benm fikrim alınması gerekmez mi ?

bu arada senn ki öneri benmkinn yaptgı emri vaki dun bana gelinlik sip. geçmiş gelinlikçiyle anlaşmış gdip gelinliğe ve ölçü vermem gerekiyormuş :) bana resmini gösterdi senn için bunu sip ettim seçtim dedi anlaştım ölçü kısmı kaldı dedi. Dayanamadım nikahımda bunu mu giyeceksin x dedim çok tatlısın dedim yanında kalktım tepkiyle .. bir daha da muhabbet için hiç konusmadım bile sessiz sedasız gittik..
sennki öneri evet ve görumcem gelip bana dese ki senn için bunu begendm dese nasıl dese begenmesem bile ses etmem dediğin gibi sadece bi öneri olarak kalır.. destek değilde dha çok ustumde bişiyler kurmaya çalışıyor .. ben beyaz esya modelini seçmişim markasını seçmişm gelmiş bana diyor ki karısmak gibi olmasın inox kötu neden bu marka çok pahalı şu marka olsun.. benden cvp alamayınca yannda ki kadınla konusmaya devam etti cvp bile vermedim sadece marka konusunda dedim onun servis ağı eskisi gibi değil ben bunu begendm dedim.. sustu..

Nisanliniza bu düğünün ikinizin düğünü olduğunu ve bütün ayrıntılara birlikte karar vermek istediğinizi söyleyin.
baştan çizgiyi net çekmekte fayda var.konu şu an masum görünüyor ama bence hiç öyle değil benim görümcemden biliyorum böyle tipler herşeyi kendi kotrol etsin ister ve öyle yapmaya başlamış.Siz nişanlınızla ikiniz organizasyon yapın ve kesinleştirin.Günü geldiğinde görümceniz hala size bişey sormadan emrivaki yapmaya devam ederse,haberim yoktu bize haber verseydin program yapmadan önce dersin.böyle böyle engel olabilirsin.

Sen kendin bak, nişanlın da onlara söylesin. :)

Ne garip ilişkileriniz var yahu.
Tamam çok samimi olmanıza gerek yok da merhabadan da öteye gidebilir muhabbetiniz.

Sen kendin bak, nişanlın da onlara söylesin. :)

Ne garip ilişkileriniz var yahu.
Tamam çok samimi olmanıza gerek yok da merhabadan da öteye gidebilir muhabbetiniz.
öyle oluyor zaten ben kendm bakıyorum benm deidğim oluyor ama kendisinn amacı ne bilmiyorum..
ben denedim bi kaç kere muahbbet etmeyi abisi varken konusuyor abisi yokken bir şeyler anlatmaya baslıyorm yuzunu cevırıp yanndakıyle ilgileniyor bende kestım açıkçası muhabbeti.. cuma aksamı da ben yuzumu cevırdım o yanndakı kadınla konustu .. umurumda olmadı..

dogru anladim dimi, senin giyinecegin gelinligi secip siparis etmis?
verdigin tepki cok az, tepki bile degil. cok acik ve net bir sekilde haddini bildirmen gerekirdi.

onun ne istediği ne yaptgı umurumda değil ki. sadece konusur yad bir şeyler yapar ben istemedikten snra . Nişanlmla konustum bir şey var ise istiyorsa söylesin .. benden habersiz yapılan her şey kabulum değildir dedim.. benm ne istediğim belli dugun salonu tutuklucak düğün salonn kendş org. var onnla anlaşıcam. zaten nişamlm annesine kardesıne sormuş varmı kına gecesınde bi isteğinz ona göre konusulucak dugun salonu ile demiş annesi bizim bi adetımz yok orkide nasıl istiyor ise öyle olsun demiş . kızkardesı de yok demiş. tamam o zaman dedim bu saatten snra beni yok sayıp bana sorulmadan bir şey yapılırsa kabulm değil zaten bir şey istenir bana gelirse orkide ile konus derim dedi aynen dedim mumknse..
zaten uzak olacagız dedi nişanlm sen kızkardesme bakma o konusur önemli olan senn benm dinleyip dinlemediğimz he he deriz geceriz bak aynısını beyaz esya da da yaptı bizim onu dinlemediğimzi görunce yanndaki kadınla konustu dedi aynen böle devam dedi..

verdigin tepki cok az, tepki bile degil. cok acik ve net bir sekilde haddini bildirmen gerekirdi.
doğru anladın evet yeri de bulmş ayarlamış gidip ölçü verecekmişim..
hatta bana sormadan tabak çanak bornoz takımı nevresım fln da almıştı zamannda .. bende nişanlma söyledim ben kendm begenip almak istiyorum eger begenmzsem kabul etmem demiştim ..

hayret bisey valla. niye haddini bildirmiyorsun keskin bir sekilde?

