benm fikrim alınması gerekmez mi ?

Bence siz hoş karşılayın olabilir . Ne insanlar var görümcesi herşeye müdahale edip yaptırmayan dahi var. Bence hoş karşılayın
her 2 turlu de ayıp yaa kendıne yapılmasını istemıyorsan karsındakine de yapmayacaksın. emri vakilerden hoşlanmıyorm..

Belki fikir olsun diye önceden bakmıştır.
Bana nedense niyeti kötü değil gibi geldi.

yok kız ben bu ko ularda değilim.. tamam alalım derim yada babası annesi vs vs istemişte olabilir sorun yok yani :KK70:
ben benmle ilgili konulrda ayar oluyorum.. kendi kendine karar verilmesine mesela

ben acık kapı bıraksam istemedikleri birşey kalmaz ibrazda ondan oldum böyle

kızz yoksa ben böyle değildim vallahiiii :KK70::KK70:

bende görumceyım .. sorun org yapılması değil. Kötu olmuyorsun ama yapılan emri vaki oluyor biraz yani ben öyle dusunuyorum.. mesela ben yengemn kına gecesınde şahsen aradım böle dusunuyorum istediğin bir şey var mı diye niye gelin o çünkü onun gecesi benm değil o da yok ii dusunmussun sordugn için tşk ederim bana uyar söylediklerin dedi. gayet tatlılıkla hallettık. ben sorulması fikir alınması taraftarayım.. yani kına gecesi bu butun kızların onnda abisi elbette bir şeyler yapmak ısteyecek bende istedim. ama gelin olan şahısa sormak gerek fikir almak gerek.. Kendi basına yapılması çok hoş değil bence.. Beni sever sayarsa fikrimi alırsa bende ona göre davranırım ama yok tam tersi olursa da ona göre mesafe mi koyarım.. Bu 1 kere oluyor ya bende gelinsem benm isteklerimn olması gerek.. yani ben böyle dusunuyorum tabi ama bu kimsenn kötu oldugu anlamna gelmez kötu nıyet yok ortada.. ben bozulurum.. emınım yengenzde bozulmustr bir şey dıyememıstr.. Size yapılsa bozulmazmsnz benm gecem ama bnm fıkrım alınmıyor garip değil mi ?
arayıp yapmak istediklerini söyleseydın butcem bu deseydın belki kırmızı değilde yeşil olsun derdi sana :KK66:

tabiki ona sordum, renk ve adet bilgilerini. ama organizasyonu ben zaten ustlenmistim yani, hani o ben soyle bisey dusunuyorum diye fikir beyn etmedi benim soylediklerimi onayladi sadece.

yni sekilde iki bebeginin organizasyonunu da ben yaotim ikisinde de bu sekilde ilerledik. hic rahatsiz oldugunu dusunmedim o da bunu hissettirmedi. bilemedim simdi

Emin misiniz baya ciddi ciddi arastirma icinde olduguna yoksa iletisimsizlik problemi olmus olabilir mi?
benim de abimin nisani oldu, ve nisana kadar yengemle hic tanismadim. Nisan icin konsept masa bakiyor demisti abim ben de onlarin sehrinde bi organizasyon sirketinin instagramina denk gelmistim cok guzel seyler yapiyorlardi biraz gezindim kendi kendime dedim belki de o da bu sayfadan bakiyordur falan. Aa bu olsa guzel olurmus falan dedim kendi icimden asla kiza soylemedim tabi. Lafi acilinca abime demistim su sirket cok iyiymis harika seyler yapiyo falan diye ama tamamen maksat muhabbet yoksa banane kizin secimi o benim asla soz hakkim yok. Ama abim de kiza laf arasinda kardesim sunu begenmiş dese belki o da sizin gibi dusunecekti. Kendi kendime masaya karar veriyorum falan sancakti belki :)

Belki fikir olsun diye önceden bakmıştır.
Bana nedense niyeti kötü değil gibi geldi.
kötu niet olarak algılamadım niye kötu olsun ki bana bişiy olmaz kötulugunde kendisine yapar öyle bir şey varsa da.. ama sanmam öyle biri değil. ben sadece gun benm diye benmle konusması gerek diye dusundum

tabiki ona sordum, renk ve adet bilgilerini. ama organizasyonu ben zaten ustlenmistim yani, hani o ben soyle bisey dusunuyorum diye fikir beyn etmedi benim soylediklerimi onayladi sadece.

yni sekilde iki bebeginin organizasyonunu da ben yaotim ikisinde de bu sekilde ilerledik. hic rahatsiz oldugunu dusunmedim o da bunu hissettirmedi. bilemedim simdi
ben çok takılmayın olsaydı bi şeklde belli ederdi size yada emin olun birinde ses etmese 2.sinde yeter derdi. yani benm görumcemde org yapabilir ama bana sormadan bakması garibime gitti belki benm istediğim farklı bir şey olacak o yuzden dedim. o direk dj kına org fln konsept fln begenıyor.. yani ne bileyim gelse bak böle böle bişiy dusundm bunu yapsak sen ne dusunuyosn dese bende derim ben onu sevmıyorum yada çok ii dusunmussun desem. sonucta o sevse de sevmese de ben istemıyorsan yapması hoş değil.. mesela bana sormadan kına org dj fln ayarlarsa sırf bana sormadan yaptgı için begensemde kabul etmem ve o gun yine kendi istediğimi yaparım keşke dememek için.

