- 9 Ekim 2014
- 48
- 8
- 38
-
- Konu Sahibi kokos86konya
Mrb kızlar kısaca bişey sormak istiyorum sizlere , dün malum pazar günü ve benim oglanlar pizza diye tutturdu babalarına , oda tamam gidelim dedi , çocuklar evde herkese söylüyor pizza yemeye gidecez diye , ve gorumcem , eee nereye gidiyoruz pizza için demezmi, neyse eşim nedense orali okmadi ama çıkmak üzereyken kv inatla sende git kızım hadi gezer gelirsin diye tutturmazmi sinir oldum ya biz yalnız hiç mi çıkma hakkımız yok kızlar abartiyomuyum kizmakla.
Sorun yemek değil tabiki benim demek istediğim hep bizimle çıkmak istemesi ben buna kızıyorum yani bidefasinda , eşim evlilik yildonumumuzdu, sinemaya gidelim dedi gorumcem bende gelcem demişti, ve gidememistik yani sorun pizza değil.Belki cani çekmiştir? Her zaman yapiyosa haklisiniz ama siz de o xaman ne yiyeceginizi soylemeyin
Birlikte yaşıyoruz evet ve malesef hep böyle oluyor
35, esimin ablası ikimizdende büyük.yaşı kaç gorumcenızın
oha yani bende yaşı küçük bişey bekliyodum35, esimin ablası ikimizdende büyük.
Küçük degil gorumcem ama kıskanç Rabbim kimseye vermesin böyle gorumce ben cocuklarimla çıkmaya razıyım ki daha önce hiç çıkamadım yalnız bakmiyolar çünkü çocuklara ama gorumcem çocuklardan beter yakamizda resmen
ben şahsım adıma söylüyorum gelmezdim sizle zaten hep berabersiniz niye bir daha ailecek gezeceğiniz günü mahvedeyim kiMrb kızlar kısaca bişey sormak istiyorum sizlere , dün malum pazar günü ve benim oglanlar pizza diye tutturdu babalarına , oda tamam gidelim dedi , çocuklar evde herkese söylüyor pizza yemeye gidecez diye , ve gorumcem , eee nereye gidiyoruz pizza için demezmi, neyse eşim nedense orali okmadi ama çıkmak üzereyken kv inatla sende git kızım hadi gezer gelirsin diye tutturmazmi sinir oldum ya biz yalnız hiç mi çıkma hakkımız yok kızlar abartiyomuyum kizmakla.
Görümcenin bir sosyal hayatı arkadaş çevresi işi gücü yok sanırım. Bu durumda sizi kıskandığı için onu yadırgayamayAcağım. 35 yaşında hala sizlerle aynı evde yaşıyor olması onun için de kötü olsa gerek. Bu yüzdendir o tavırları. Görümceye kayınvalideye kızmak yerine eşinize kızmalısınız o evde oturttuğu için sizi. Görümceye acıdım sadece..canım ben evlendigimde gorumcemde evliydi ben 10 günlük lohusayken geldi ve burda kaldı artı çalışıyo şu anda sosyal hayatı var yani
Ben de dede babane halayla bir evde büyüdüm. 15 yaşımdayken babam feci kavgalar yaşayınca ayırdı evleri yoksa daha ayırmıyordu. Annem hala dedeme kızıyor bize bir ev alamadı diye. Ona da aynısını söylüyorum suçlu dedem babanem değil. Babam adam olaydı da ayrı eve çıkabilecek kapasitede olmadan evlenmeyeydi. Sen de biraz uyanık olaydın kabul etmeseydin diyorum. Sizinki de o hesap işte.