D dahaneleraysel Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2023 472 718 10 Kasım 2023 Konu Sahibi dahaneleraysel #1 Kızlar doğum günü için pasta yapmak istiyorum yazılı yotubeda baya video izledim . Yazıyı kremşantiyle yazanlar var, pstacı kremasıyla var, birde royal icing ile var. Daha önce deneyen var mı ne tavsiye edersınız
Kızlar doğum günü için pasta yapmak istiyorum yazılı yotubeda baya video izledim . Yazıyı kremşantiyle yazanlar var, pstacı kremasıyla var, birde royal icing ile var. Daha önce deneyen var mı ne tavsiye edersınız
diblerabla eş eş eşeşe beş beş beşeşe anamın adı meneğşe Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2022 1.776 2.764 10 Kasım 2023 Konu Sahibi dahaneleraysel #2 Ben 2 paket krem şantiyi bir gün önceden gıda boyasıyla dar bir kapta çırpıp 1 gece dolapta bekletiyorum. Taş gibi oluyor. Eklentiler IMG_0242_Original.jpeg 58 KB · Görüntüleme: 105
Ben 2 paket krem şantiyi bir gün önceden gıda boyasıyla dar bir kapta çırpıp 1 gece dolapta bekletiyorum. Taş gibi oluyor.
D dahaneleraysel Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2023 472 718 10 Kasım 2023 Konu Sahibi dahaneleraysel #3 diblerabla .!.: Ben 2 paket krem şantiyi bir gün önceden gıda boyasıyla dar bir kapta çırpıp 1 gece dolapta bekletiyorum. Taş gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler ıkı kat mı yazdınız tek kat mı acaba
diblerabla .!.: Ben 2 paket krem şantiyi bir gün önceden gıda boyasıyla dar bir kapta çırpıp 1 gece dolapta bekletiyorum. Taş gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler ıkı kat mı yazdınız tek kat mı acaba
diblerabla eş eş eşeşe beş beş beşeşe anamın adı meneğşe Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Şubat 2022 1.776 2.764 10 Kasım 2023 Konu Sahibi dahaneleraysel #4 Tek kat yazdım