Lekeler, Çiller Bephantene sayesinde Sivilce ve Sivilce izlerine son!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
NE meraklı kızım ya bugün gidip aldım inş. istediğim etkiyi görürüm :) bir de şu benlerin çözümü olsa çok güzel olacak :)

benlerin de artık çözümü var canım ben devlet hastanesinde ücretsiz aldırdım a.s.

Bir haftadır bepantene krem kullanıyorum şimdilik gayet memnunum çıkmak üzere olan birkaç sivilcemi iyileştirdi:lepi:

ben de once elma sırkesı suruorum. 1 saat sonra da buhar banyosu yapıp ardından yuzumu soguk suyla yıkıorum ve bephantene suruorum =)
1hafta oldu 2gunde bır yaptım ve suan cıldımde gozle gorulur bır farklılık var kızlar!

allah askina almanya da olupta bu kremi bulan sölesin yaaa. kac yere baktim yok.merhemi var dezenfekte eden kremi var sanirim o bepanthene plus oluyo ama krem yok.kafayi yicem.bende artik sivilce yok ama izleri var o kadar kötü ki biran önce kurtulmak istiyorum bilen sölesin lütfen

kizlar bende 2 haftadir kullaniyorum.cildimi cok güzel yapti.yatarkenden cildimi temizleyip bepantheni sürüyorum yatiyorum.sabah kalktigimda aynaya baktigimda cildimi cok güzel buluyorum.cok güzel yapti ben cok memnunum suan.killanma falanda yapmadi

cıldıde guzellestırıyo bu arada cok etkılı bı krem bence

bende kullanıyorum sivilcem patlasada izini geçirioo aklıma geldikçe sürüyorum ohhhhh :)

bögürtlenin,seker küpüm benim,ben sana vericem canim,annem trden cokca getirecekti,ben nereme sürüyüm ay o kadar kremi,hic arama bosver,hem tarihi gecerse hicbiseye yaramaz biliosun Şeniz

kızlar ya ben kremi yerine merhemi sürsem olmazmı merhemini denedim ben akşamları sürdüm 2 akşam baya geçti ya ayrıca benim cildim yaglı

Son düzenleme:
bögürtlenin,seker küpüm benim,ben sana vericem canim,annem trden cokca getirecekti,ben nereme sürüyüm ay o kadar kremi,hic arama bosver,hem tarihi gecerse hicbiseye yaramaz biliosun Şeniz

ay canim benimmm saol ama sana yük olmak istemedim ya.sanada lazim oluyodur diye.kiz eczanelere sordum yok hic bi yerde....

kızlar ya ben kremi yerine merhemi sürsem olmazmı merhemini denedim ben akşamları sürdüm 2 akşam baya geçti ya ayrıca benim cildim yaglı

merhemı yaglı olur surme bencde hem cıldım yaglı dıyosun daha kotu olabılır kremını al cnm benımde cıldım yaglı kremını kullanıyorum:lepi::lepi:

Bu sitede arkadasin biri cok güzel , bepantehnden olusan bir krem karisimi vermisti hatirlayan veya okuyan varmi?
Ben okumustum ama bulamadim birdaha, bilen varsa, yazarsa cok sevinirim.

hulyali canim eger bu tavsiyen sonucu cildim duzelirse Allah tuttugunu altin etsin dicem o kadar yani =D

ben bu ilacin yaniklarda ve ciddi gunes yaniklarindada kullanildigini duydum ve tanidigim bir hemsirede bunu onerdi yanik icin.....KULLANDIM COK MLEMNUN KALDIM

benlerin de artık çözümü var canım ben devlet hastanesinde ücretsiz aldırdım a.s.

aa nasıl yani ? merk ettim?

Bu arada arkdaşlar bu kremleri aldğıma çok pişmanım hele acnelys için...
yüzüm o kdar kötü olduki anlatamam kötükedihüso insan içine çıkmaya çekiniyorum her taraf kızardı,deri soyuldu yanıyor malum bayramda yani bayramda bu işe kalkışan kafama tüküreyim klava:
sizdeki yüzde bendeki yüz değilmi sizinki pamuk gibi olmş benmki .. sırnaşık şey:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:

acnelys bende kullandım sivilce tedavisi için doktor vermişti ama yüzüm mahvolmuştu anlatamam kıpkırmızı ve acısından vantilatörün karşısında dururdum. ama düzeldikten sonra harika oldu cildim sivilce falan filan kalmadı. doktor 6 ay demişti ben 2 ay falan kullandım dayanamadım çünkü. soyduğu için alttan yeni deri çıkıyo cilt pırıl pırıl oluyo.

bu bephantene i doktora yazdırmak fln gerekmiyor demi.yani gibidip eczaneden isteince alabiliyoruz demi.kullanmayı düşünüyorum ama tüylenme olayı kafamı karıştırdı..

bu bephantene i doktora yazdırmak fln gerekmiyor demi.yani gibidip eczaneden isteince alabiliyoruz demi.kullanmayı düşünüyorum ama tüylenme olayı kafamı karıştırdı..

yok cnm git eczaneye al 2,5 milyon mu ne öle bişi kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben arkadaşın tavsiyesi üzerine kullandım çok memnunum en kötü ihtimalle çok güzel nemkendirio sivilcelerim çok azdı ve çok kötü olmuştu kullandığımdan beri durdu azması daha geçirmedi ama ii geldi cildim pamuk gibi oluo çok güzel tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…