O hayalini kurduğunuz karakteri birde gerçek karakteriyle tanısanız hayal kurmaktan vazgeçersiniz belki de. Bu yüzden yönetmenler uçuk karakterler sunuyorlar. Aşırı romantik, aşırı kibar, aşk dolu, kusursuz bir adam..... Yok hayalini bile kuramıyorum ne yazık ki. Ben hayal kurmayı severim eminim herkes sever ama bu denli değil. Sizinkiler tam yaz dizisi aşiret değildirSelam, aslinda tatlis bir konu, ama biraz ilginc gelebilir, ozellikle de hayal kurmayi pek sevmeyen realist kisilere.. Her neyse konuya gireyim.. Ben cogu kisi gibi sinemayi severim, dizi veya film izlerim.. Tabi oyle asiri bir duskunlugum yoktur ama ozellikle cok sevdigim yapimlar vardir.. Ben bu sevdigim yapimlardaki bazi erkek karakterlerden hoslanirim, onlarin hem yakisikliligi, hem de guzel karakterleri cezbeder beni.. Hele bir tane sevdigim yapim var ki, oradaki bir tane erkek karaktere resmen asigim.. Yani bana gore hem cok yakisikli, hem muhtesem karakterli, sevgisine sahip cikan, karizmatik, caliskan, durust, vs vs yani kisacasi bay mukemmel :)) Yani ete kemige burunup karsima ciksa bir an bile dusunmeden nikahi basarim o derece :) (Bu arada bu karakterin adini yazmak istemiyorum cunku cevremdeki cogu arkadasim bu karaktere hayran oldugumu bildigi icin ifsalik gibi bir durum olsun istemiyorum, zaten mevzu kim oldugu da degil) Bir de sunu belirteyim tabi ki bu karaktere takintili degilim yani sonucta bir kurgusal karakter.. Maalesef :)) Simdi sunu sormak istiyorum, acaba benimle benzer hisleri paylasanlar var mi? Bir de en cok merak ettigim, acaba gercek hayatta boyle asik hayran oldugumuz kurgusal karakterlere benzeyen kisilerle tanisma sansimiz hic olur mu acaba (yani elbette birebir olmasi mumkun degil, benzer olarak elbette :) Yani dusunuyorum acaba herhangi bir kurgusal karaktere ask hayranlik duyduktan sonra gercek hayatta buna benzer biriyle tanisaniniz veya tanisana sahit olmuslugunuz var mi.. Umarim iyi bi sekilde anlatabilmisimdir..
30 dan sonra Ben bu cihana sığmazamda ki adamı seviyorlarKıvanç Tatlıtuğ kesinlikle
Valla yaşınızı merak ettim ben sadece 30 yaşın altı diye düşünüyorum çünkü belli bir yaştan sonra bu tarz bakış açısı kalmıyor
Seni eve bırakacak erkek ararken kendini eve bıraktıranla karşılaşıyorsun asdfghÖyle hayaller gençken oluyor, sonra b.k herifleri tanıdıkça kötünün iyisine razı oluyorsun
Böyle şeyleri düşünmek için yaşının 15-16 falan olması lazım.
Aslinda fiziksel olarak degil sadece, dedigim gibi karakter olarak da cok etkileyen karakter..Evet çünkü fiziksel olarak beğendiğim profil hep aynıydı. Ünlü olarak da hep aynı tipleri begenirdim. Ama öyle bir karaktere birebir bir takıntım yoktu.
Evet tahmin ettiginiz yas altindayim belki de ilgisi var midir bilemedim :))Kıvanç Tatlıtuğ kesinlikle
Valla yaşınızı merak ettim ben sadece 30 yaşın altı diye düşünüyorum çünkü belli bir yaştan sonra bu tarz bakış açısı kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?