• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benzetildiginiz/Benzediginiz ünlülerden kendinize yakın bulduklarınız neler ?

yanağımdaki benden,koca sürmeli gözlerimden dolayı türkan şoraya benzetirler ama bana kalsa alakamız yok

geçen temmuda kardeşim evlendi düğündeki halimii bir iki yakınımız birbirinden ayrı ayrı beren saate benzettilerzemuszemus

ekimde oğlumun sünnet düğününü yaptk oradada aynı tepkiyi aldımm başkalarındanbayanssulusmile

Beni Candan Erçetin'e, Pınar Dilşeker'e, Leyla Kömürcü'ye ve Burcu Kara'ya benzetirler..
Candan Erçetin'i çocukluğumdan beri severim..Ortaokul yıllarındayken çıkmıştı şu meşhur sandalyeli klibi..Piyesimiz vardı ben de piyes arası taklidini yapmıştım..O günden sonra tarih hocam hep 'Candan' diye seslenmişti.:kedi: Ayrı bir sempatim, hayranlığım var ona karşı..
Açıkcası insan birine benzediğini düşüdüğünde ona karşı sempati duyuyor, içgüdüsel olarak.Burcu Kara'yı çok beğeniyorum zaten..Pınar Dilşeker'in de yüzü çok güzel olduğu için sempatik geliyorboshayallersmile

Eda taşpınar ile pelin körmükçüye benzetiyorlar.Bunlara yakın buluyorum.Ama bengüye de benzetiyorlar.Bunu yakın bulmuyorum.

Melekler korusundaki Esin (Rojda Demirer)
Yanık Kozada Hanzade ( Başak Köklükaya)
Yılmaz Erdoğanın karısı (Berçim Erdoğan)
Manken Yasemin Kozanoğlu
Şarkıcı Candan Erçetin
Birde Yasemin Ergene

Bunlara tip olarak benzetiyolar,bende kendimi benzetiyorumda Yasemin Kozanoğluna pek değil
Hiç birinede öyle çok bi sempatim yok ama Başak köklükaya yı hem çok beğenirim hemde çok sinir olurum nedendir bilmiyorum

Karakter olarakta Fırtına diye bir laz dizisi vardı. Burçin Terzioğlu ile Murat Yıldırım ın oynadığı
Zeyneple ali vardı.Beni zeynep'in karakterine, eşimide ali'ye çok benzetirlerdi izledikçe.
Sanki orada bizim karakterimiz ve hayatımız yazılmış oynanıyordu :)
Dolayısıyla onlara hem benim hemde eşimin fazla sempatisi var :)

Birde küçük kadınlardaki Armi ve Elif e benzetiyolardı.
Ama ben elif e sinir oluyorum oda ayrı :)

Son düzenleyen: Moderatör:
benide kavak yellerindeki aslıya yani pelin karahana benzetiyorlar.zaman zaman benimde anımsadığımı düşündüğüm olmuyor değil.

Fahriye Evcen'e benzetiyorlar, çok da hoşuma gidiyor bu çünkü Fahriye Evcen'i hep sevmişimdir. (:
Ayrıca Britney Spears'e de benzetenler çok. Sanırım insan bir süre sonra sevdiklerine benzemeye başlıyor. :D Britney'in büyük bir fanıyımdır çünkü. (:

sedef erbil (mehmet ali erbilin eski karısı),petek dinçöz,demet akalın benide bunlara benzetiyorlar...
oysaki türümün son örneğiyim kimseye benzemek istemiyorum...
:hulya:

geçen erkek arkadşımdaydım dolabının kapağında jennifer lopez resmi var yıllardr.işte dedi benm hayran oldğm kadın.bozuldum falan baktm sonra dedi ki biliomusun yüz yapısı sana benziooo ayy bi sevndm çünkü hayranıyımdr inşallah doğru demiştirzemuszemus

nerdeyse 72 millete birden benzetecekler beni :)

yakın hissediyor muyum o milletlere kendimi evet dermişim :)

çok enternasyonel gördüm kendimi :)

hintli,japon,fransız ve en son rus :1shok:ruslara benzediğimi düşünmüyorum ben pek tabi :)

Son düzenleme:
eda özerkanı benzetiyorlar...o da bencede benziyor biraz...:) burnu estetikli onun tabi orası ayrı :)

Back
X