M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
NE meraklı kızım ya bugün gidip aldım inş. istediğim etkiyi görürüm :) bir de şu benlerin çözümü olsa çok güzel olacak :)
allah askina almanya da olupta bu kremi bulan sölesin yaaa. kac yere baktim yok.merhemi var dezenfekte eden kremi var sanirim o bepanthene plus oluyo ama krem yok.kafayi yicem.bende artik sivilce yok ama izleri var o kadar kötü ki biran önce kurtulmak istiyorum bilen sölesin lütfen
bögürtlenin,seker küpüm benim,ben sana vericem canim,annem trden cokca getirecekti,ben nereme sürüyüm ay o kadar kremi,hic arama bosver,hem tarihi gecerse hicbiseye yaramaz biliosun Şeniz
kızlar ya ben kremi yerine merhemi sürsem olmazmı merhemini denedim ben akşamları sürdüm 2 akşam baya geçti ya ayrıca benim cildim yaglı
benlerin de artık çözümü var canım ben devlet hastanesinde ücretsiz aldırdım a.s.
aa nasıl yani ? merk ettim?
Bu arada arkdaşlar bu kremleri aldğıma çok pişmanım hele acnelys için...
yüzüm o kdar kötü olduki anlatamam kötükedihüso insan içine çıkmaya çekiniyorum her taraf kızardı,deri soyuldu yanıyor malum bayramda yani bayramda bu işe kalkışan kafama tüküreyimklava:
sizdeki yüzde bendeki yüz değilmi sizinki pamuk gibi olmş benmki ..sırnaşık şey:roflol:
bu bephantene i doktora yazdırmak fln gerekmiyor demi.yani gibidip eczaneden isteince alabiliyoruz demi.kullanmayı düşünüyorum ama tüylenme olayı kafamı karıştırdı..
yok cnm git eczaneye al 2,5 milyon mu ne öle bişi kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?