Benm yaptm el ii (Biraz farkl)

farozlu1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
47
0
meraba arkadaslar bende trabzon hasır bılezıgı oruyorum benım gıbı oren arkadaslar varmı dıye cok merak edıyorum bende ısımı gostermek ısterdım ama resım bır turlu yolluyamıyorum

ımageshack.us adresinden gözata tıklayıp,resminizi seçin.Çıkan linki burdaki küçük resim ekle butonnua yapıştırın.

oooo süpermiş yaaa. çok ince iştir bildiğim kadarıyla. resim ekleyebilseydin keşkede görseydik eserlerini.

Çok merak eidyorum böyle örülüş aşamalarını falan çeksen gerçi bir trabzonlu olarak yayılmasın sadece trabzonda yapılsın şeklinde bencilce bir arzu duymuşumdu rbu konuda ama zaten resimle yapılabilecek kadar basit bişey değil onu biliyorum :)))))
eline sağlık bi kaç şey sormak istiyorum özel sayılmazlar umarım meraktan..

birkaçgün önce köstereli kuyumculuğun dünya rekoru kırdığı 61 sıralık hasır bileklik gerçi kolluk denir heralde buna hasırına ait fotoğraf yollamıştı bana arkadaşım

Sence bunu yapmak için kaç gram altın gitmiştir bildiğim kadarıyla bu işi yaptığız anlaştığınız kuyumcu size gramla veriyor bu teli di mi?
buna dair detaylar sorsam
mesela kaç günde bitiriyorsun bir bilekliği normal 7 8 9 10 sıralıklardan yani :)
emeğinizin karşılığını alabiliyormusunuz?

ilgimi hep çekmiştir bu yüzden bu kadar merak ettiğim soruları sorabildiğime mutluyum :))):enbuyukkk:

rıca ederım cıfte denılen demırden bır aletle yapılıyo cımbıza benzer bıde tel gerekıyo yapılısını nasıl anlatılır bılemıyorum dantel gıbı tek bır telden oruluyo ılmek ılmek her gırdugunuz tek tel sırma tek tek delıklerden gecırılerek yapılıyo tellerımızı kuyumcular verıyo ama o 61 sıra olan bılezık yaklasık 350 400 gram telden cıkmıstır bır bıleklık yaklasık 1 haftada bıtıyo emegımızın karsılıgını aldıgımız pek soylenemez baska soruların olursa tekrardan cevaplarım umarım yanıtlayabılmısımdır

yapıyorum canım ama olmuyo resımlerı gostermıyo elımdekı bıtınce resmını cekıp eklerım

farozlu ablacım trabzonda buluşma gercekleştırıyoruz sen trabzonda mı oturuyorsun özelınden yazamadım sana bı ırtıbat kuralım mı bızım trabzon buluşuyor topiği açıldı beklerız senı ınsallah

bu bilezikleri ben de çok seviyorum. Gerçekten çok harika görünüyor. Ellerinize sağlıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…