şuan daha belli değil.. tarih alındıktan snra böle bir şey var ise söylerim..direkt görümcenizle iletişime geçseniz?
ya tabiki öyle abisi için istiyor ama yıne de bna sorması paylaşması gerek..Nisanliniza bu düğünün ikinizin düğünü olduğunu ve bütün ayrıntılara birlikte karar vermek istediğinizi söyleyin.
Bu huy bende de var. Sakince duruma müdahele et derim. Olay çıkmadan :))Benmde şöyle bir huyum var haberim olmadan yapılan her seyden rahatsız oluyorum
ben evlenıyorumSiz evleneceksiniz değil mi?Gorumceniz sandim..
ya ben organizasyon isteöıyorum ki nedime kızlar varken kendi çevrenle oynayamıyorsun surekli dibindeler evin 1 kızıyım ben herkes oynasın etsin istiyorum.. hee dj olabilir sorsa ayarla derim onu da sormuyor kendi basına hareketler.. hem dugun salonn kendi muzıkleri vardır adam akıllı yer tutarım çokta hoş oluyor yani ne gerek var..nişanlınız buna tepki vermemiş mi ? onun için de özel bir gün..
bence siz kendi organizasyonunuzu yapın ve hemen herkesi davet edin. görümceniz hiçbirşey yapmadan daha.
aynen bende böyleyım yani.. ben organiasyon fln dj fln istemıyorum tamam evin 1 kızıyım ama gerek yok arkadaslarım teyzemler vs vs oynar ederiz dugun salonlarınn da kendi organiasyonları var muzıkleri var cok hoş..Bu huy bende de var. Sakince duruma müdahele et derim. Olay çıkmadan :))
yok kötu nıyet yok sanmam da .. aynen doğru cumle yardım istemedm o zaman bi dur yani.. ama şimdi nişanlma böle demek tuhaf olur yardım şstemeden atlamasın kardesın her seye diyemem .. abiyim o da benm kardesım der doğal olarak.. haklısın bu durumu iza etmem lazımGörümce yardımcı olmak istemiş,kötü niyetli değildir ama gereksiz bence. Yardım istemeden her işe atlayanlar benim de canımı sıkar.
Nişanlınla konuş,hoşuna gitmediğini söyle,o gerekeni yapar.
kastım kendi istediğiniz gibi bir organizasyon hazırlamanızdı zaten :)ya ben organizasyon isteöıyorum ki nedime kızlar varken kendi çevrenle oynayamıyorsun surekli dibindeler evin 1 kızıyım ben herkes oynasın etsin istiyorum.. hee dj olabilir sorsa ayarla derim onu da sormuyor kendi basına hareketler.. hem dugun salonn kendi muzıkleri vardır adam akıllı yer tutarım çokta hoş oluyor yani ne gerek var..
anladım ne demek istediğinizi.. ama ben istemıyorum organiasyon.. böle bir şey gelirse istemediğimi söylerim direk yada kına gecesinde baktım bir şeyler oluyor haberim yok .. bunlar ne bana sormadan fikrimi almadan mı ayarladın derim kbakma derim ben işstemıyorum kendi arkadaslarmla çevremle katılıcam bunlrla çıkmak istemıyorum derim yani kalsın kendi organiasyon kızlarla oynasın ben dgun salonyla anlaştıktan snra .. o zannediyor ki ben yapayımö son dk emri vaki olacak kabul eder..kastım kendi istediğiniz gibi bir organizasyon hazırlamanızdı zaten :)
hayalinizdeki neyse gidip istediğiniz yerle anlaşın, o da kalakalsın öyle.
Tuhaf olacak bir durum yok.yok kötu nıyet yok sanmam da .. aynen doğru cumle yardım istemedm o zaman bi dur yani.. ama şimdi nişanlma böle demek tuhaf olur yardım şstemeden atlamasın kardesın her seye diyemem .. abiyim o da benm kardesım der doğal olarak.. haklısın bu durumu iza etmem lazım
Bu üslupta konuşup haklıyken haksız duruma düşmeden de derdinizi anlatabilirsiniz.atlamasın kardesın her seye diyemem