• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle durumlarda nasil davraniyorsunuz

Cok guzelmis tebrik ederim ama sizin durumunuz daha farkliymis.. Siz ayni mahallede oturuyormussunuz, mesela biz kafe gibi bir yerde (yani bir daha karsilasma olasiligi buyuk ihtimalle hic yok) gorsek boyle husran oluyor genelde😄
Benim şansım evime yakın bir yerde görmem oldu bulmam açısından 🤭 ama ben biraz cesaretliyim adım atma konusunda o hissi yakaladıktan sonra bir şekilde adımı atardım red almayı göze alırım yani koca dünya adım atip red yesemde bidaha görmem adım atmazsamda gormeyecegim gözüyle bakarım 😂 ama karşılık alırsam 😍 neden bunu denemeyeyimki derim 😂

Hanimla selam.. Bir seyi merak ettim, mesela hani bazen bir ortamda otururken daha once hic tanimadiginiz birini gorursunuz ve cok hoslanirsiniz ya.. Ama o kisiyi bir daha gorme ihtimaliniz cok zayiftir mesela.. Mesela ornek vereyim, ben bir keresinde bir bilim konferansina gitmistim ve orada bir cocugu gordum.. Cok begenmistim hoslanmistim ve onun da bana olan gulumsemelerinden vb tavirlarindan cok olumlu bir tutum sezmistim.. Ama cok konusacak ortamimiz olmadi pek, zaten utangacim bazen boyle konularda.. Ortak ortamimiz vb olmadigi icin bir daha da hic goremedim zaten.. Mesela o zaman dusunmustum ki diyelim ki biraz daha konusabilseydik acaba nasil ilerleyebilirdi, tabi hemen telfon numarasi isteyen erkek itici gorunebiliyor yanlis anlasilabiliyor onlarin isi de zor bu tarz konularda.. Ama hoslanti vs isleri bu sekilde ilerliyor yani sonucta insan askin nerede karsisina cikacagini da bilmiyor.. Belki tanisip iliskiye baslayip cok mutlu olacak.. Tabi herkese atlamaktan bahsetmiyorum burda, sonucta kimin nesi oldugu cok onemli, orasi ayri.. En azindan tanisma vb asamasina nasil getirilir merak ediyorum.. Bu bahsettigim olayla alakali degil konu, coktan bitti gitti zaten.. Ve zaten ben sadece bu olayi degil, benzer baska olaylari da yasadim ama tanisamadan bitti :) Hatta sadece ben degil, yakin kiz arkadaslarim da bana benzer bu tarz olaylari yasadilar.. Ve eminim cogu kisinin de oyle gorup hoslandigi birileri olmustur.. Ben sunu merak ediyorum mesela bu tarz seyi yasayip da en azindan tanisan vs var mi, nasil yaptiniz, bu konuda bu tarz seyleri yasayanlari merak ettim..
Yıl 2005 üniversite için kayıt oluyorum. Sonra okullar açılıyor ilk gün birinci ve ikinci öğretimler aynı sınıfta kaynaşma dersi alıyor.

Çocuğun teki dikmiş gözlerini bana bakıyor bi dersten sonra rahatsız oldum ne bu sapık mı ya diye söylendim.

Bir hafta sonra arkadaşım şu sana bakan çocuk varya hoşlanıyormuş filan dedi. Ne alaka ya ilk görüşte aşk maşk saçmalasın dedim, derken sohbet muhabbet ilerledi birkaç hafta içinde. Öğrendim ki bu çocuk beni kayıt günü görüyor, allahım bu kızı karşıma çıkar diye dua ediyor ve tataaammm.......

Sonuç sevgili olduk, işte güzeldi ilk başlarda olay çok romantikti ama birbirimize göre değildik. Ayrılık sonrası kendi kendime triplere girdim ve bir sürü dersim kaldı. Onun yüzünden bir de yaz okuluna hapsolmuştum. Kendisi ise bölüm birincisi olmuştu 😂😂

Şu an dünyalar iyisi bir kocam var. Hayatıma giren tüm erkeklerin çıkmış olması bana verilen en büyük hediye olmuş oldu 🤭

Cok tesekkurler ama yanimda arkadaslarim oldugu icin utanmistim biraz (cok samimi arkadaslarim da degildi) 🙈 Noluyor bu kiza diye bir bakarlar, bir de sonuc olumsuz olur rezil olurum diye🙈
bi saniye birazdan geliyorum bi arkadaşla karşılaştım selam verip dönerim dersiniz misal, gerçeği bilmeleri şart mı? Tanıştığı için kimse kimseye rezil olmaz bence. Bir kere şansınızı denemeyen zarar gelmez, olmazsa bile tekrar görmeyeceğiniz birine rezil olsanız ne oluuuuur olmasanız ne olur, hiiiiiiiç. Belki konuştuğunuz anda size itici bile gelebilir. Hani uzaktan davulun sesi hoş gelir hesabı. Bazı kişiler var kalıbına bakınca hoş, ağzını bir açıyor kış uykusundan kalkmayı unutmuş.

ben valla birini gördüm beğendim ona böyle yavaş yavaş yengeç gibi yaklaşırım ilk adımı asla atmam ismini öğrenirim siciline kadar araştırırım ki zaten tanımak istiyorsa illa ki gelir tanışır instgramdan herkese açık o mekanda bişey paylaşırım aklı kaldıysa bulsun diye zaten konuşursa tutulur ben cilveli, güleryüzlü bi kadınım:KK76:

Back
X