Emin misiniz baya ciddi ciddi arastirma icinde olduguna yoksa iletisimsizlik problemi olmus olabilir mi?
benim de abimin nisani oldu, ve nisana kadar yengemle hic tanismadim. Nisan icin konsept masa bakiyor demisti abim ben de onlarin sehrinde bi organizasyon sirketinin instagramina denk gelmistim cok guzel seyler yapiyorlardi biraz gezindim kendi kendime dedim belki de o da bu sayfadan bakiyordur falan. Aa bu olsa guzel olurmus falan dedim kendi icimden asla kiza soylemedim tabi. Lafi acilinca abime demistim su sirket cok iyiymis harika seyler yapiyo falan diye ama tamamen maksat muhabbet yoksa banane kizin secimi o benim asla soz hakkim yok. Ama abim de kiza laf arasinda kardesim sunu begenmiş dese belki o da sizin gibi dusunecekti. Kendi kendime masaya karar veriyorum falan sancakti belki :)
yok hayır baya baya ciddi ciddi bakıyor cunku nişanlım durdurmuş. neyse ben bakmaya devam edeyım demiş. benm görumcem sorma zahmetınde bulunmayan emri vaki takılan bi insan..

eger siizn durum gibi olsaydı ben direk tanısmasamda nişamlmdan tlfn nosunu ister ya böle fikrini sorardım ederdim ..

çunku ben genelde bir şey oldugunda olumlu-olumsuz kendisini arayıp çözuyorum.. eger baska bişyse nişanlma söyleyıp hallediyorum..

Eğer seviyorsam, onun hayatımın aşkı olduğuna inanıyorsam, gerisinin nasıl olduğu, ayrıntılarla kimin ilgilendiği önemli olmaz benim için.

Hatta şu anki düşünce yapımda memnun bile olurum, üstümden biraz sorumluluk, stres kalkmış olur.

Çünkü iyi bir evlilik yapmanın, güzel bir düğün salonundan, kınadan, djden daha önemli olduğunu biliyorum.

Eğer seviyorsam, onun hayatımın aşkı olduğuna inanıyorsam, gerisinin nasıl olduğu, ayrıntılarla kimin ilgilendiği önemli olmaz benim için.

Hatta şu anki düşünce yapımda memnun bile olurum, üstümden biraz sorumluluk, stres kalkmış olur.

Çünkü iyi bir evlilik yapmanın, güzel bir düğün salonundan, kınadan, djden daha önemli olduğunu biliyorum.
maalesef öyle olmyor sessiz kaldıkça ezen ezene daha cok ustune geliyorlr..
guzel söyluyorsnz da açıkçası öyle olunca da ooo herseyımı yaptırırm modu oluyor..
baknz : Yengem. Yazık ben görumcelik yapmadım ama Halam ona görumcelk yapıyo kınasını dugununu halam dusundu yaptı etti o da eğlendi fln buraya kdr hersey mukemmel ama yıllar boyunca yengem halamn baskısı altında kaldıda kaldı herseyıne mudahele etmeye yapmaya basladı.. o cesareti aldı cunku. sonra ne mi oldu yengem patladı boşanma evresine kdr gelndı son anda dönuldu.. Dediğiniz gibi olmuyor.. Bazen ses çıkarmk gerekiyor .. Kendi üzerinde bişy kurdurtmayan insanların baskasınn uzerınde kurmaya çalışması garip geliyo bana..

evet ii bir evlilik yapmann hersey den daha önemli katılıyorum ama beni ilgilendiren konulrda da yok sayılmamam lazım ..
.
böyle olacagına hep birlikte yapılması daha güzel sanki danısarak fikir alınarak .. beraber yapmak varken neden böyle olsun ki..

Ben olsam karışmam açıkçası. Tanıdığım ve çok sevdiğim bir ablam var bu işi yapan. Kadına bayılıyorum benim her şeyimi o yaptı. Derdim ki "X eğer organizasyon tutacaksan ve tanıdığın yoksa sana güvendiğim, işinde başarılı birini önerebilirim". Bu kadar. Gerisinde asla karışmam. Fikir sorulmadan konuşan insanı da sevmem.

Ben olsam gorumce adayina "canim sagol bizi dusunmussun, organizyon ayarliyormussun ama gerek kalmadi ben ayarliyorum her seyi sen zahmet etme" derim.
Kina kiz tarafinindir hem. Kinayi sen organize et, kimseyi karistirma.

