Benmi abartiyorum

kokos86konya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
48
8
38
Mrb kızlar kısaca bişey sormak istiyorum sizlere , dün malum pazar günü ve benim oglanlar pizza diye tutturdu babalarına , oda tamam gidelim dedi , çocuklar evde herkese söylüyor pizza yemeye gidecez diye , ve gorumcem , eee nereye gidiyoruz pizza için demezmi, neyse eşim nedense orali okmadi ama çıkmak üzereyken kv inatla sende git kızım hadi gezer gelirsin diye tutturmazmi sinir oldum ya biz yalnız hiç mi çıkma hakkımız yok kızlar abartiyomuyum kizmakla.

hımm ben beni çağırmadan gitmezdim açıkcası abimlerle,ki çağırsalarda gitmezdim ailecek eğlensinler diye, haklsınız ve yalnız çıkmıyormuşsunuz gerçekten haklısınız

Her zaman boyle oluyorsa haklisiniz tabi, cocuklara soylemeyin bundan sonra malum onlar herkese soyluyor, gezmeye cikiyormus iki dolanip gelecekmis gibi cikin

Belki cani çekmiştir? Her zaman yapiyosa haklisiniz ama siz de o xaman ne yiyeceginizi soylemeyin

Beraber mi yaşıyorsunuz yoksa kv ziyaretinin ardından mı gidicektiniz? Hep böyleyse sorun var. Ama arada sırada size katılabilir ki alt tarafı pizza yemeğe gidiyosunuz. Çok abartıp mutsuz etme kendini. :)

Belki cani çekmiştir? Her zaman yapiyosa haklisiniz ama siz de o xaman ne yiyeceginizi soylemeyin
Sorun yemek değil tabiki benim demek istediğim hep bizimle çıkmak istemesi ben buna kızıyorum yani bidefasinda , eşim evlilik yildonumumuzdu, sinemaya gidelim dedi gorumcem bende gelcem demişti, ve gidememistik yani sorun pizza değil.

Hem kv hem gorumce ile ayni ev allah yardimciniz olsun..cocukda varmis ayri eve cikma ihtimaliniz yokmu, ayni evde bunlar gayet normal...

Ayrı ev , oda eşimin tutarsizligi yani eşim evin tek oğlu ve yaşanan maddi sıkıntılar daha öncede anlatmistim bizi bu zamana kadar getirdi ama artik çok bunaliyorum bu yaza dedi çıkalım diye ama ben kesin gözüyle bakamiyorum hala artı eşim kira odemek istemiyor bilmiyorum bekliyorum sadece.

Küçük degil gorumcem ama kıskanç Rabbim kimseye vermesin böyle gorumce ben cocuklarimla çıkmaya razıyım ki daha önce hiç çıkamadım yalnız bakmiyolar çünkü çocuklara ama gorumcem çocuklardan beter yakamizda resmen

Görümcenin bir sosyal hayatı arkadaş çevresi işi gücü yok sanırım. Bu durumda sizi kıskandığı için onu yadırgayamayAcağım. 35 yaşında hala sizlerle aynı evde yaşıyor olması onun için de kötü olsa gerek. Bu yüzdendir o tavırları. Görümceye kayınvalideye kızmak yerine eşinize kızmalısınız o evde oturttuğu için sizi. Görümceye acıdım sadece..

Ben de dede babane halayla bir evde büyüdüm. 15 yaşımdayken babam feci kavgalar yaşayınca ayırdı evleri yoksa daha ayırmıyordu. Annem hala dedeme kızıyor bize bir ev alamadı diye. Ona da aynısını söylüyorum suçlu dedem babanem değil. Babam adam olaydı da ayrı eve çıkabilecek kapasitede olmadan evlenmeyeydi. Sen de biraz uyanık olaydın kabul etmeseydin diyorum. Sizinki de o hesap işte.

ya helal bize,ağbiimn evine gideriz mutfakta tek düşseler denk gelince hani su içecek bile olsak yerımızden mum gibi otuturuz yanlış anlaşımasın dıye,hiç abartılcak bi durum değil,yanı abartmak yanlış hatalı bir sorun,bence siz çok ısrar etmelisin ve öle eşlık etmeli,hatta siz gezin bız çocuklara bakalım demeli,pes ama suç görümcende değil tatlım,kayınvalidende kızım ne işin var dıye bozması lazım

ben şahsım adıma söylüyorum gelmezdim sizle zaten hep berabersiniz niye bir daha ailecek gezeceğiniz günü mahvedeyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…