öyle tepki verdim.. kocaman kadın anlamıştır az tepki çok tepki vs. bundan snra bir şey oldugunda ne eksiğin var diye soracak illa ki diyeceğim bu aaa onu ben almıstım der ise ben bnu begendm keşke sormadan almasaydın derim.. yada ceyızımden fazlalık olan her şeyi kv vereceğim..

hayret bisey valla. niye haddini bildirmiyorsun keskin bir sekilde?
daha önce arkadasım söylemişti aslında 6 yıllık evli tecrubeli.. ben nişanlıyken kendim arayıp söyluyordum bir şey ile karşılaştıktan snra işte x görumcemi arayıp x çok dusunmussun teşekkür ederim ama ben kendm begenıp almak istiyorum kndi zevkime göre olsun her şey eger takıldıgım bir yer olur ise fikrini sorarım elbette önemli benm için demiş. o kızda yardım etmek istemiştim diyince arkadasımda o zaman almadan önce bana gönderirsen böyle emrivakilerin önune geçmiş oluruz demiş kız bir şey diyememiş. ustelik bunu nişanlmn yannda yaptım demiş gayet sakin bi şeklde guzellkle söyledim dedi baktın bi kaç defa sende karsılastın sende ara söyle dedi bana..

en güzeli. aynen bu sekilde yap.

baştan önünü kesmezsen böyle gider bunlar. kına gecesinden ona ne ya.
öle olacak .. gecende beyaz esya markasına inox rengine takmış.. nişanlm dinlemedi tlfnnda ev bakmaya basladı ben de onu dinlemedim nişanlma uydum o yanndaki kadın ile konustu durdu sonra sustu..

Yok artık gelinliği mi seçmiş!asla o gelinliği alma seninki baya hadsizmiş.

yıllarca kocasınn abisinn üzerinde bi otorite kurmus zannediyorki aynısı olsun bende de ama ben abisi kadr sabırlı bi insan değilim .. beyaz esya markasına ınox olmasına takılmıs karısmak gibi olmasın diye baslandu cumleye inox leke tutarmış doğrudur dedim cvp vermedim.. benmkiyle kiralık ev ilanlarına baktık..gelinlk mevzusunda da bende öyle tepki verdim eger bundan snra benden hbrisz bu tur seyler yapmaya kalkar ise arıyıp uyarıcam sert yada değil guzellkle de olsa tepkim sert olablr.. bana sormadan aldıgı yaptgı her seyi kv vericem kendisi annesinde görsun.. hak ediyor..

yoksa gelse gösterse senn için bunu begendm dese bu saç modelini begendm dese eyw derim öneri baska bişiy emrivaki baska bir şey.. yada gelse kendisi dese whatsaptan atsa orkide ne dusunuyorsun bilmem ne dese eyw derim konusurz ben istediklerimi söylerim fln filan ama böle olunca ters tepiyor bende.. bir şey söyleyecek abisine söluyor abisinden bana tlfn numaram var yaz ara söyle iste birlikte yapalım mı de sennde bi tane abin var eee belli basrol abinle benm dahası ne ?

Senin için gelinlik beğenmiş senin sadece ölçü mü vermen gerekiyomuş ağzım açık kaldım idrak etmeye çalışıyorum
Borcam nevresim neyse hediye dersin de gelinliği organizasyoncusu haddini aşırı aşırı aşmış. Bence bu durmaz olmadık yerde canını sıkmadan bi haddini bildirmek lazım

kendi görumceleri de var bi tanesi emrivaki yapmıs diye gitmiyormus kendisine .. aynısı olursa yeter dicem emrivakilerden hoşlanmam kendi kfana göre hareket edemezsin kbakma da dicem benm fikrimi almak ve sormak zorundasn dicem..
borcam nevresim evet hadi neyse sırf böyle yaptgı için yapıcam onu da

İşte kendisi de yaşamış ya bende aynısını yaşatıcam diyo demekki. Bnm görüncem bnden 6 yaş küçük olmasına rağmen çok sineye çektim edepsizliklerini sonra nişanımda öyle şeyler yaptı ki tüm sülaleye rezil etti beni hala nişanımın olduğu yerden geçmiyorum sinirimden. Sen baştan önünü kes cnm daha büyük sorun oluşturmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…