- 9 Ekim 2014
- 48
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi kokos86konya
Evet haklısın tebrik ediyorum sizi ama herkes sizin gibi olamıyor ve kv, hep kizindan taraf azcık kasimizi egsek biz suçlu oluruz yani.ya helal bize,ağbiimn evine gideriz mutfakta tek düşseler denk gelince hani su içecek bile olsak yerımızden mum gibi otuturuz yanlış anlaşımasın dıye,hiç abartılcak bi durum değil,yanı abartmak yanlış hatalı bir sorun,bence siz çok ısrar etmelisin ve öle eşlık etmeli,hatta siz gezin bız çocuklara bakalım demeli,pes ama suç görümcende değil tatlım,kayınvalidende kızım ne işin var dıye bozması lazım
Allah akıl fikir bizede sabır versin yarabbimah benim kayinvalidemde aynibir aylik evliyim. Cildirmak üzereyim. Evimizde ayri ama esimle bir yere gidecegiz diyoruz, aa süper ne Zaman yola cikiyoruz diyor kadin. Bir degil iki degil kac oldu bu. Esim artik acik acik diyor, anne senin isin ne ben daha yeni kurtuldum kuyruklardan ( Annelerden, kardeslerden bahsediyor, yeni tek basimiza kaldik esimle diyor), ben karimi alip istedigim Zaman istedigim yere giderim diyor. Sende kocanla git diyor. Kadin yine yüzsüzlük yapip, gidecegimiz gün mesaj atiyor: Eee yavrularim ne Zaman cikiyoruz yola.
cok kötü, cok iyi anliyorum(((((
hiç çekilmez bir durum ben hep yaşıyorum bunları mübarek kabile halinde yaşıyoruz her şeyden herkesn habercikleri var bunalım bir durum aklıma tüküreyim niye evlendımMrb kızlar kısaca bişey sormak istiyorum sizlere , dün malum pazar günü ve benim oglanlar pizza diye tutturdu babalarına , oda tamam gidelim dedi , çocuklar evde herkese söylüyor pizza yemeye gidecez diye , ve gorumcem , eee nereye gidiyoruz pizza için demezmi, neyse eşim nedense orali okmadi ama çıkmak üzereyken kv inatla sende git kızım hadi gezer gelirsin diye tutturmazmi sinir oldum ya biz yalnız hiç mi çıkma hakkımız yok kızlar abartiyomuyum kizmakla.
Benim de böyle bir yengem vardı. Nereye gitsek bacısını da peşimize takardı. Düşünün, tatile gidiyoruz. Tatile bile kız kardeşini çağırıyordu. Onun yüzünden ben kös kös Ankara'da geçiriyordum bütün bir yazı. Pikniğe gidiyoruz memlekete, kardeşini çağırıyor. Sanki onun kardeşi yüzünden sıkışmak zorundayız. Bir gün Alanya'ya gideceğiz. Tatil planı yapıyoruz. Mahsus kardeşini aradı. Sen de gel, tatile gidiyoruz dedi. Akşam yola çıkacağız. Sanki kardeşi tatile gideceğimizi bilmiyor. Numara yapıyorlar. Ben de o öyle der demez bastım kapattım telefonu. Ne oluyor ya, senin kardeşini mi besleyecez biz, keyfimizce tatil yapamayacak mıyız dedim. Bir dünya ağladı zırladı. Amcama kızdı. Amcam da hiç bir şey diyemedi. O kız da bir daha bizimle aynı yere gelmedi. Sonuçta siz bir ailesiniz, artık ayrı bir yuvanız var. Görümcenizin sizle işi ne? Kaynananız da göndermesin. Versin görümcenizin parasını, kız nerede ne yiyorsa yesin. Ya da sen çıkar para ver, ayrı ye de... Küser, bir daha da gelmez.Mrb kızlar kısaca bişey sormak istiyorum sizlere , dün malum pazar günü ve benim oglanlar pizza diye tutturdu babalarına , oda tamam gidelim dedi , çocuklar evde herkese söylüyor pizza yemeye gidecez diye , ve gorumcem , eee nereye gidiyoruz pizza için demezmi, neyse eşim nedense orali okmadi ama çıkmak üzereyken kv inatla sende git kızım hadi gezer gelirsin diye tutturmazmi sinir oldum ya biz yalnız hiç mi çıkma hakkımız yok kızlar abartiyomuyum kizmakla.
Ayrı ev istiyoruz ikimizde ama daha öncede yazmıştım eşim evin tek oğlu malesef ve anne ve ablaya çok baglimi deyim düşkün mü deyim öyle işte onlar çık demeden çıkamıyor ben soyleyincede yok canım ben ana kuzusu muyum diyor , artı bi süre maddi sıkıntılar yaşadık tabi yine mağdur olan benim bütün altınları vs. çocuklarının ceyreklerine varana kadar verdim, niye daha benimle evlenmeden bakmak üzere olan dukkan için neyse aklıma geldikçe kötü oluyorum .Yani mesela evlilik yıl dönümünüzde gelmek istemiş bu HIIIC HIC HIC hoş bi davranış değil. Sinemada da ortaniza otursaydi, ne kadar ayıp..
Pizza yemeye gelmesi mazur görülebilir çoluk cocuk gidiliyor nasilsa ama ikinizin başbaşa gideceğiniz yerlerde 3. Olmasi cok kötü
Mesela oldu bittiye getirebilirsiniz bence eşinize sorun oayacaksa diyin bu defa bas basa gidelim hayatim diyin ve kimseye söylemeden biz çıkıyoruz diyin hop çıkın. Çocukları da ışık hizinda evden çıkarırsanız belki gelmeye vakit bulamaz.
Bu arada ayri ev sansiniz yok mu ya, zor yani kv gorumce ayni evde.. insan kendi düzeni olsun ister.
İş bul çalış hayat standartlarını yükselt sözün bilinsin daha da fazla çocuk yapma hayay müşterek adam kirayı öderse sen de erzak alırsın bu sekilde onlara muhtaçsınız..Ayrı ev , oda eşimin tutarsizligi yani eşim evin tek oğlu ve yaşanan maddi sıkıntılar daha öncede anlatmistim bizi bu zamana kadar getirdi ama artik çok bunaliyorum bu yaza dedi çıkalım diye ama ben kesin gözüyle bakamiyorum hala artı eşim kira odemek istemiyor bilmiyorum bekliyorum sadece.