M
MeDuSa
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi MeDuSa
NE meraklı kızım ya bugün gidip aldım inş. istediğim etkiyi görürüm :) bir de şu benlerin çözümü olsa çok güzel olacak :)
allah askina almanya da olupta bu kremi bulan sölesin yaaa. kac yere baktim yok.merhemi var dezenfekte eden kremi var sanirim o bepanthene plus oluyo ama krem yok.kafayi yicem.bende artik sivilce yok ama izleri var o kadar kötü ki biran önce kurtulmak istiyorum bilen sölesin lütfen
bögürtlenin,seker küpüm benim,ben sana vericem canim,annem trden cokca getirecekti,ben nereme sürüyüm ay o kadar kremi,hic arama bosver,hem tarihi gecerse hicbiseye yaramaz biliosun Şeniz
kızlar ya ben kremi yerine merhemi sürsem olmazmı merhemini denedim ben akşamları sürdüm 2 akşam baya geçti ya ayrıca benim cildim yaglı
benlerin de artık çözümü var canım ben devlet hastanesinde ücretsiz aldırdım a.s.
aa nasıl yani ? merk ettim?
Bu arada arkdaşlar bu kremleri aldğıma çok pişmanım hele acnelys için...
yüzüm o kdar kötü olduki anlatamam kötükedihüso insan içine çıkmaya çekiniyorum her taraf kızardı,deri soyuldu yanıyor malum bayramda yani bayramda bu işe kalkışan kafama tüküreyimklava:
sizdeki yüzde bendeki yüz değilmi sizinki pamuk gibi olmş benmki ..sırnaşık şey:roflol:
bu bephantene i doktora yazdırmak fln gerekmiyor demi.yani gibidip eczaneden isteince alabiliyoruz demi.kullanmayı düşünüyorum ama tüylenme olayı kafamı karıştırdı..
yok cnm git eczaneye al 2,5 milyon mu ne öle bişi kaydirigubbakcemile5