Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kardeşim eli boş qeldi.. Hepside kapalıymış :KK70: Nese yarın ilk işim gidip almak olucak.. 13 gün sonra düğünüm war.. We sivilce izi dolu yüsümde.. İnş birazda olsun işe yararrr :KK43:

bende baska bir nemlendirici kullanıyorum tüylenme yapıyor :S
şimdi bephantenden de korktum ya :KK43:

kızlar yaa nasıl kullanıosunuz böyle maske şeklinde kalın kalın mı sürüyosunuz ben normal krem gibi sürdüm bir hafta oldu bi etkisini göremedim :uhm:

kremi mi merhemi mi anlamadım sivilce izleri için hangisini kullanıcaz?

bende kullanırım yıllardır gerçekten güzel dudaklarımda ,yüzümde yıllar öncemagazin prog.sinem diye manken vardı onun çantasındakilere bakıyolardı bepantenin bu kremi çıkmıştı dudaklarında ellerinde yüzünde kullandığını söylemişte çok hoş bi bayan geçenlerdede ebru şallının proğ. çıkmıştı ben bide bepantene e vitamini ampul alıp içine kırdım bi komşu var ablamın o söyledi yıllardır bunu sürermişcildi süpermiş yalnız benim daha krem almam lazım çünkü ampul fazla geldi ben ampulün 4 ünüde kırdımda:eek:aslında 1e 1 kırılıyomuş

Kızlar şimdi ezcaneden geliorum.. Aldım 3500 ytl ye.. Hemen sürdüm.. Yumuşacık oldu sanki yüsüm.. Aralıksız kullancam inş işe yararr

az önce cilt doktorundan geldim tam da bu krem üzerine konuştu ..ben bepanthen merham kullanıyorum dudaklarım için . bir kere eczaneden reçetesiz aldığımda krem halini vermiş ve benim dudaklarıma değil iyi gelmek kuruttu , doktora bunu anlattığımda kremi halinin kurutcu olduğuun söyledi hani yaraları geçirici falan ya .yüzdeki sivilceleride ciltteki yağı azaltarak kurutuyor olabilirmiş . fayda bulanlar adına da çok sevindimm..:))

bizim evde bephanthen plus krem bulabildim..buda iyi gelirmi yüze acaba?

bizim evde bephanthen plus krem bulabildim..buda iyi gelirmi yüze acaba?

canım plus olanın diğerlerinden tek farkı antiseptik içermesiymiş.ben de eczacıya sordum.mikrop öldürücü özelliği var demekki.hani mirop kapan yaralar da ideal olabilir.e dolayısıyla sivilceye sürülmessi de bana mantıklı geliyor ya da krem ile plusı karıştırıp sürebilirsiniz bende de işe yaradı.
ben 2-3 günde bir yatmadan önce merhem ve kremi karıştırıp sürüyorum.benim de cildimi tek kremi kurutuyor,merhem karıştırınca süppper doyuyor cildimhihoyyyt

Plus'ı kullanmadım ama merhem çok yağlı sadece aşırı kuruyan yerlere ve dudaklara sürülebilicek cinsten, yüze olmaz. Ama krem formu sulu yaralar için ve su çekme özelliği var. Bu yüzden de sivilceyi kurutuyor bence. Ben şu anda sivilce ve izlerim için bir ilaç kullanıyorum. Nemlendirici olarak ilk başlarda bepanthen kullanıyordum, tüylenme yapıyor söylentilerini duyunca bıraktım başka bir nemlendirici kullanmaya başladım. Ama farkettim ki bepanthen kullandığım zamanlarda ilaç daha çabuk sonuç veriyordu yani sivliceler de izler de daha çabuk kuruyordu. Onun için yeniden bepanthene döndüm bir kaç gündür. Yalnız bence bu krem çok uzun süre kullanıma uygun değil yüzde. Arada bir kullanılabilir ama hergün kozmetik nemlendirici gibi kullanmak doğru değil. Çünkü içindeki maddelere cilt alışıyormuş ve kullanmadığımızda savunmasız kalıyormuş. İlaç olarak üretiliyor sonuçta. Bir yerde bunu okudum ayrıca bir doktor da nemlendirici gibi sürekli kullanılamayacağını söyledi. Hem ben de yüzümde ilk kez biraz tüylenme farkettim hatta tek bir tane garip şekilde uzamış tüy kopardım yanağımdan, hiç böyle bişey olmamıştı daha önce. E vitaminine gelince, çok faydalıdır cilt için ama onun da fazlası cildi çok beslediğinden tüylenme yapar. Bence 1'e 1 oranı bile fazla bir tüp kreme. Ben 200 ml nemlendiricime yumuşak kapsül şeklinde olanlardan 3 tane delip boşalttım.

kızlar yaa nasıl kullanıosunuz böyle maske şeklinde kalın kalın mı sürüyosunuz ben normal krem gibi sürdüm bir hafta oldu bi etkisini göremedim :uhm:

canım sivilcenin üstüne daha fazla sürmelisin çünkü az sürünce bende de işe yaramadı yerimseniben

teşekkür ederim canım bende denedim çok iyi geldi sağol

kızzlar selam bende aldım ve dün akşam sürüp yattım aynı sonuc bu aksamda yıkayıp sürüp yatcam umarım kıllandırmaz bide merrhemini aldım dudagıma sürdümm annaaaaa cok süper işe yarıyo bide ben hep sebamet kullanıyorum bana iyi geliyo yani iyi geliyo derken düzeltmiyo ama kötüde yapmıyo cok sükür fazla soruum yok zaten ama bi ara ya dedim su kremi bırakimde birazda tedavi eden bişi kullanım dedim ve vich normaderm mi ne ismini yazamadım o kremi aldım felaket hayatımda öle sivilce görmedim yüzümde neyse geri sebamete borclyum cildimi tekrar sebamet kullandım gectim şimdide bepanten kullanıcam umarım pisman olmam

:1rolleyes:sitede okuduktan sonra bende aldım gerçekten güzelmiş teşekkürler

Bende burada okuyup aldım.Birinci tüp bitmek üzere ve yüzüm gerçekten düzeldi.Teşekkürler hülyalı a.s

Bende burada okuyup aldım.Birinci tüp bitmek üzere ve yüzüm gerçekten düzeldi.Teşekkürler hülyalı a.s

aynen bende şimdi 2.tüpe geçtim gerçekten çok faydasını görmeye başladım , tabii biraz sabretmek lazım , ama sivilce izlerim kayboluyo yavaş yavaş :teytey:

tekrar tşkler hülyalı a.s.

hülyalı canım :eek: şuan yüzüm kremli sivilcelerin üstüne baya sürdüm böyle hafif yanma kaşınma var normal mi ?? sende de öyle oldu mu ?? :1ninca:

hülyalı canım :eek: şuan yüzüm kremli sivilcelerin üstüne baya sürdüm böyle hafif yanma kaşınma var normal mi ?? sende de öyle oldu mu ?? :1ninca:

normaldir canım demek ki etkisini göstermeye başlamış a.s.

X