O sana bişi derse ayarlıyorum vs gibi, direkt şunu söyle:: ah cok saol da ben o işleri çoktan hallettim zaten kafamda belliydi her şey...ama para verildi falan derse de valla bilemicem canım de

Bence ortada emrivaki yok. Eğer ben DJ tuttum her şey hazır haberin olsun deseydi evet bu emrivaki olurdu. Kendi kendine bakmaya başlamış karar aşamasına daha gelinmemiş kesin bir durum yok yani ortada. Üstünkörü ortaya söylenmiş bir söze bence siz fazla alınganlık göstermişsiniz.

Aile arasında konuşulurken laf arasında destek amaçlı söylenilmiş bir öneri gibi geldi bana. Abim yok ama olsa ve evleniyor olsa kendi aramızda kınadüğün muhabbeti yapamayacak mıyız diye düşündüm. Önyargılı buldum sizi biraz daha bismillah.

Ben olsam gorumce adayina "canim sagol bizi dusunmussun, organizyon ayarliyormussun ama gerek kalmadi ben ayarliyorum her seyi sen zahmet etme" derim.
Kina kiz tarafinindir hem. Kinayi sen organize et, kimseyi karistirma.
Eğer masrafları kız tarafı karsılıyorsa kız tarafınındır diye biliyorum. İki taraf ortak yapıyor kınayı. Sadece öneride bulunmuş görümce ayrıca bişey dikte etmemiş. İki tarf için de düğün için öneride bulunulması garip bir şey mi? İstemiyorsa teşekkürler ama ben düşünmüyorum deyip gecmeli insan. Bir derdim var diye konu acacak kadar takılır mı kafaya? Neyse ben gereksiz bir yükseliş gibi görüyorum baktığım yerden.

Kardeşim nişanlandı ben de görümce olacağım ve mesafemiz aynı sizinki gibi.
Ne yalan soyleyeyım ben de şunu şöyle yaparız filan diye annemle konusuyorum ama her şey daha güzel olsun diye.veya yapamayız diye düşündüğü bir şey varsa yapabilelim mutlu olsunlar diye.ha diyeceksin ki sana göre güzel olan ona göre güzel olmayabilir.haklısın ama bizimki sadece öneri aşamasında kalır tabii.yine de başta araştırır uygun mu fiyatı ne nasıl olur diye bakıp öyle öneririm ,görümceniz de bu aşamada bana kalırsa.
Ben pek muhabbetim olmasa da gelin adayımızı çok seviyorum ve bana onu düşünürken sert yapsa aşırı üzülür ve soğurum.sende olaya sevgi ile yaklaşmaya çalış senin özel günün evet ama sizi seven insanlar da olumlu destek olmak istiyor olabilirler.

maalesef öyle olmyor sessiz kaldıkça ezen ezene daha cok ustune geliyorlr..
guzel söyluyorsnz da açıkçası öyle olunca da ooo herseyımı yaptırırm modu oluyor..
baknz : Yengem. Yazık ben görumcelik yapmadım ama Halam ona görumcelk yapıyo kınasını dugununu halam dusundu yaptı etti o da eğlendi fln buraya kdr hersey mukemmel ama yıllar boyunca yengem halamn baskısı altında kaldıda kaldı herseyıne mudahele etmeye yapmaya basladı.. o cesareti aldı cunku. sonra ne mi oldu yengem patladı boşanma evresine kdr gelndı son anda dönuldu.. Dediğiniz gibi olmuyor.. Bazen ses çıkarmk gerekiyor .. Kendi üzerinde bişy kurdurtmayan insanların baskasınn uzerınde kurmaya çalışması garip geliyo bana..

evet ii bir evlilik yapmann hersey den daha önemli katılıyorum ama beni ilgilendiren konulrda da yok sayılmamam lazım ..
.
böyle olacagına hep birlikte yapılması daha güzel sanki danısarak fikir alınarak .. beraber yapmak varken neden böyle olsun ki..
Güç savaşlarıyla ömür nasıl geçer ki?
Eğer eşiniz ve siz dışardan gelen seslere, yönetme arzularına karşı sadece dinler gibi yaparsanız, hiç kimse evliliğinize zarar veremez.

Yani burada iş yine size ve evleneceğiniz adama düşüyor. Evlilikte bir taraf bile basiretsiz durursa, düğünde olmasa bile başka bir konuda yine güç savaşı olacak, ezdirme konusu tamamen bununla ilgili.
Yoksa ayda birkaç sefer gördüğünüz biri, nasıl ezebilir ki sizi.

Tek başına mücadele etmeye çalışırsanız, tüm savaşları siz verirseniz sonunda yine hırpalanmış olursunuz.

Düğün mekanı bir ay önce ayarlandı ve ben daha gidip göremedim. Nişanlım gelince birlikte gidip göreceğiz inşallah.
Söyleyeceklerim bu kadar. :KK35: :KK12:

X