruturken, cildin diğer kuru bölgelerini daha çok kurutmaz, parlatır. üzerine de beaphanten krem sür, sabah akşam bunları tekrarla. iyi geleceğine eminim...
artık diğer hurafelere kulak asma canım.
eğer sivilce izi varsa yüzünde, gece yatmadan acı badem sütü ile sil.
a.s.
canım denemende fayda var çünkü yan etkiside yok umarım tahrişe iyi gelir,ama sivilceleri niye artırsın benim azalttı inşallah seninkilerde azalır, kaydirigubbakcemile5
kırmızılıkları azaltıyor yani bu krem a.s.
çok teşekkür ederim 2nize de a.s. =))
her şeyi denedim zaten bunu da deniym artık bişey olmaz
aslında cilt analizi yaptırsam iyi olcak,, çünkü cildimin yağlı mı kuru mu olduğunu anlayamıyorum-tatlicadiarzu-