Benmi abartiyorum

Evet haklısın tebrik ediyorum sizi ama herkes sizin gibi olamıyor ve kv, hep kizindan taraf azcık kasimizi egsek biz suçlu oluruz yani.

sürekli sizinle geliyorsa hakılısınız ama ara ara oluyorsa çokta büyütmemek gerek.

ya şimdi yukarıda bı arkadaş kendini üzme abartma demiş,asil bır hanım anlıyorum üzülsen bişey değişmeycek diye orta olmak adına ilimli yaklamış,

Çağrılmadigin yere görünme cağridiğin yere erinme diye boşuna söylememiş, Atalarımız hatırlatmak lâzım malum kişilere arasira

Aynı evde yaşıyorsanız dışarı çıkarken de dibinizde bitmeleri çok yanlış.
Ya evleri ayırın, ya da belli zamanlarda çekirdek aile vakit geçirmeniz gerektiğini anlatın.

çok haklısın çok düşüncesizce. eşine söyle götürmesin her seferinde sen söuylersen kötü olursun

ah benim kayinvalidemde ayni bir aylik evliyim. Cildirmak üzereyim. Evimizde ayri ama esimle bir yere gidecegiz diyoruz, aa süper ne Zaman yola cikiyoruz diyor kadin. Bir degil iki degil kac oldu bu. Esim artik acik acik diyor, anne senin isin ne ben daha yeni kurtuldum kuyruklardan ( Annelerden, kardeslerden bahsediyor, yeni tek basimiza kaldik esimle diyor), ben karimi alip istedigim Zaman istedigim yere giderim diyor. Sende kocanla git diyor. Kadin yine yüzsüzlük yapip, gidecegimiz gün mesaj atiyor: Eee yavrularim ne Zaman cikiyoruz yola.

cok kötü, cok iyi anliyorum (((((

Allah akıl fikir bizede sabır versin yarabbim

hiç çekilmez bir durum ben hep yaşıyorum bunları mübarek kabile halinde yaşıyoruz her şeyden herkesn habercikleri var bunalım bir durum aklıma tüküreyim niye evlendım

Katlanilacak bir durum degil. Bende esinizin dusuncesini merak ettim, ve bence is yinede esinizde bitiyor anne ve kardesini sizin olmaadiginz bir anda uyarmali zaten surekli sizinleyiz disari cikacagimiz zaman yalniz olmak istiyoruz falan desin. Bunu sen desen kuserler ama kendi ogullari dediginde surat asip aksamina duzelirler bence

Benim de evim ayrı kv. de çekinir benden ama :) görümcem daha küçük ama o kadar kafa dengi bir kız ki zaten biz zorla götürüyoruz gittiğimiz yerlere :) bizimle eğlenemiyor serseri daha doğrusu abisi varken sigara içmek onun için işkence :) neyse geçenlerde üniv.sınavına girdi bunlarda bi adet var maaile gidiyorlar sınav,hastahane filan baba ,anne ,abi ve kardeş benim eşimi de çağırdılar sabahın körün de gitti ve döndüğünde uykusuzluktan ölüyordu adam Bu cumarteside ehliyet sınavı vardı aradı kv. eşim bana sordu napiyim diye gitme dedim aradı ben gelmiycem dedi kv.de soramaz bile neden diye evleri ayırsanız da olay eşiniz de biter malesef ...

Biz de arkadaşımla az önce tam da bu konunun benzerini konuşuyorduk.

O da 1 senedir kv ile yaşıyor. Eşi ile ne zaman bir yere gitmeye kalksalar peşlerine takılmasından dert yanıyordu. Bu tip durumlar bir çok ailede yaşanıyor ne yazık ki. Bunun tek çaresi de ayrı bir eve çıkmak bana göre.

Bence abartmıyorsunuz.

Benim de böyle bir yengem vardı. Nereye gitsek bacısını da peşimize takardı. Düşünün, tatile gidiyoruz. Tatile bile kız kardeşini çağırıyordu. Onun yüzünden ben kös kös Ankara'da geçiriyordum bütün bir yazı. Pikniğe gidiyoruz memlekete, kardeşini çağırıyor. Sanki onun kardeşi yüzünden sıkışmak zorundayız. Bir gün Alanya'ya gideceğiz. Tatil planı yapıyoruz. Mahsus kardeşini aradı. Sen de gel, tatile gidiyoruz dedi. Akşam yola çıkacağız. Sanki kardeşi tatile gideceğimizi bilmiyor. Numara yapıyorlar. Ben de o öyle der demez bastım kapattım telefonu. Ne oluyor ya, senin kardeşini mi besleyecez biz, keyfimizce tatil yapamayacak mıyız dedim. Bir dünya ağladı zırladı. Amcama kızdı. Amcam da hiç bir şey diyemedi. O kız da bir daha bizimle aynı yere gelmedi. Sonuçta siz bir ailesiniz, artık ayrı bir yuvanız var. Görümcenizin sizle işi ne? Kaynananız da göndermesin. Versin görümcenizin parasını, kız nerede ne yiyorsa yesin. Ya da sen çıkar para ver, ayrı ye de... Küser, bir daha da gelmez.

Yani mesela evlilik yıl dönümünüzde gelmek istemiş bu HIIIC HIC HIC hoş bi davranış değil. Sinemada da ortaniza otursaydi, ne kadar ayıp..

Pizza yemeye gelmesi mazur görülebilir çoluk cocuk gidiliyor nasilsa ama ikinizin başbaşa gideceğiniz yerlerde 3. Olmasi cok kötü

Mesela oldu bittiye getirebilirsiniz bence eşinize sorun oayacaksa diyin bu defa bas basa gidelim hayatim diyin ve kimseye söylemeden biz çıkıyoruz diyin hop çıkın. Çocukları da ışık hizinda evden çıkarırsanız belki gelmeye vakit bulamaz.

Bu arada ayri ev sansiniz yok mu ya, zor yani kv gorumce ayni evde.. insan kendi düzeni olsun ister.

Ayrı ev istiyoruz ikimizde ama daha öncede yazmıştım eşim evin tek oğlu malesef ve anne ve ablaya çok baglimi deyim düşkün mü deyim öyle işte onlar çık demeden çıkamıyor ben soyleyincede yok canım ben ana kuzusu muyum diyor , artı bi süre maddi sıkıntılar yaşadık tabi yine mağdur olan benim bütün altınları vs. çocuklarının ceyreklerine varana kadar verdim, niye daha benimle evlenmeden bakmak üzere olan dukkan için neyse aklıma geldikçe kötü oluyorum .

İş bul çalış hayat standartlarını yükselt sözün bilinsin daha da fazla çocuk yapma hayay müşterek adam kirayı öderse sen de erzak alırsın bu sekilde onlara muhtaçsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…