Bensiz çok mutlu canı sağolsun :(

MLS_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.287
8
158
Evet kk hanımları o neşeli Melisten eser kalmadı kaç gündür.. paylaşayımda biraz içimde tutmaktan yoruldum. =)
Sevdiğimden ayrılalı çooooooook oldu.
İlişki bitti bende ki şu kahrolası his bitmedi. Çok başarılar yakaladım meslekte aile hayatımı düzeltebildim biraz da olsa..
Ama bu his hep benle geldi :25: bugün "onun doğum günüydü geçen sene birlikte kutlamıştık ama şimdi yanında yeni birisi dostları falan fotograflarını gördüm malum sitede. o kadını kıskanmadım sadece şuan çok şanslı onunla mutlu diye düşündüm :59: kızkulesinde kocaman bir parti vermişler..
Diyemedim ona "iyi ki doğdun iyi ki varsın" diyemedim.. :59: duvarına ingilizce yazdım mutlu yıllar uzun yıllar diye ortak arkadaşlarımızın hepsi beğenmiş pişman oldum sonradan yazdığımla kaldım. :44:
Hayat çok tuhafff şuan dünyanın en güzel şeyleri boş geliyor.. Ama ben toparlanıcam ahh keşke birde yaşadığımız şeyleri rüyalarımda görmesem hatırlamasam tekrar tekrar.. geçende fotoğraflarımız düşüverdi dolabın üstüne kaldırmıştım silerkene düştüler film koptu bende :50:
Kızlar ben müzisyenim opera bölümündeyim ayrıca klasik gitar çalıyorum ama hep santımı ona itifaden yapıyorum her müzikte o var falan yani bir hobi edinmem lazım resim denedim kurstan atıldım çünkü elim nedense hiçç yatkın değil hoca çıldırdı :25:
Güzel yıllarımı keşkelerle ya da onu hemen gördüğümde bi tuhaf olarak yaşamak istemiyorum..
Şimdi çok mutlu yanındakiyle evlenecek diye duydum :43: yıkılmak üzere gibiyim güçlü değilim eskisi gibi hem babamla bir sürü kötü şey yaşadım zar zor düzelltim annemle belimizi birde bu beni iyice yıpratıyor. Bugün herkes onlardan bahsetti alabildiğine sahneden kaçtım gittim sonra interneti açtım fotoları gördüm keşke ben olsam yanında dedim ama o hep gülsün öyle.... Allah uzun ömür versin
Şimdi de annemin sağlık sorunları var canım annem kalbinden rahatsız birinin omzuna yaslayıp ağlamak ihtiyacım var kimse yok yanımda en yakın arkadaşlarım yurtdışındalar proje için bir omuz yok yanımda çok yalnızım bırakıp gitmek istiyorum dünyayı çok şeyler yaşadım birde aşk olunca çok hassasım bu konuda iyice kötü oluyorum. Sağlığımdan oldum migren bırakmıyor yakamı kalbim sıkışıp duruyor astım hastasıyım birde sürekli nöbet geliyor. Ben çok sevdim ama imkansızlıklar yüzünden böyle oldu evlenecek o başkasıyla "kendine uygun bir kadınla" ya benim duygularım? çok karmaşığım anlatmak istedim bugünde her şey üst üste gelince kimsede yanımda olmayınca KK ya anlatayım dedim valla bi nebze rahatlıyor insan ya.. :59: Allah yardımcımız olsun... İnşallah huzurlu günler gelir annem için benim için... :85: herkes için hayırlısı :71:

bu konuda bildiğim en iyi şey ne dersen de acı hafiflemiyo
ben sana desem ki sıkma canını hersey zamanla düzelir
bu senin ruhunu daha çok daraltıcak daha cok canın yanıcak
ağlamak mı istiyosun ağla içini dök sakın atma içine
o an ne yasamak istiyosan yasa dert olmasın sana
we dua et herseyin hayırlısını dile..
allahım yardımcın olsun..

