benleri traşlama yöntemi ile aldırma

arkadaşlar ben yaklaşık 8 yıl kadar önce traşlama ile ben aldırdım. konya meram tıp fakültesi plastik cerrahide.4 tane benime traşlama yapıldı kısa süre sonra 1 tanesi tekrar çıkmak üzereydi keserek aldılar iz kaldı. 1 tanesi hiç çıkmadı doktorun 2 tanesi hiç çıkmaz dediğide yeniden çıktı ama rengi çok açık tekrar bu benleri traşlatırsan iz kalır kalır dediği için tekrar yaptırmadım yeniden çıkanlardan kurtulmak istiyorum

peki traşlama yapıldığında iz kaldımı hiç?(tekrar çıkanları saymazsak)

traşlama yönteminde benin yerini bile bulamıyosun hiç belli olmuyor çok güzel bir yöntem ama yeniden çıkmasa 4 taneden 3 ü yeniden çıktı

1 tanesinden tamamen kurtulmuşsun ama diğerleri de çıkmasa iyiymiş aynı yöntemden bahsediyoruz dimi keserek alınıyor üstüne yapıştrıcı birşey sıkılıyor dikişsiz iyileşmesi bekleniyor? doktorum 1 hfta kapalı kalmasını söyledi hatta tekrar çıkmasın diye 2 mm dha derine girdm ddi.1 hfta sonra da kullanmam için silikon bant verdi.senin benlerin nerdeydi?yüzde daha az iz kalıyormuş galiba y da kalmıyormuş.

evet aynı yöntemden bahsediyoruz benimde yüzümdeydi banada doktorum iyi temizlediğim dedikleri çıkanlardı malesef.

çenemde mercimek büyüklüğünde koyu kahve renginde bir ben vardı 1 ay önce aldırdım.Biraz kabarık olduğu için lazer uygun bir yöntem değildi cerrahi yöntemle alınıp estetik dikiş atıldı.Mutlaka iz olacaktır fakat cok az bir şekilde belli oluyor.hatta belli olmayacak kdr az bir iz.ben memnun kaldım.ben görüntüsünden çok daha iyi bir görüntü.

aslında yüzünde olmasaydı silikon bant belki tamamen belirsiz hale getirebilirdi izi ama çok az belli oluyor diyosun ztn o zmn hiç sorun yok

benin yerinde bi pembelik var bi de nokta koymuş gibi ben parçası çıktı ama o önmli değil çok küçük ve et beni şeklnde değil.pembeliğin geçmesini bekliyorum.umarım tekrar çıkmaz.

kahverengi gitti yani acıttı mı ne kadara yaptırdın cnmm yerini yazar mısın

kahverengi gitti yani acıttı mı ne kadara yaptırdın cnmm yerini yazar mısın

küçük bi et benini deneme amaçlı aldırdım işte,iz kalmazsa diğerlerini de aldırırım diye.kişiden kişiye iz miktarı değişiyomuş.bu çarşmba 1 ay geçmiş olcak.bn iz durumunu arada yazarım.eğer yok denecek kadar az iz kalırsa ya da kalmazsa veriyim bnce ismini, yerini ve fiyatını.kimsenin vücudunda bnm yüzümden iz kalmasını istemiyorum:)))

tüylü olan benlerin kıl kökleri alınıp kıl çıkışı engelleniyor mu ?

ben ameliyatından sonra 50 faktörlük güneş kremi kullanıyorum doktorun verdiği kremi kullanıyorum acaba tekrar çıkar mı çok korkuyorum güneşin ne kadar etkisi oluyor? :44:

ben ameliyatından sonra 50 faktörlük güneş kremi kullanıyorum doktorun verdiği kremi kullanıyorum acaba tekrar çıkar mı çok korkuyorum güneşin ne kadar etkisi oluyor? :44:

İyi bir yöntem bulabilirsem aslında ben de aldırmak istiyorum.Benim benlerim yüzümde 3 tane kadar ama toplu iğne ucundan az daha geniş. Araştırmaya devam kızlar :)

En iyi yontem lazerle yaktirma diye biliyorum, kayinvalidem bu yontemle aldirdi tum benlerden kurtuldu iz yok denecek kadar az.
evet aynı şekilde bende yüzeysel olan kahverengi benlerimi iz kalmadan aldırmak istiyorum sizce en iyi yöntem nedir bilenler lütfen bilgilendirebilir misiniz?

benlerin bazıları geri çıkıyomuş ya duyunca korktum tekrar çıkar mı diye. böyle bi sorun yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…