benleri traşlama yöntemi ile aldırma

bentedavi

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
31
0
16
İstanbul
düz, fazla çıkıntısı olmayan benini traşlama yöntemi ile dikişsiz aldıran ve iz kalmayan var mı beni bilgilendirebilirmisiniz yaptrmak istiyorum?

keşke yardımcu olabilseydim ben çıkıntı olmayan beni bile kesip aldırdım çünkü traşlamanın iyi olmadığını tekrardan aynı yerden çıkabileceğini okudum internette. Tabi karar sizin.

peki sheZofren sende iz kaldımı kesip alınınca? büyüklüğü fln ne kadardı? ben bu forumdan duymuştum keserek dikişsiz aldırmış traşlama yöntemiyle 2 benini ve hiç iz kalmamış.ona ulaşamadım başka yaptıran var mı diye merak ediyodum.

merhabalar nasılsınız.siz franksiyonel CO2 lazer ile ben almışsınız.zamanınız var ise bana biraz bundan bahsedermisiniz.bende almayı düşünüyorum..

bnm benim tamamen yüzeyseldi dokunduğumda yeri kesnlkle belli olmıcak şeklde.işlem 1 dk bile sürmedi acısızdı.ama brz iz kaldı işte hafif pembelik.bu lazer yapılalı da 7 ay oldu,sanırım bu iz geçmez artk bn de kalan benlerm için hiç izsiz bi yöntem arıyorum...

evet aynı şekilde bende yüzeysel olan kahverengi benlerimi iz kalmadan aldırmak istiyorum sizce en iyi yöntem nedir bilenler lütfen bilgilendirebilir misiniz?

aylardır açtığım konunun bi sonuca ulaşmasını ve artık şu benlerimden izsiz kurtulmanın çaresini arıyorum ama artık umudumu kaybetmeye başladım... benleri aldırmanın zamanı geldi, havalar soğudu ama yöntem yok

benleri yok etmekle ilgili önmli bir bilgi öğrendm ihtiyacı olanlar lütfen(!!) dikkate alsın çnkü bn de aynı sorunu yaşıyorum.lazer epilasyonda kolumdaki bikaç benin bi kısmına lazer değmiş.benlerin o kısmı izsiz kayboldu.ordaki epilasyonu yapan bayana sordum.yüzeysel benlere lazer epilasyon sırasnda yanlşlkla atış yapılırsa kabuklanıp izsiz kayboluyor dedi.ama bnm benlerim kçük ve çıkıntısızdı.bi dahaki gidişimde 1 tane benimin tam üzerine atış yaptıracağım,sonra da brz dha geniş ve yüzeysellerde dener sizleri de bilgilendiririm.(lazer epilasyonda pigment rengine göre etki olduğu için sdce beninizi etkiliyor.)cihazın adı:alexandrite

benleri yok etmekle ilgili önmli bir bilgi öğrendm ihtiyacı olanlar lütfen(!!) dikkate alsın çnkü bn de aynı sorunu yaşıyorum.lazer epilasyonda kolumdaki bikaç benin bi kısmına lazer değmiş.benlerin o kısmı izsiz kayboldu.ordaki epilasyonu yapan bayana sordum.yüzeysel benlere lazer epilasyon sırasnda yanlşlkla atış yapılırsa kabuklanıp izsiz kayboluyor dedi.ama bnm benlerim kçük ve çıkıntısızdı.bi dahaki gidişimde 1 tane benimin tam üzerine atış yaptıracağım,sonra da brz dha geniş ve yüzeysellerde dener sizleri de bilgilendiririm.(lazer epilasyonda pigment rengine göre etki olduğu için sdce beninizi etkiliyor.)cihazın adı:alexandrite

bi tanesi mercimek kadardı diğerleri daha küçüktü küçüklerin izleri gitti büyüğün izi yok olmak üzere, doktorum bir yılda tamamen geçer demişti gittikçe izi küçülüyor yakından bakmadıkça zaten belli olmuyor. ama traşlama hakkında gerçekten pek bir bilgim yok.

teşekkr ederim aklımda iz konusunda kuşkular vardı ama sn böyle deyince rahatladm.1 tane küçük olanı bn de kestiriyim o zmn :)

Ben traşlama yöntemi lazer uygulaması ile mümkündür. İz kalma durumu yok denecek kadar az olur. kesi ile yapılırsa her şekilde iz kalıcaktır. Dermatolog Dr. Şerafettin Saraçoğlu 'nu önerebilirim bu konuda.

çok teşekkr ediyorum bn hala yaptrmadm iz kalcak diye korkumdan.ama bu kış denemem lazım artk dr. şerafettin saraçoğluna gtcem sormak için :)

ben cerrahi yontemle aldırdım..o.... dr.nasıl diktiyse daglamıs gibi iz kaldı.Sonra 1 tane burnumun ucunda cıktı-onu alan dr.Allah razı olsun hiç iz kalmadı.dr dan dr.a fark var..2 si de özelde alındı.!. dr.her aynaya baktıgımda saydırıyorum..8 sene gecti ama izler geçmedi..şimdi kücükler için lazer denesem diyorum ..bir de bu izler lazerle gecer mi acaba?*

üzüldüm cnm çok canını sıkıyorsa lazerle dikiş izini hafifletmeyi dene istersen burnunun ucundakini hangi doktor aldı peki?bn de iyi bir doktor arıyorum.fraksiyonel lazerle benlerde iz kalıyor 1 yıldır kullanmadığım şey kalmadı iz kaybolmadı ama fraksiyonel dışında başka lazer çeşidi varsa araştırabilirsin.bnm tek seansta fraksiyonel lazerle iz kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…