U
uzgunduygu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BeyazPerim
merhaba aerkadaşla nasılsınız aranızda yeniyim benide mariah carey benzetiyolar ama ben pek inanmıyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni Monica Bellucci ye benzetirler,bununla gurur duyuyorum sanırım :)))))) beni mutlu edıyor :)))
donut gerçekten monicaya mı benziyorsun:) en sevdiğim ünlüler arsında bayılırım ona resim koysana .çok merak ettim.lütfennnn
canım eşim benı bosar buraya foto koyarsam :)
ama bende liv tyler deyince akan sular durur :asigim:
cok merak ettım ben de seni şimdi kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
hımm peki ozaman benm en beğendiğim güzel kadınlar arasında monika ya:) ama eşin kızar doru öle bi güzelliği yayınlamak olmazzzyerimseniben .profilime grip bakabilirsin canm fotolarım var orda ok.a.s.. peki eşin kime benzetiyo ?
Bu gune kadar ıllekı her tanıstıgım bı ınsan ya yakın bı tanıdıgına yada unlu bırıne benzetmıstır yanı..
Nasıl oluyorsa anlamıyorum.. benzetılenlerı de bı araya toplayınca hıcbırının bırbırıyle alakası olmuyor en komık taraf bu :)))
yasemin ergene, beren saat, azeri kızı bısey adını unuttum, tuba buyukustun, aslı enver, duygu yetiş, ece gursel ( :bbo: ), miranda kerr, nefise karatay..................... -tatlicadiarzu-
daha kımler vardı unuttum...