Hanimla selam.. Bir seyi merak ettim, mesela hani bazen bir ortamda otururken daha once hic tanimadiginiz birini gorursunuz ve cok hoslanirsiniz ya.. Ama o kisiyi bir daha gorme ihtimaliniz cok zayiftir mesela.. Mesela ornek vereyim, ben bir keresinde bir bilim konferansina gitmistim ve orada bir cocugu gordum.. Cok begenmistim hoslanmistim ve onun da bana olan gulumsemelerinden vb tavirlarindan cok olumlu bir tutum sezmistim.. Ama cok konusacak ortamimiz olmadi pek, zaten utangacim bazen boyle konularda.. Ortak ortamimiz vb olmadigi icin bir daha da hic goremedim zaten.. Mesela o zaman dusunmustum ki diyelim ki biraz daha konusabilseydik acaba nasil ilerleyebilirdi, tabi hemen telfon numarasi isteyen erkek itici gorunebiliyor yanlis anlasilabiliyor onlarin isi de zor bu tarz konularda.. Ama hoslanti vs isleri bu sekilde ilerliyor yani sonucta insan askin nerede karsisina cikacagini da bilmiyor.. Belki tanisip iliskiye baslayip cok mutlu olacak.. Tabi herkese atlamaktan bahsetmiyorum burda, sonucta kimin nesi oldugu cok onemli, orasi ayri.. En azindan tanisma vb asamasina nasil getirilir merak ediyorum.. Bu bahsettigim olayla alakali degil konu, coktan bitti gitti zaten.. Ve zaten ben sadece bu olayi degil, benzer baska olaylari da yasadim ama tanisamadan bitti :) Hatta sadece ben degil, yakin kiz arkadaslarim da bana benzer bu tarz olaylari yasadilar.. Ve eminim cogu kisinin de oyle gorup hoslandigi birileri olmustur.. Ben sunu merak ediyorum mesela bu tarz seyi yasayip da en azindan tanisan vs var mi, nasil yaptiniz, bu konuda bu tarz seyleri yasayanlari merak ettim..