Amin cümlemizin yorum için teşekkür ederim..
Evet içime attıkca aklıma delideli fikriler geliyor.
Ağlıyorum içimden geldikçe birde çok yalnızım kimse yok şuan
Çok kötü bir zamanda oldu her şey bugün üst üste geldi evllik haberleri
Annemin rahatsızlığı benim astım krizine girmem hem bedenim hem ruhum 3 yıldır çok yoruldu :59:

hiç de yalnız deilsin cnm
bak burda insanlar birbirlerine neler neler anlatıyolar
we yardımları oluyo bu çok güzel bişey
sende anlat yeter ki içine atma..

evet o yüzden sizlere döktüm içimi iyi ki varsınız :71:

kıyamam ya üzüldüm canım
hakkında hayırlısı olur umarım
bu günleri unutturacak mutluluklar yaşarsın
hep denildiği gbi zaman ...
zaman geçicek ve çok daha iyi olucaksın

Allah yardımcınız olsun canım annenede tez zamanda şifa versin inşallah .bence senin için en iyisi onda dair herşeye kulaklarını tıkamak olabildiğince uzağa kaçmak gerçi mümkün mü bilmiyorum ama ben olsam öyle yapardım... :5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

çok saol inşallah.... inanın mümkün değil oda müzik camiyasından piyanist her yerde var konseri olur afişi tüm konservatuara asılır. :43: herkeste 7 den 70 e onunla çok samimi..
Muhabbeti dönüyor hep kaçıyorum gidiyorum gömülüyorum bi şeylerin başına stress yüzünden yüzümde kızarıklıklar çıktı gitmiyor :59:

Bazı şeyler gerçekten kısmet. Olmayınca olmuyor, böyle düşün. İnşallah seni de mutlu edicek ondan daha iyi birisi çıkıcak karşına. Her gecenin sabahı var. Biraz sabırlı ol.

canım arkadasım kendını hıc yalnız hıssetme bak burada bır suru arkadasın var oyle dusun allah sana dogru ınsanı karsına cıkaracaktır ben emınım arkadasım uzme kendını gıden gıtmıstır gıden kendıne etmıstır...
annecıgıne de ıyı bak bol bol sarıl annene hayatta anne gıbı olmuyo kımse ben emınımkı hersey daha ıyı olacak
bak ne guzel sosyal bır ınsansın yaglı boya olmadı ne bıleyım baska bır ugras bul kendıne ben bol bol orgu ormustum daha dogrusu ormeye calısmıstım dıyelım sonra cık dısarı nerede oturdugunu bılmıyorum ama sahıle denız kenarına ın hava al dolas kıtap oku
ama yeterkı kendını uzme...

Demekki hayırlısı buymuş...
Sanatçı olduğun için duygusal olduğunu hissediyorum.... kendini ve anneni düşünmelisin.. hayat herşeye rağmen devam ediyor.. etmelide.. kendine yeni bir sayfa açmalısın, yeni insanlarla.. sana onu hatırlatıcak herşeyden uzak durmalısın... bak onun için hayat başka insanlara ne kadar iyi bir şekilde ilerliyor.. sen, senin olmayan bir insan için hala matem tutuyorsun.. sana yazık değilmi? kim iyi edebilir seni senden başka...

önce ayağa kalk.. "o yok" de kendine .. bunu derken inanarak söyle.. "onsuzda mutlu olabilirim" de.. ve ona ait ne varsa at gitsin.. düşünmemeye çalış.. takip etme internetten.. ortak arkadaşlarınızla görüşme.. Özellikle yalnız kalmamaya çalış...

Canımcım öncelikle anneciğine çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum:71:

Amaa..
İş aşka gelince bir zamanlar benzer şeyleri yaşamış biri olarak diyorum ki;
evet üzüleceksin,dinlediğin alakasız bi şarkıya bile ağlayacaksın,insanları mutlu gördükçe
"Allahım benim neyim eksik"diye isyan edeceksin belki......
Bunlar acı gerçekler maalesef
sana önerim;
- dimdik dur
-o resimleri kaldır ortadan(tabi ilişkiniz kaç yıllık çok şeyler mi paylaşmıştınız bilemiyorum)
-annene kendini üzgün gösterme
-istediğin kadar ağla ve için boşalt(çok iyi gelir eminim)
-o malum siteye girmemeye özen göster,girersen de evet yaşadım ve bitti de...
Ben de eskiden o kadar ağlamış üzülmüştüm ki ortak bir sitede o eski denyonun nişanlandığının resimlerini falan görmüştüm bekardım tabi o zamanlar inan 1 ya da 2 ay sürdü ağlayışlarım...

Sonrasında hep şükrettim
Allahım iyi ki eşimi çıkarmış karşıma
İyi ki o denyoyla evlenmemişim diye.....

Emin ol karşına onu unutturacak mükemmel birisi çıkacak karşına
Ama geç ama erken
Her trenin bir yolcusu vardır lafını asla unutmam üniv.deki hocamın....
Allah hakkında hayırlısını versin inşallah.....:70::71:

canım benim ya kıyamam sana iyiki içini dökmüşsün buraya bi nebzede olsa rahatlarsın annen umarım tez zamanda sağlığına kavuşur hayatta seni üzecek tek konu ailen olsun ailen dışında kimsenin sni üzmesine izin verme biliyorum şuan kim ne derse desin acın dinmiycek ama sende kendine yardımcı ol biraz bakma resimlerine ona ait olan herşeye at kader kısmet işleri bunlar kısmet değilmiş başlıktada belirmişsin çok mutlu diye o bu kadar mutluyken sen niye kendini üzeceksinki hayat gerçekten çok kısa hayatı güzelce yaşamak varken niye üzüntüyle geçsinki günlerin zaman inanki herşeyin ilacı unutacaksın bende birini çok ama çok sevdim olmadı ayrıldık canım çok yandı ama içimden hep dua ettm geçsin die gerçektende geçiyo zamanla cnm umarım bi sabah uyandığında o gün güneş sadece senın için doğmuş olur ve bütün acıların diner şu an yapman gereken bol bol dua etmek ve sabretmek

Allah razı olsun sizlerden çoook sağolun canlarım :)
Bütün gece uyumadım dışarı çıktım başımı yastığa koymak istemedim :50:
En son geldiğimde nasıl uyumuşuşsam uyumuşum öyle.
Dediğinizi yapıcam yalnız kalmamaya çalışıcam ama herkes çok uzakta benden
Her gün okula gitmek istemiyorum herkes tatilinde işinde gücünde bense hala evet benim olmayan biri için matemdeyim. :59: Şok oldum o ilk şoktan sonra daha sakinim şimdi :44:
İnanın o piyano çalıyor diye piyano sesi duysam hele çaldıı eserleri ya bu bile beni mahvediyor :43:
Bana çalardı chopen nocturne c sharp minor hayatımın eseri...
Şimdi ne ben piyano başına geçebiliyorumnede dinleyebiliyorum çok derin iz bıraktı...
3 yıl dolu dolu neler geçti birden geçen sene yaz olanlar oldu bana hep destekçiydi ailemle ilgili konularda olsun her şeyde.. şimdi başkasına da o şarkıalrı çalıyor aynı sözleri mi söylüyor :59:
Ama kararlıyım bunları düşünerek dahada yıpratmıycam kendimi... Hayat çok güzel dışarı bakınca bunu görebiliyorum Allah hepimizin hakkında hayırlısını verir inşallah .

MLS_,
ılk zamanalr zor gelecek bu ayrılıgın yukunu tasımak,
cogu gece kabuslarla uyanacaksın belkıde.
Elele tutusmus sevgılılerı gordukce ıcınden derın bır ah cekeceksın.
Kımseyle konusmak ıstemeyeceksın, an gelecek.

Fakat bır gun acıların hafıfleyecek.
Ve hatta oyle bır an gelecek kı, artık canın hıc yanmayacak.
Ondan ne nefret edeceksın ne de ona karsı ozlem duyacaksın.
Bıtecek hersey, sokakta gordugun herhangı bırınden farksız olacak.
Donup arkana bakmayacaksın bıle.

Hatta belkı gun gelecek bır gun senı arayacak,
sen o vakıt kosar adımlarla uzaklasmak ısteyeceksın ondan.
Cunku oyle bırı gırecek kı hayatına sukredeksın onunla yollarınız ayrıldıgı ıcın.

Belkı bır ara dusuneceksın bıle;
'onunla evlenseydım, acaba bugunkı kadar mutlu olur muydum?' dıye soracaksın kendıne.
Ve ıctenlıkle 'hayıs, asla' dıyebıleceksın.

Bır gun, ınan bır gun bıtecek butun acıların.

Sen o gunu nasıl beklersın bılmıyorum.
Fakat ben, korkularımdan kacmak ıstemedıgım gıbı, uzulmekten de kacmamıstım.
Defalarca onun yasadıgı sehre gıttım,
evının kosesınde 'belkı cıkar, bır an gorurum' dıye beklemıstım.
Arkadasları ıle gorusmustum, bır haber alırım dıye.
Kısacası ondan ve duygularımdan kacmadım.
Bu, belkıde gercege daha cabuk adapte olmamı sagladı.

Ve bugun yanımda oyle bırı var kı, gercekten sukredıyorum, onun benı terk etmıs olmasına.

Dılerım en kısa zamanda sende bu acıdan kurtulursun.
Ve sana gercek mutlulugu tattıracak kısı ıle tanısırsın.

Çok saol evet dediklerinin hepsini yaşıyorum ama bu acıyı çekmekten kaçmıyorum sadece geçmişi hatırlamak istemiyorum her şeyde o varken ne kadar zor?
Hala soruyorum neden o çok güçlüydü neden pes etti diyorum.. :43:
Neden? bu kadar mı boş aşk sevgi sadakat özveri...
Tüm olumsuzluklara rağmen "yeni bir dünyamız olacaktı"
Gözüm mutlulukta değil çünkü mutsuzken bile onun yanında en huzurlu insandım ben.
Bakışı ve o sıcak elleriyle saçlarımı okşardı oan tüm sorunlar yok olur giderdi..
Çok büyükbir şey yaşadık ama bunun sonu ayrılık olmamalıydı biz bu kadar zayıf olmamalıyık
Beni unutmak için rusya ya gitti konserlerden sonra viyana vs..
Yine şükrediyorum yaşıyor nefes alsın mutlu olsun elbetbir gün iyileşicek tüm yaralarım.
Keşke sadece aile olsa derdim ama her yönden var.Önüme taş koyanlar yalnızlık hastalıklar.
Ne kadar tuhaf ömür.. Bir insan bir insanı böyle anlara getiriyor.... Her şeye ağlıyorum duramıyorum tek başıma sırtımda ufak bi battaniye evde durmuşum oturuyorum saate ne zaman baksam aynı gibi..:59: zaman keşke çabuk geçse :43:omalum siteye girmedim girersem kocaman kocaman fotoğrafları karşılacayak anasayfada ve ortak arkadaşlarımızdan birinin "çok güzel yakışıyorsunuz" yorumu..... off Allahım sen yardım et :85:

empati yaptım da..:( allahyardımcınızolsun canım benim..annene de allah şifa versn :( sen onu bukadar severken o niye böyle yaptı ki:s nie ayrılmıstınız:( ay ağlıcam resmen:(:59:

Saol canım :) Nedeni çok anlamsız insanlar tarafından ilişkimiz çok yıpratıldı onun kariyeri çok iyi bi yerde.
İlişkimizle çok yıprattılar özellikle beni ve ona aşık olan bir kadın vardı bir gün
Kavga ettik o kadınla ve bende astım var beni itti yere düştüm krize girdim ölüyordum 3 dakika oksijensiz kalmışım.
Hastaneye kaldırıldım sonra o geldi sonra yanında iyilik meleği kesilen o kadın o gün bana inanmadı.....
Neden inanmadı ki :59: ölümle yüzyüzeydim bağırdım ikisine kovdum odadan 2 gün yoğum bakımda kaldım sonrasında çıktım ve öğrendim ki gitmiş.......... :85: :85: o günden beri yarımım böyle.Sonra bir sürü daha sorun çıktı annem hasta bende öyle maddi vs. her şey çok yoruyor nefes almakta.

cok derin bi hüzün var yazilarinda...
hissettiklerini az cok tahmin edebiliyorum, herkesinin hayatinda dönem dönem yasadigi o kahrolasica yalnizlik, ask acisi, caresizlik.
umarim en kisa zamanda toparlanirsin ve icinden bu kooocaman hüznü atabilirsin.
Hersey geciyor zamanla, tüm yasananlarin izi kalsada o izlerle yasamayi ögreniyor insan.
Bende cok kötü günler gecirdim,
dev gibi bi askin yikintilari altinda ölücem sandim.
senin gibi bi sürü "neden, neden?" ve keskelerle bogustum durdum
ama 1 senede gecti üzüntüm, toparladim, kendime geldim.
hayatin tadini doyasiya cikardim yine, ve esim cikti karsima.
simdi cok mutluyum, umarim sende coook mutlu olursun.

saol canım umarım daha fazla dibe batmam her gün daha azalıcak sanıyorum ama
kor gibi büyüyor sebebsiz ağlamalarımı durduramıyorum gün geçtikçe düşünüyorum onu ve yanındakini
çok kötü oluyorum aniden yemek yiyemiyorum afedersiniz çıkarıyorum hemen.
Gözlerimin çevresi kırışmış :14: :14: :14: aynaya baktıkça daha da bitiyorum bir enkazın eserini görerek..... :14: dünden beriaynı koltuktan anca bi banyoya gidip geliyorum ev buz gibi annemde yok dayımda..
Telefonum çaldı defalarca kapattım onuda... Evet çok kıskanıyorum.. üzüntümün yanında birde bu his
Beni yiyip bitiriyor. :50: birde boşa giden her şey ben çok yoruldum artık

Ben de yıllar oldu sandım ayrılalı. :26: Ama daha 1 yıl olmuş. Biraz daha zamanı var o hislerinin azalması için. Az daha sabret. Şu malum siteye de bakmamaya çalış lütfen. Mutlaka bitecek o hislerin emin ol. Şimdi dilediğince üzül. Belli bir zaman sonra istesen de üzülemeyeceksin, o derece soğuyor insan.

Back
X